man taipat slinko, bet ne tai baisiai, ne kuokstais, truputi..
aš pagimdžiau prieš 2,5 mėn. ir pastebėjau, kad plaukai jau pradeda po truputį slinkti. Kažkaip nepasitikiu kaukėmis, losjonais. Čia turi būti kažkas daroma iš vidaus. Tai šiandien pasidariau mezoterapiją - kai tam tikri homopatiniai preparatai suleidžiami į galvos odą. Kokį pusvalandį man tą galvą badė. nu reikia tikėtis, kad padės. visgi nepigu- 130 lt. sumokėjau
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2008 11 07, 18:27)
aš pagimdžiau prieš 2,5 mėn. ir pastebėjau, kad plaukai jau pradeda po truputį slinkti. Kažkaip nepasitikiu kaukėmis, losjonais. Čia turi būti kažkas daroma iš vidaus. Tai šiandien pasidariau mezoterapiją - kai tam tikri homopatiniai preparatai suleidžiami į galvos odą. Kokį pusvalandį man tą galvą badė. nu reikia tikėtis, kad padės. visgi nepigu- 130 lt. sumokėjau
Įdomu- gal galit plačiau- kur darė?ar medikai daro tokią procedūrą?ar labai skauda?
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2008 11 07, 19:27)
O per kiek laiko po sios terapijos turi matytis rezultatai?
Gal visai verta , nes as vitaminus Pantogar geriu, kurie menesiui virs 100 lt kainuoja Tai gal geriau ir pigiau butu tokia terapija pasidaryti
man mezoterapija nepadejo
O kazin visom slenka ar ne. Man jau trecias menuo eina po gimdymo, bet jokiu pokyciu su plaukais nematau. Labai bijau, nes ir taip tu plauku ne per daugiausiai
Dėl mezoterapijos. Tai ji turėtų prailginti plaukų augimo ir vystimosi ciklą, tada plaukai mažiau turėtų slinkti. Leidžiamas preparatas su vit. B. Duriama maždaug kas vieną cm. galvos viršuje. Man galvos apačioj ir prie ausų nedūrė, nes pasak tos kosmetologės, tose vietose plikimo paprastai nėra. Skausmas šlykštokas, bet visai pakenčiamas. Kažkokį medicininį išsilavinimą ta moteris lyg ir turi. Berods yra kinezeteraupiautė, atidarius savo saloną. Pažiurėjus į plaukų buklę nusprendžia kiek procedūrų reikės. Man sako užteks vienos. Rezultatai tik poros mėnesių bėgy.
Apie atsiliepimus - jų įvairių yra. Man tą procedūrą pasiūlė tėčio draugas. Jis taip stabdo plaukų slinkimą. Bet jis darė virš dešimt tų procedūrų, jei nedaugiau. Bet čia forume yra tema apie tai
http://www.supermama...howtopic=120589
(nepykit, nemoku kitaip įkelti )
Tai ten yra įvairių nuomonių. Daug kas liko nusivylę. Žodžiu sekmės dalykas.
Kaune daro šiuose salonuose High care ( Donelaičio g. ), Grožio imperija ( Fredos miestelis ), Motinoj ir vaikas. Manau, galima rasti dar.
Apie atsiliepimus - jų įvairių yra. Man tą procedūrą pasiūlė tėčio draugas. Jis taip stabdo plaukų slinkimą. Bet jis darė virš dešimt tų procedūrų, jei nedaugiau. Bet čia forume yra tema apie tai
http://www.supermama...howtopic=120589
(nepykit, nemoku kitaip įkelti )
Tai ten yra įvairių nuomonių. Daug kas liko nusivylę. Žodžiu sekmės dalykas.
Kaune daro šiuose salonuose High care ( Donelaičio g. ), Grožio imperija ( Fredos miestelis ), Motinoj ir vaikas. Manau, galima rasti dar.
QUOTE(Kristute80 @ 2008 11 08, 00:53)
O kazin visom slenka ar ne. Man jau trecias menuo eina po gimdymo, bet jokiu pokyciu su plaukais nematau. Labai bijau, nes ir taip tu plauku ne per daugiausiai
Man nuo 4 mėnesių pradėjo slinkt, dabar jau kaip ir baigėsi, gal vienu kitu daugiau iškrenta, bet nebėra taip baisiai. Visoms praeina , nu kad būtų nuplikusi neteko skaityt. Viskas bus ok, o gal net ir neslinks visai nes ne visims slenka
Man pradėjo slinkti kažkur nuo 3 mėnesio. Slinko tikrai labai daug dabar jau baigėsi slinkimas, jačiu kaip plaukai atsigauna
QUOTE(Jaklina @ 2008 11 09, 14:30)
Man pradėjo slinkti kažkur nuo 3 mėnesio. Slinko tikrai labai daug
Man irgi nuo 3-io menesio prasidejo plauku slinkimas Baisu šukuoti ar plauti galvą, bet manau praeis
Dabar pradejau gerti kalcio, magnio ir cinko papilda, gal sakau pades mano plaukuciams.
Po gimdymo, man taip pat slinko plaukai. Bet panaršiusi i-nete, radau, kad plaukams labai reikalingas želatinas (beje jo yra ir papildų sudėtyje, kurie skirti plaukams ir nagams). Gėriau kokias dvi savaites gryną želatiną. Man padėjo. Plaukai tikrai nebeslenka tokiais kuokštais, kaip anksčiau. Siūlau pabandyti, gal padės ir kitoms mamytėms. beje labai ekonomiška, palyginti su siūlomais papildais
Man nuo 4mėn pradėjo net ne slinkti,- KRISTI saujom Galva net šviečia vietom. Pradėjau reguliariai "Babuškos Agafjos" losjonus naudot Stiprinantį su svogūno ten kažkuo, ir augimą skatinantį (toks purškiamas). Atrodo po truputuką krenta mažiau ir vietom tokie mažulyčiai nauji "pūkeliai" lenda... Ir kainuoja tie skystymėliai nedaug...