Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(laurija @ 2013 11 23, 11:00)
sveikos, ačiū už info, dalyvausiu 10 d.,
gal kuri jau buvo 11-27d.
o aš visus UPC laiškus gaunu prie šlamšto doh.gif

Aš dalyvausiu sausio 3 d. Manau, kad bus toks įvadinis, atiduos planšetinukus, supažindins ir viskas. ax.gif Tu dalyvausi anksčiau, tai papasakosi. tongue.gif
Aš irgi gaunu visus UPC laiškus prie šlamšto, o kartais šlamšto būna prie gaunamų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 23, 12:38)
Aš dalyvausiu sausio 3 d. Manau, kad bus toks įvadinis, atiduos planšetinukus, supažindins ir viskas.  ax.gif Tu dalyvausi anksčiau,  tai papasakosi. tongue.gif
Aš irgi gaunu visus UPC laiškus prie šlamšto, o kartais šlamšto būna prie gaunamų. g.gif

4u.gif ir aš 3 Susitiksimeeee
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2013 11 23, 14:25)
4u.gif ir aš 3 Susitiksimeeee

ok 4u.gif
Atsakyti
[quote=22peliukas22,2013 11 22, 17:31]
[/quote]
Peliuk, ačiū už naujas nuotaikas, bet jau tas išsišiepęs padaras šiame puslapyje mane pribaigs, net atšokau nuo ekrano kai pamačiau verysad.gif
[/quote]
Apie kokį čia padarą kalba sukasi? doh.gif doh.gif doh.gif Jau mano smegenėlės nesuvirškina nieko.
[/quote]
Labukas, aš čia apie tą žiurkę prie niko, aš taip jų bijau, kad tik šiandien pamačiau jog ji neišsišiepusi, o ten širdelė pulsuoja lotuliukas.gif . Atsiprašau, jei patinka - tegu būna aš į ją nežiūrėsiu schmoll.gif , nes galiu numirti iš baimės bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės,Tikrai žinau, kad galite padėti. Priminkit kaip daromi tie burbulai iš popieriaus pomponsai ar kaip ten jie vadinasi, įmeskit nuorodą kur galiu pažiūrėti, labai reikia. Ačiū.
Atsakyti
http://www.marthaste...minarias-how-to
pažiūrėk čia
Atsakyti
Ačiū už nuorodą. Kaip atrodo yra bet eigos nėra. Nežinau kiek sluoksnių turėtų būti didesniam burbului jei darant iš krepinio popieriaus?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 11 23, 21:05)
Ačiū už nuorodą. Kaip atrodo yra bet eigos nėra. Nežinau kiek sluoksnių turėtų būti didesniam burbului jei darant iš krepinio popieriaus?

Jau susiradau.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 11 23, 22:18)
Jau susiradau.

gal galima imest
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 23, 08:58)
O ką darai, kai tavo tie "repetuojantys" mokiniai nueina į penktą klasę su puikiais įvertinimais ir jų balai penktoje siekia vos minimumą? Aš tai džiaugiuosi, kai jie pasako, jog jų įvertinimai nepakito ar pakilo aukščiau. Va tada save įvertinu "teigiamai", o ir vaikams smagu wub.gif

Pritariu tokiai nuomonei. Nieko nėra blogiau už tai, jei vaikas 5 klasėj gauna blogesnius vertinimus, nei pradinėj mokykloj mokytoja vertino. Tokia mokytoja neverta pagarbos, jei pervertina dėl kokios nors priežasties - ar tėvams norėdama įtikti, ar vaiko gailėdama, ar dėl šventos ramybės. Juk 5 klasėj viskas pasimatys. Ir man smagiau būna, jei penktokai ar šeštokai būdami vaikai giriasi geresniais pažymiais, nei buvo pradinėj. Atvirkštinis variantas nėra smagus. Liūdniausia, kad žinau tokių mokytojų, kurios norėdamos būti populiarios, vertina vaikus taip, kaip nori tėvai. Ir sako, argi tau gaila parašyti aukštesnįjį lygį? Jei nerašysiu, tai išeis į kitą mokyklą. O tėvai, kurie repetuoja pamokas į priekį - daro meškos paslaugą vaikui. Juk ateis laikas, kai nebegalės visko surepetuoti - ar neturės testų, ar nepakaks žinių. Kas tada? Kaip vaikas jausis jau būdamas aštuntokas, devintokas? Ar tada nebebus streso, nerimo? Juk ne pažymys viską lemia. Ir trejetukininkai geba prisitaikyti gyvenime ir būti gerais žmonėmis. Svarbu likti su švaria sąžine ir supratimu, ką galiu, moku pats.
Nu va, kaip aš čia griežtai pasisakiau. Nieko nenoriu įžeisti. Bet kažkaip tai pas mus jau taip priimta tapo, kad jei vaikui sekasi mokykloje, tai mokytoja gera, supratinga. O jei nesiseka - tai mokytojos bijo, ji kelia vaikui stesą. Būkim, mielosios, savimi, nebijokim būti nepopuliarios. Vaikai (o gal ir tėvai) tai įvertins. Vėliau... Po kelerių metų... Tikrai. Jie ateis ir padėkos jums. Turiu tokios patirties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iruciukass: 23 lapkričio 2013 - 22:44
Va va. Aš grįžtu vėl prie to paties...
Skaičiuojam reiškinukus, vaikas pasislėpęs pieštuką su daugybos lentele, paimu pieštuką - išsitraukia kitą. Tiesiog netelpa galvoj, kam viską mokančiam vaikui dėt "špargalkes" ir kur dingsta baimė, kai reikia nusirašinėt... O viską vainikavo tas testas doh.gif
Susikirtom su mamyte...
Bet jaučiuos 100 proc. teisi neužskaičiusi darbo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 23 lapkričio 2013 - 22:52
QUOTE(Vildinga @ 2013 11 22, 22:21)
Na aš kartais truputį daugiau žinau, turiu tokį šaltinėlį  mirksiukas.gif
O tas šaltinėlis man pačiurleno, kad bent jau iki mokslo metų galo bus ramu  yahoo.gif

Geras tavo šaltiniukas. lai tik čiurlena ir mums naujienas neša.
Atsakyti