QUOTE(Adatuke @ 2007 10 24, 13:10)
Labai nepergyvenkite. Šampūnai ir vitaminai nelabai ką gelbės jei esate po gimdymo, nes čia hormonai. Man irgi po gimdymo 3-6 mėnesiais vonia užsikimšdavo nuo peruko ten užstrigusio. Praėjo. Maitinančiom tikriausiai nelabai gausis tas priemonių naudojimas ir dėl vaikiuko, nes alergiją sukelti gali. Kirpėja (beje, pati 3 vaikučių mama) mane ramindavo ir guosadvo, kad per nėštumą dėl pasikeitusių hormonų plaukai neslenka (bent jau man taip buvo), tai po gimdymo turi išslinkti tie, kurie neišslinko per 9 mėnesius. Nežinau, ar čia tikrai taip, bet be didelių pastangų tas slinkimas sustojo. Dabar pilna galva tokių ataugančių plaukų. Aš kartais tokią kaukę ant plaukų užsidedu:
kiaušinio trynys,
pusės citrinos sultys,
šaukštas medaus ir
kokio nors riebalo (aliejaus, majonezo ar ricinos aliejaus pora šaukštų)
išmaišyti, ištepti plaukus, užsidėti kokį maišiuką ant galvos, apsisukti rankšluosčiu ir pabūti kokias 30 min. Išsiplaunu galvą kaip įprastai, tik gal pirmam trinkimui šampūno daugiau reikia Jei netingit - pamėginkit. Tikrai nepakenks.
kiaušinio trynys,
pusės citrinos sultys,
šaukštas medaus ir
kokio nors riebalo (aliejaus, majonezo ar ricinos aliejaus pora šaukštų)
išmaišyti, ištepti plaukus, užsidėti kokį maišiuką ant galvos, apsisukti rankšluosčiu ir pabūti kokias 30 min. Išsiplaunu galvą kaip įprastai, tik gal pirmam trinkimui šampūno daugiau reikia Jei netingit - pamėginkit. Tikrai nepakenks.
Reiks pabandyti,gal pades