QUOTE(joguste @ 2008 10 06, 18:28)
o jei geriu ryte, tai poveikis ne toks pat?
nes as geriu siaip kompleksa visu vitaminu, rytais. bet nelabai pastebiu dideli poveiki
Sveikos,
As vitaminu irgi buvau nusipirkus
apsoliuciai nieko gero.O be to mano leliuka pradejo berti jau po pirmos savaites.Tad nusipirkau tik kalcio ir
Kalci reiktu gert atskirai,nes jo yra daugiau,nei su bendrais vitaminais.ir butinai pries miega,nes tada daugiau isisavinama.
Tikrai rezultata pamatysi.
Maitinanati mama atiduoda beveik visus vitaminus vaikeliui,tad butina pasirupinti savimi.Kalcis ne tik plaukams ir nagams,jis sumazina zarnyno ligu rizika,apsaugo nuo kaulu retejimo ir dar daug kitu geru dalyku.
Kas abejoja-paskaitykite knygute "APIESVEIKA ZARNYNA LABAI RIMTAI"
Papildyta:
QUOTE(mamadina @ 2008 10 07, 11:14)
Nemanau, kad galima užbėgti įvykiams už akių. Jei bus lemta slinkti, tai ir slinks plaukučiai, o jei nea- tai ir neslinks. Jei maitini tai kitų vitaminų, aprt maitinančiai negalima.
Man nuo ju vaika taip isbere,kad baisu.
Man po pirmosios dukrytės plaukai net neslinko,
Turejai nemazas kalcio atsargas organizme,todel ir nslinko.
o vat po antrosios gimimo vaje vaje Nu bet jau reikalai taisos mergytei 9,5 mėnesiuko, baigiau maitinti, tai dabar geriu vitaminus, Revlon harmoninių šampūnų, kondicionierių pasipirkau, efektas nerealus, o plaukai kokie gražūs. Beje plaukai atauginėja, po apačia jau gerą, storą grifkutę turiu. Na nebepergyvenu, plaukų tai turėjau labai daug, tad plika nepalikau, jaučiasi kad suskystėjo ir praretėjo, bet atauginėja ir gana sparčiai ir gausiai, tai manau viskas bus gerai.
sekmes