Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

man tai neliko nieko kito tik nukirpti trumpai tai jau dabar nebėra taip jau baisiai.Bet slinko tai doh.gif galvojau kad reikės peruko, bet kai kirpo jau yra tu ataugusių plauku sakė kirpėja,dar naudoju priemones plaukams ir vitaminus geriu.
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2006 11 12, 23:14)
lotuliukas.gif . Pusė nėštumo su tokiu ežiuku pravaikščiojau. Negi ir vėl teks tokiu džiaugtis doh.gif . Man irgi maždaug nuo 3 mėn. pradėjo žiauriai plaukai slinkti, baisu buvo po dušu eiti, nes kuokštais eidavo, lovoje, prie jos, ant drabužių, ant mažiaus...žodžiu košmaras. Nusipirkau Dzintars aliejų stiprinantį plaukus ir skatinančius juos augti, Natural Vital šampūną, kondicionierių ir toniką. Gal sutapo, bet manau, kad priemonės tikrai padėjo, bet dabar (po 2 mėn. siaubingo slinkimo) slinkimas pastebimai sumažėjo thumbup.gif .


doh.gif pastebėjau, kad tas ežiukas pradeda vėl atauginėt. Palyginus su tuo, kaip plaukai slinko, dabar galima sakyti, kad jie nebeslenka ir pradėjo atauginėti. O ir auga jie greičiau. Pagaliau viskas tvarkosi thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikos mamytės,
apie plaukų slinkimą až žinau beveik viską, nes pačiai porą metų teko po visas Lietuvos ligonines ir visoskius vos ne ekstrasencus pasimalti dėl tokios problemos.
Viena iš priežasčių, dėl ko slenka plaukai yra CINKO trūkumas. Cinkas yra mikroelementas gyvybiškai reikalingas smegenims ir plaukams (priklauso tai pačiai grupei, nes plaukai ir smegenys vystosi iš to pačio gemalinio lapelio) smartass.gif Kai smegenys būna per daug apkrauti ir jiems pradeda trūkti cinko, organizmas įjungia apsaugos mechanizmą ir atmeta gyvybiškai nebūtinus cinko vartotojus - plaukus. Taigi nepakanka vartoti vien nėščiosioms skirtus vitaminus. Būtinai vartokite Magnį-Cinką-Kalcį papildomai.
Toms, kurios jau gerokai paplikę, siūlau gerti papildus ir kreiptis į homeopatus Bent jau man tai prirašė tokiu žirniukų, kurių sudėtyje yra natūralaus cinko ir visokių elementų skatinančių plaukų augimą. Kiek žinau, Kaune homeopato konsultacija atliekama Rotušės a. esančioje homeopatinėje vaistinėje, kainuoja 20 lt, o žirniukai apie 5 lt.

P. S. O jeigu Jums mažiau nei 24 metai ir plinkate dėmėmis, tai čia dar atskira kalba. Nes tada sveikinu įstojus į Alopecija sergančių klubą. Tokiu atveju rašykit man į až ir išsamiai papasakosiu kas tai per liga ir ką daryti.
Atsakyti
Man irgi slenka tie plaukai, bet ką čia daug darysi. Vėl pradėjau gerti vitaminus, valgyti įvairesnį maistą ir viskas jau eina į gerąją pusę thumbup.gif
Atsakyti
Mano plaukai irgi kuokstais krito,bet va jau kokio puse menesio kaip viskas palengva susitvarko(leliukui 5men.)Aisku liko tokia "bizyte-uodekyte",bet uztat atsiauginau plaukus galu gale!!!
Atsakyti
Sveikos. Aš niekad nesidžiaugiau ilgais ir storais plaukais. Mano plaukai visada buvo silpni ir labai ploni. Pagimdziau kovo mėn. , tai nuo to laiko plaukai eina kuokštais. Nusipirkau Natural Vital toniką slenkantiems plaukams, bet jis nieko man nepadeda. Kirpėja sako, kad reikia vitaminų pagert. Gal galėtumėt rekomenduot kokius nors gerus, nes vaistinėse tai jų gausybė.
Atsakyti
Sveikutes, mane irgi kankina ta pati priblemele, plaikai kuokstais slenka as galvoju kad dabar dar turi itakos kad ruduo, nes siuo metu zmonem daugiau plaukai slenka biggrin.gif manes nenervintu sis procesas jei ne viena problema pas vaika vis daugiau randu savo plauku visur ir lovytej ir rankose ir ant drabuzeliu mane tai jau ima erzinti doh.gif ir nebezinau ka bedaryti g.gif
Atsakyti
Man iš pat pradžių po gimdymo lužinėjo plaukai unsure.gif tad nusperndžiau patrumpinti. kai patrumpinau, tai pradėjo slinkti plaukai g.gif Na, bet tikiuosi, kad viskas susitvarkys. smile.gif Reikės kaukių panaudoti ir vitaninus nepamiršti gerti mirksiukas.gif
Atsakyti
oi mergaites kaip jus suprantu. as kai pagimdziau tai ne is karto gal po kokiu 2-3 men. jetau kas daresi. budavo atsikeliu pilna pagalve plauku, puodai pilni plauku, tik issiurbi kambarius pilna vel plauku. maniau liksiu plika pilna to zodzio prasme. ir vitaminus geriau ir kaukiu "n" prisitepiau buvo tas pats s..... baigiau maitinti ir bedos susitvarke. tiesiog manau kiekviena mama savotiskai del maziuko kazka paaukoja, kuri plaukus, kuri danti, kuri krutine, kuri dar kazka. taip jau yra, svarbiausiai maziai sveiki ir grazus, o mes....... nors yra mamu nemazai kurios naudoja priemones ir joms susitvarko, cia tik taip buvo 4u.gif
Atsakyti
man plaukai pradejo slinkti, kai dukrytei suejo 3 men. Slenka kuokstais, net sukuotis baisu, nes po sukavimosi pilna sauja plauku i siuksliadeze nesu. Nusipirkau L'oreal firmos KERASTASE sampuna (mazdaug 50 lt) ir ampules(10 lt/vnt) nuo plauku slinkimo, bet kol kas rezultato nelabai matau. Galiu pasakyt, kad bandziau naudoti Fitoval sampuna, bet nepadejo. O del vitaminu nuo plauku slinkimo, tai daugumos bent jau zindymo laikotarpiu vartoti nerekomenduojama.
Atsakyti
Sveikos mamytes, nuo plauku slinkimo mane isgelbejo kaukes su kokoso aliejum, dar netsumo ir zindimo metu geriau vitaminus Materna, valgiau lazdyno riesutu.Kai baigiau maitinti geriau vitaminus Neurozan ir dariau kauke plaukam : kiausinio trinys, saukstas konjako, kokoso arba ricinu aliejaus, saukstas medaus-laikyti apie 30 min. Gal kam pades, sekmes bigsmile.gif
Atsakyti
Man plaukai irgi labai suprastejo po gimdymo. O dabar, kai dukryte dar kartais isikabina ir abiem rankytem pesa, tai dar blogiau verysad.gif drauge patare pavartoti Silica Futura - tinka ir maitinanciom. Sake, jai labai padejo - bandysiu ir as.
Atsakyti