Lanuks, vėl aš su savo klausimais
Vis abėjoju, ar galima tą vaistą maitinančioms mamos naudoti. Gal jis koks hormononis ?
O gal bandysiu vaistinėj ieškoti ir ten viską sužinoti.
Baisu man pasidare, jusu pasiklausius. Po gimdymo praejo dar vos menuo, plaukai dar lyg ir neslenka, bet jauciu kad suplonejo pats plaukas, bijau nes ir pries gimdyma jie buvo suprasteje labai... tai kas bus toliau
Pagimdzius leliu maitinau 3men.Plaukai tuo metu neslinko,o kai baigiau maitint-slinko baisiausiais kuokstais-3menesius,maniau nupliksiu ir isivaizdavau kaip eisiu peruka pirktis
QUOTE(lanuks @ 2006 08 06, 13:51)
Tik vaistinėse (kaina kažkur apie 50 Lt). Bet reikia kiekviena diena arba rytais,arba vakarais į galvos oda gerai įtrinti. Aš sunaudojau tik puse buteliuko ir jau buvo geresnis rezultatas, bet kirpėja sake, kad reikia visa buteliuka sunauduoti.
Man po pirmo vaiko irgi plaukai atsigavo, o po antro pradėjau plikti, tai jeigu ne tas vaistas, būtų šakės. Kirpeja sake, kad šiuo atveju nei kapsules, nei šampunai nuo slinkimo nepadetu.
Man po pirmo vaiko irgi plaukai atsigavo, o po antro pradėjau plikti, tai jeigu ne tas vaistas, būtų šakės. Kirpeja sake, kad šiuo atveju nei kapsules, nei šampunai nuo slinkimo nepadetu.
pasakyk mieloji,kurioj tu vaistinej pirkai ? nes as kur nueinu sako tokio neturim ir niekada neturejom paziuri kaip i durne nesupranta ko noriu o man jo taip reikia plaukai siaubingai slenka
as irgi daug isbandziau visokiu priemoniu DEJA niekas nepadejo o paskui kazkurioj parduotuvej kaip issiaiskinom su pardaveja kad maitinu (dar iki dabar) tai ji sako baigsi maitinti baigs ir plaukai slinkti
QUOTE(vivusia @ 2006 08 22, 16:00)
Sakykit, mamos, gal kas naudojot vitaminus Merz. Man gydytoja israse, sake labai gerai padeda nuo slinkimo ir plaukai kazkur po menesio atsistato, labai greit auga po to. Sake pas ja mamos ateidavo jau kaip reikient praplikusios ir labai padejo
sveika ,sakyk o cia tik toks pavadinimas gal gali parasyt issamiau,ir kur pirkai,ir kiek kainuoja noreciau ir as isbandyt beje ar pati jau bandei ?
QUOTE(ausriuke @ 2006 08 23, 11:21)
sveika ,sakyk o cia tik toks pavadinimas gal gali parasyt issamiau,ir kur pirkai,ir kiek kainuoja noreciau ir as isbandyt beje ar pati jau bandei ?
manau cia special merz drage - vitaminai, perduodami vaistinese apie 30 lt
QUOTE(ausriuke @ 2006 08 23, 12:21)
Tai kad ne, pati dar nebandziau Tesiog buvau pas gydytoja, del kitu problemeliu, ir uzsiminiau apie plaukus, kad pradejo slinkt. Tai va, ji pasiule tuos vitaminus, sake labai geri, bet is brangiu. Tai as ir noriu suzinoti ar jie tikrai efektivus kai gyd. sake, kad pinigu eilini karta neismest
QUOTE(vivusia @ 2006 08 23, 12:55)
Tai kad ne, pati dar nebandziau Tesiog buvau pas gydytoja, del kitu problemeliu, ir uzsiminiau apie plaukus, kad pradejo slinkt. Tai va, ji pasiule tuos vitaminus, sake labai geri, bet is brangiu. Tai as ir noriu suzinoti ar jie tikrai efektivus kai gyd. sake, kad pinigu eilini karta neismest
Sveikute, o tu dar maitini?
Geriau as kazkada Merz vitaminus apie pusmeti. Nieko ypatingo nepastebejau. Nei plaukams, nei odai. Bet tai nereiskia, kad sie vitaminai kazkuo blogi.
As labai skeptiskai ziuriu, tiek i gydytoju, tiek i konsultantu vaistinese kalbas apie "super gerus" vitaminus, sampunus ar kitka. Kas tiko vienam, nebutinai tiks kitam. Juk pas visus skirtingas trukumas tam tikru vitaminu, mineralu ir t.t. As pvz. beveik visai nemaitinau, o plaukai ziauriai slinko. Dabar ataugineja. Ir tikrai negaliu pasakyti, kas padejo. Gal tiesiog reikia laiko organizmui atsigaut, o ivairiausio priemones prie to vienaip ar kitaip prisideda.v
As labai skeptiskai ziuriu, tiek i gydytoju, tiek i konsultantu vaistinese kalbas apie "super gerus" vitaminus, sampunus ar kitka. Kas tiko vienam, nebutinai tiks kitam. Juk pas visus skirtingas trukumas tam tikru vitaminu, mineralu ir t.t. As pvz. beveik visai nemaitinau, o plaukai ziauriai slinko. Dabar ataugineja. Ir tikrai negaliu pasakyti, kas padejo. Gal tiesiog reikia laiko organizmui atsigaut, o ivairiausio priemones prie to vienaip ar kitaip prisideda.v
QUOTE(modestasta @ 2006 08 23, 13:42)
Sveikute, o tu dar maitini?
Taip, dar maitinu, bet mano maziui tik du men. o pries pora savaiciu pastebejau, kad slenka plaukai Sukuose lieka daugiau nei ant galvos