Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(alaizy @ 2013 11 22, 19:46)
galėčiau nuskenuoti, bet viskas mokykloj, tai tik nebent kitą savaitę, vistiek, dar tik gruodį pradėsi su jais dirbti.
labai gražu
klausimas Sveikuolių sveikuolėms:
Kokia buvo jūsų komandos apranga? jei yra sportinių rungčių, tai gal apranga gali būti ne tokia šventiška?
Kokius klausimus gavote Jūs pačios? koks medicinos darbuotojai?

Dėkoju, aišku palauksiu. Kitą savaitę jau baigiu vadovėlį. Dabar siunčiu toms, kurios be pratybų lietuvių kalbos paruoštukus kitai savaitei. O dialogas aukštoji materija. Kai kurie visai nemąsto. Sakiau kitai savaitei reikia pabandyt dialogus sukarpyt ir paskirsčius grupėmis tegu dėlioja, patikrinsim ir tada užrašys į sąsiuvinius. Bandysim ir tokius metodus...
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 22, 18:28)
Sveikutės mergaitės, reikalinga pagalba. Trečiokės, o gal kartais ir ne trečiokės  smile.gif gal jau turit riešuto antrą dalį nuskenavusios ( pratybų, papildomų) o gal kas turit ir dalijamą. Aš jums pakarpysiu užduotis, padarysiu skaidrių, o jūs nuskenuokit ką nors  4u.gif

Reikia papildomų, pratybų ar abiejų. Turiu namuose, galiu nuskenuoti kelis puslapius.
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 11 22, 18:46)
Kokia buvo jūsų komandos apranga? jei yra sportinių rungčių, tai gal apranga gali būti ne tokia šventiška?
Kokius klausimus gavote Jūs pačios? koks medicinos darbuotojai?

Mūsų buvo sportiniai marškinėliai ir kepurės. Kitos mokyklos taip pat buvo su vienodais sportiniais marškinėiais, sportinėm kelnėm ir sportiniais bateliais. Kepures sportinėj rungty nusiėmėm, kad nemaišytų, o ir, kad vaikai pametę, nesugalvotų grįžt jų pasiimt.
Mokytojos klausimų negavo, o med. darbuotojams buvo užduota atsakyti, ką daryti užspringus?
Atsakyti
Jau pašte 3 klasės pusė pratybų sąsiuvinio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2013 11 22, 20:52)
Jau pašte 3  klasės pusė pratybų sąsiuvinio bigsmile.gif

Labai ačiū. Jei turėsit dar ir papildomas būtų labai gerai. Viską panaudoju... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
Kaip elgiatės, kai įtariate, kad testas namuose "atrepetuotas" ( nusipirktas kitas testų sąsiuvinis, nusikopijuota į priekį ar pan.). Pričiupau žmogelį. kuris nepasiekia minimumo, tačiau šįkart surinko 28,5 taško iš 30. Akivaizdžiai namuose atidirbta. Kai paklausinėjau kitą dieną iš to paties testo - neatsakė nei į vieną klausimą! doh.gif
Negaliu atsistebėti mamytės logika doh.gif

Beje, mūsų mokykla puošis kalėdiniais "meduoliais". Kai turėsiu rezultatą įkelsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 22 lapkričio 2013 - 20:06
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 22, 20:00)
Labai ačiū. Jei turėsit dar ir papildomas būtų labai gerai. Viską panaudoju... 4u.gif

Turiu. Nuskenuosiu rytoj, labai jau ilgai jis skenuoja verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(tigruole @ 2013 11 22, 20:07)

Pamelavau blush2.gif Pasirodo papildomas turiu tik pirmą ir trečią dalį. Antros kaip tik nėra. Gal kas turi antrą papildomų, o aš pratybas baigsiu skenuoti. Kai reiks trečios, tada aš nuskenuosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2013 11 22, 21:14)
Papildyta:

Pamelavau blush2.gif Pasirodo papildomas turiu tik pirmą ir trečią dalį. Antros kaip tik nėra. Gal kas turi antrą papildomų, o aš pratybas baigsiu skenuoti. Kai reiks trečios, tada aš nuskenuosiu bigsmile.gif

Ar dar reikia pratybų likusios dalies 3 kl? Papildomų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2013 11 22, 20:14)
Papildyta:

Ju ir kita pusė3kl. pratybų yra pašte, naudokitės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 11 22, 21:31)
Ar dar reikia pratybų likusios dalies 3 kl? Papildomų neturiu.

Reikia dar visko... biggrin.gif Aš jau į antrą paštą nusiunčiau pagamintų užduočių. Aš darau taip ,kad užduotys vienam vaikui būtų per abi puses. Manau jūs mane suprantat, ką aš ten pridarau. biggrin.gif Taupau popierių, bet visai neblogai išeina biggrin.gif

Dar noriu pasigirti. Supažindinau savo vadovus su peliukais... Labai patiko. Nupirko daug bevielių pelių ir šakotuvų.Galėsim naudotis visos klasės pasidalinant. Šiandieną jau bandėm su vaikais pasimokyti... Dar trūksta susiklausymo. Reikia padirbėt ta linkme, bet gal visai neblogai gaunasi... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 11 22, 20:02)
Sveikos!
Kaip elgiatės, kai įtariate, kad testas namuose "atrepetuotas" ( nusipirktas kitas testų sąsiuvinis, nusikopijuota į priekį ar pan.). Pričiupau žmogelį. kuris nepasiekia minimumo, tačiau šįkart surinko 28,5 taško iš 30. Akivaizdžiai namuose atidirbta. Kai paklausinėjau kitą dieną iš to paties testo - neatsakė nei į vieną klausimą!  doh.gif
Negaliu atsistebėti mamytės logika doh.gif

Beje, mūsų mokykla puošis kalėdiniais "meduoliais". Kai turėsiu rezultatą įkelsiu smile.gif

O tu manai, kad tai blogai? Tai žinok aš irgi buvau bloga mama blush2.gif atrepetuodavau puslapį į priekį ir su testais tą patį darydavau. Tik aisku jie likdavo namie, o kiek atsimindavo tiek jo ir būdavo. Nu, bet ką daryti, kai nesiseka. Jei dėl nesekmių pradeda skkaudėti pilvą. Aš manau, kad tai tik gyvenimo smulkmena. Juk jis vis tiek mokesi, nebent nusirašo, tai tada jau kita kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 22 lapkričio 2013 - 21:10
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 22, 22:09)
O tu manai, kad tai blogai? Tai žinok aš irgi buvau bloga mama blush2.gif atrepetuodavau puslapį į priekį ir su testais tą patį darydavau. Tik aisku jie likdavo namie, o kiek atsimindavo tiek jo ir būdavo. Nu, bet ką daryti, kai nesiseka. Jei dėl nesekmių pradeda skkaudėti pilvą. Aš manau, kad tai tik gyvenimo smulkmena. Juk jis vis tiek mokesi, nebent nusirašo, tai tada jau kita kalba.

Aš neužskaičiau... Manau, kad įvertint būtų neteisinga kitų atžvilgiu. Bais bjauri esu šitoj vietoj...Svarbiausia tai, kad mama tikina, jog vaikas viską namie moka, bet atėjęs į mokyklą iš baimės viską "užmiršta" blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 22 lapkričio 2013 - 21:15