ir as laistau asaras del plauku ju visur pilna , net pupos rankytese atsiranda pilni namai.....kuokstais slenka, o dar kai iki liemens ilgi tai isvis , visko bandziau tai geriu vitaminus futura silica jie man iki nestumo labai plaukus atgaivine buvo nagus, oda....prasiau kirpejos gelbeti tai ji man patare uzsisakyti davines firmos priemones jos nepigios bet tikrai poveiki jauciu ji irgi nesenai gimdzius taip pat sako sutvirtejo saknys as sampuma Vas tos firmos ir Vag geli saknim naudoju 2sav bet efektas man jauciasi dar randu plauku bet jau netiek.....ziuresim kaip bus toliau
man parejus 4 menesiams po gimdymo pradejo slinkti plaukai,i lauka eidavau net sukuotis nes po sukavimo pilni namai budavo plauku,kirpeja sake pabandyk nusipirkti sivorotka''uzrasas rusiskas'' 10lt jis tekainuoja,na ir ka jau po poros dienu jauciau kad pagerejo,menesi laiko kazkur panaudojau as ji ir viskas vel ciki
Man irgi panasiai...per nestuma plaukai buvo labai atsigave..ir siaip niekada nesiskundziau ju slinkimu...O vat, po gimdymo praejus trims menesiams slenka taip,kad bijau visiskai nuplikti Dar ir oda labai issausejo, beria...jau net nebezinau ka ir bedaryti..Daktare sako, jog viskas susitvarkys kai baigsiu maitinti...bet iki to laiko galiu visai nuplikti
Papildyta:
Gal kas zinot ka daryti?
Papildyta:
Gal kas zinot ka daryti?
QUOTE(burbulliukas @ 2008 08 16, 16:14)
Man irgi panasiai...per nestuma plaukai buvo labai atsigave..ir siaip niekada nesiskundziau ju slinkimu...O vat, po gimdymo praejus trims menesiams slenka taip,kad bijau visiskai nuplikti Dar ir oda labai issausejo, beria...jau net nebezinau ka ir bedaryti..Daktare sako, jog viskas susitvarkys kai baigsiu maitinti...bet iki to laiko galiu visai nuplikti
Papildyta:
Gal kas zinot ka daryti?
Papildyta:
Gal kas zinot ka daryti?
Nu man atrodo cia daug patarimu ka dariti. Gerk vitaminus, butinai balzama atstatanti, nes matit maziukas visus sulcius isciulpia net is plauku. Kaukes. Maziau feno naudok. Geriausej butu nedaziti, hemiskai nesukoti, nes plaukai ir taip silpni o jai jos dar kankinsi tai kazin kas liks. Nors palei save zinau kaip noresi ko greiciau atsigauti. Ir zinok kol maitinsi bus taip, visems taip, kaip baigsi nustos. Is savo patirtes rasau. Sekmes! Kantribes!!!!!!
QUOTE(jurginux @ 2008 08 14, 16:14)
man parejus 4 menesiams po gimdymo pradejo slinkti plaukai,i lauka eidavau net sukuotis nes po sukavimo pilni namai budavo plauku,kirpeja sake pabandyk nusipirkti sivorotka''uzrasas rusiskas'' 10lt jis tekainuoja,na ir ka jau po poros dienu jauciau kad pagerejo,menesi laiko kazkur panaudojau as ji ir viskas vel ciki
gal ir man reiks ka nors panasaus nusipirkt, ziuriu cia ir pigus labai
QUOTE(jurginux @ 2008 08 14, 15:14)
nusipirkti sivorotka''uzrasas rusiskas'' 10lt jis tekainuoja,na ir ka jau po poros dienu jauciau kad pagerejo,menesi laiko kazkur panaudojau as ji ir viskas vel ciki
O kas cia per daiktas "sivorotka"? Gal galima detaliau ji apibudinti ir kur ji rasti?
QUOTE(ritukasx @ 2008 08 16, 22:32)
O kas cia per daiktas "sivorotka"? Gal galima detaliau ji apibudinti ir kur ji rasti?
Klaipedoj maciau rusu kosmetikos parduotuvej. Seip "syvorotka" tai kaip kefiras lietuviskai. bet kazin ar tas pac?
QUOTE(ritukasx @ 2008 08 16, 21:32)
Syvorotka išvertus į lietuvių kalbą paprasčiaisios pasūkos Bet rūsiškai žodis sivorotka nauduojamas ir kosmetologijoje.
O tai gal kas pasakys, kur ta sivorotka nusipirkti galima? Vaistinese, ar kokiam Droge, ar kazkur kitur?
O man labai padeda Orising serumas. Aš visą liniją: šampūną, balzamą ir serumą naudojau ir po gimdymo ir dabar vėl naudoju, nes kuoštais ėmė slinkti, nors jau pusė metų nemaitinu...
Ir išvis, ne viena džiaugėsi, kad serumai nuo plaukų slinkimo padeda. Eurovaistinėje, savaitgaliais, 15 procentų nuolaidos būna kosmetikai ir higienos prekėms, tai ten perku.
Ir išvis, ne viena džiaugėsi, kad serumai nuo plaukų slinkimo padeda. Eurovaistinėje, savaitgaliais, 15 procentų nuolaidos būna kosmetikai ir higienos prekėms, tai ten perku.
Tokia kauke galiu parekomenduoti plauku stiprinimui, ypac po gimdymo.Kelis menesius nekrito plaukai, tai net apsidziaugiau, kad isvengsiu sito "malonumo"... Bet...
Taigi :1 trinys, 1 ar 1.5 sauksto majonezo, jei riebus plaukai - saukstas medaus, jei sausi - saukstas aliejaus.Sumaisyti ir istepti plaukus pries trinkima, laikyti apie valanda siltai aprisus,ypac saknis gerai istepti.Aisku, ilgiem plaukam sita doze reikia dvigubinti ar trigubinti.
Gal pades kuriai, kas megsta naturalias priemones.
Taigi :1 trinys, 1 ar 1.5 sauksto majonezo, jei riebus plaukai - saukstas medaus, jei sausi - saukstas aliejaus.Sumaisyti ir istepti plaukus pries trinkima, laikyti apie valanda siltai aprisus,ypac saknis gerai istepti.Aisku, ilgiem plaukam sita doze reikia dvigubinti ar trigubinti.
Gal pades kuriai, kas megsta naturalias priemones.