Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

Man irgi žiauriai slinko plaukai, kažkur 3-4 mėnesiai po gimdymo, slinko pora gerų mėnesių doh.gif Bet po to pradėjo augti tokie mažučiai nauji, dabar jie jau ilgi, bet ilgokai stovėjo tokie stabariukai biggrin.gif po to kaip su grifka maža buvau, o dabar jau thumbup.gif
Atsakyti
Kai vaikuičiui suėjo 3 mėn. man plaukai krito saujom,po mėnesio atrodžiau kaip po chemoterapijos.Kuo tik netryniau,kuo tik neploviau,net į plaukų gydymo kliniką kreipiausi Putvinskio gatvėje.Pinigų išleidau daug,o rezultatų vis nesimatė.Tada nusipirkau kapsulių"Pantogar",jos nepigios,bet padėjo.Pradėjo augti "ežiukas",visi juokėsi iš mano "grifkutės".Kurį laiką buvo gerai,bet dabar vėl pradėjo slinkti.Gal turi įtakos ir tai,kad vaiką pati maitinau iki 11 mėn.,o dar toks neramuolis... g.gif
Nuovargis irgi daro savo.
Atsakyti
QUOTE(arabela @ 2008 04 15, 08:34)
Kai vaikuičiui suėjo 3 mėn. man plaukai krito saujom,po mėnesio atrodžiau kaip po chemoterapijos.Kuo tik netryniau,kuo tik neploviau,net į plaukų gydymo kliniką kreipiausi Putvinskio gatvėje.Pinigų išleidau daug,o rezultatų vis nesimatė.Tada nusipirkau kapsulių"Pantogar",jos nepigios,bet padėjo.Pradėjo augti "ežiukas",visi juokėsi iš mano "grifkutės".Kurį laiką buvo gerai,bet dabar vėl pradėjo slinkti.Gal turi įtakos  ir tai,kad vaiką pati maitinau iki 11 mėn.,o dar toks neramuolis... g.gif
Nuovargis irgi daro savo.

man irgi jau antra karta slenka plaukai doh.gif issimaudzius uzkemsu dusa kaskart isimu saujas plauku blink.gif girdejau kad buna keli slinkimo etapai, man pirmasisi prasidejo is kart po gimdymo, o antrasis dabar doh.gif jau galvojau kad viskas buvo susitvarke, nes nukirpau savo plaukus trumpai, vos iki peciu, tada jauciau dideli pagerejima, taciau neilgai dziaugiausi verysad.gif is mano eziuku atauganciu plauku irgi kai kurie pasisaipo, bet jie stovi net jei laku supurskiu doh.gif as geriu perfectil, turbut reikes pasikeist vitaminu g.gif
Atsakyti
Šiandien kaip tik ėjau į klinikas pasidaryt kraujo tyrimo ir pažiūrėt, kokių medžiagų trūksta, kad taip tie plaukai slenka. Hematologė sakė, kad gali būti geležies trūkumas. nu žiūrėsim, kokie atsakymai bus kt. savaitę. Parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutes..
Man taip pat slenka po gimdymo, bet tam jau buvau moraliskai nusiteikusi,nes kai laukiausi skaiciau, kad taip bus. Siaip plaukai slenka nuolat po truputi, o nestumo metu nustoja, tad po gimdymo jie turi issilnkti. Tikrai baisiu pasidaro , kai ilga laika 9men neslinko, o cia se tau - saujom. bet tai laikina, viskas susinormalizuos.
Atsakyti
kažkoks siaubas su tuo plaukų slinkimu,bet tikiuosi ,kad vitaminų ir kaukių pagalba susistabdysiu 4u.gif

Atsakyti
po pirmo gimdymo kazkur 4 men pradejo slinkti plaukai, o dabar su siaubu laukiu vel slinkimo, nes uzsiauginau kasas iki liemens... doh.gif
Atsakyti
man irgi slinko kuokstais, o nustojo be jokiu papildomu priemoniu apie 5 menesi smile.gif taigi cia naturalu, nes nestumo metu neslenka, ir abejociau, ar kokios priemones gali tuo metu padeti, nes iskrenta negyvi nuo tam tikro laikotarpio uzsilike plaukai, susirupinti reiketu, jei praejus pusmeciui po gimdymo slinkimas nemazeja
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2008 04 21, 16:27)
man irgi slinko kuokstais, o nustojo be jokiu papildomu priemoniu apie 5 menesi smile.gif taigi cia naturalu, nes nestumo metu neslenka, ir abejociau, ar kokios priemones gali tuo metu padeti, nes iskrenta negyvi nuo tam tikro laikotarpio uzsilike plaukai, susirupinti reiketu, jei praejus pusmeciui po gimdymo slinkimas nemazeja

Atsakyti
Tai nieko daryti nereikia? Man kirpėja sakė, kad organizmas gavo didelį šoką ir patarė ampules. Apie tai ar jas galima naudoti žindančioms- nežino. Vaistinėje klausiau ar galima kokius tai vitaminus specialius nuo plaukų slinkimo, ar galima trinti čemeryčiu vandeniu. Kadangi pati dar maitinu, tad sakė, kad vitaminų negalima, ant čemeryčių vandens taip pat instrukcijoje parašyta, kad draudžiama nėštumo bei maitinimo metu. Tad kaip su tomis ampulėmis ar galima jas naudoti maitinančioms mamoms? Plaukai slenka normaliai. Visi namai ir patalynė, vaikučio rūbai aplipę vien tik mano plaikais.Tiesiog nervuoja.
Atsakyti
Dauguma ampulių yra homeopatinės sudėties ir tikrai žindant vaikelį vartoti galima.Tačiau problemos kyla iš vidaus,todėl ir išorinio gydymo preparatai yra tik kaip pagalbinė priemonė.Ir tikrai ne visada plaukai atauga.Bent jau ne visi.
Atsakyti
Pora menesiu po gimdymo buvau pas kirpeja apsikirpti ir pasidazyti. Sakau, labai slenka plaukai. Tai mane perspejo, kad apie 3-4 men po gimdymo ziauriai slenka. Sako cia dar gelytes biggrin.gif Ir is tikruju ejo kuokstais. O apie 5 menesi viskas baigesi. Tik dabar vaikstau su tokiais raguciais ataugusiais biggrin.gif
Atsakyti