Spec. vitaminus bijojau gert, nes maitinau krūtimi, o vaiką išbėrė net nuo Prenatalio
Sveikos,
man po gimdymo ziauriai slinko plaukai, tai as juos isiploviau su bespalve chna ir ka jus manot? Padejo 100% plaukai atsigavo, pradejo zvilgeti, procedura pakartojau po men. ir liuksiski rezultatai ir priemone pigi, pora litu kainuojanti, tik va labai sunku tuos chna gumuliukus is plauku isskalauti... O sitoki plauku gydymo buda man patare kirpeja
man po gimdymo ziauriai slinko plaukai, tai as juos isiploviau su bespalve chna ir ka jus manot? Padejo 100% plaukai atsigavo, pradejo zvilgeti, procedura pakartojau po men. ir liuksiski rezultatai ir priemone pigi, pora litu kainuojanti, tik va labai sunku tuos chna gumuliukus is plauku isskalauti... O sitoki plauku gydymo buda man patare kirpeja
MAN po gimdymo ir labai slinko plaukai ,as nuejusi i vaistine paprasiau vitaminu moterims dave tokiu kurie nekenkia pienui ,reikia tik pasakyti kad esi maitinanti vaikuti ir tikrai duos vitaminu pageriau ir viskas susitvarke
slenka ir man, geriu vitaminus, bet turbut turi kazkiek iskristi....
Mano pupiukui dar 4men. plaukai pradejo slinkti 3men po gimdymo. Deja, kuo toliau tuo lab slenka..O tokie grazus ir veslus buvo metu Vartoju zuvu taukus ir dar geriu Ca+MG+Zn - cia ir kaulams stiprinti ir odai bei plaukams. Kazi ar pades, bet vis ramiau kad bent kazka darau.. Maitinti dar zadu ilgai ( jei tik pienelio bus) bet nemanau kad cia del to plaukai slenka, nors aisku siurbikas isciuplia nemazai naudingu medziagu
Jei negers zadu pirktis ampules ( jas reik itrinkti i galvs oda) kurios sumazina plauku slinkima, kol kas dar susilaikau
Jei negers zadu pirktis ampules ( jas reik itrinkti i galvs oda) kurios sumazina plauku slinkima, kol kas dar susilaikau
QUOTE(Grigė @ 2008 01 19, 18:09)
slenka ir man, geriu vitaminus, bet turbut turi kazkiek iskristi....
Man ir slinko, nezmoniskai baigiau maitinti ir viskas susitvarke
Kiek zinau nieko cia padaryti neimanoma,kol hormonai nepersistato i savo vietas . Kad ir kaip plaukus besaugotum jie nisvien tures isslinkti antsciau ar veliau ir tas slinkimas kiek skaiciau gali trukti nuo 6men,iki pusantru metu . Man ta pati beda,bijojau nuplikti ,bet us laiku tas slinkimas jau apstojo ,dziugu
Turiu 2 vaika. Mazajam 4,5 men. Plaukus stiprinu su svogunu sultimi. Susmulkini, isgrezi, istrini. Patikekit labai smirdi, visos slogos pramusa, bet padeda. Darau sita procedura 1 karta i men. Nes bijau kad vyras pabegs