Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

[/quote]
Peliuk, ačiū už naujas nuotaikas, bet jau tas išsišiepęs padaras šiame puslapyje mane pribaigs, net atšokau nuo ekrano kai pamačiau verysad.gif
[/quote]
Apie kokį čia padarą kalba sukasi? doh.gif doh.gif doh.gif Jau mano smegenėlės nesuvirškina nieko.
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2013 11 22, 15:30)
o Dievuliau, nėra nieko baisiau, kaip tikimybė negražinamai prarsti visą savo turtą(kompiuteryje smile.gif) Man užtenka USB porai valandų nukišti ne ten kur reikia ir jau keliu paniką, o ką dabar daryti reiks, ką aš iš naujo viską kursiu?? doh.gif  doh.gif tai dalį informacijos jau į GOOGLEDRIVE persimečiau  thumbup.gif

Va šitu nemoku naudotis blush2.gif
Papildyta:
[quote=22peliukas22,2013 11 22, 15:31]
[/quote]
Peliuk, ačiū už naujas nuotaikas, bet jau tas išsišiepęs padaras šiame puslapyje mane pribaigs, net atšokau nuo ekrano kai pamačiau verysad.gif
[/quote]
Apie kokį čia padarą kalba sukasi? doh.gif doh.gif doh.gif Jau mano smegenėlės nesuvirškina nieko.
[/quote]
Aš irgi nesupratau kas tai per padaras?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 22, 17:51)
Va šitu nemoku naudotis blush2.gif

tai, kad nežinau ir aš visų jo subtilybių, išmokė kolegė kaip susikelti visus dokumentus iš USB ten ir tiek žinių blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras

AČIŪ, Vildinga, už gerą naujieną. Aš kažką puse ausies buvau girdėjus, o tu dabar patvirtinai. Dirbsim ramiai sau.

Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 11 22, 17:33)
Labas vakaras

AČIŪ, Vildinga,   už gerą naujieną. Aš kažką puse ausies buvau girdėjus, o tu dabar patvirtinai. Dirbsim ramiai sau.

Kiek man teko girdėti dėl auditų, tai jos perduodamos savivaldybėms ir savivaldybėse bus sudarinėjamos auditorių grupės iš sav. dirbančių pedagogų.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2013 11 22, 16:44)
Kiek man teko girdėti dėl auditų, tai jos perduodamos savivaldybėms ir savivaldybėse bus sudarinėjamos auditorių grupės iš sav. dirbančių pedagogų.

Na tokios ir panašios komisijos ir ne visada yra gerai. Prasideda konkurencijos ir pavydo protrūkiai.
Nežinia, kas geriau, ar svetimos ir nepažįstamos auditorės, ar savos "žinovės".
Atsakyti
Sveikutės mergaitės, reikalinga pagalba. Trečiokės, o gal kartais ir ne trečiokės smile.gif gal jau turit riešuto antrą dalį nuskenavusios ( pratybų, papildomų) o gal kas turit ir dalijamą. Aš jums pakarpysiu užduotis, padarysiu skaidrių, o jūs nuskenuokit ką nors 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabija4: 22 lapkričio 2013 - 18:31
QUOTE(ninkute @ 2013 11 21, 18:57)
Peliuk, nuoširdi padėka už naujus Kalėdomis kvepiančius namučius.
Kaip galvojate šiemet puošti klases Kalėdoms, gal kokių idėjų įdomių turite. Labai noriu kažkokių burbulų prikabinti klasėje prie lubų tik nesumąstau kokių, gal galite pasiūlyti.

mano klasė darė tokius burbulus, nelabai dailiai išėjo, bet kaip gavosi, taip gavosi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 22, 20:28)
Sveikutės mergaitės, reikalinga pagalba. Trečiokės, o gal kartais ir ne trečiokės  smile.gif gal jau turit riešuto antrą dalį nuskenavusios ( pratybų, papildomų) o gal kas turit ir dalijamą. Aš jums pakarpysiu užduotis, padarysiu skaidrių, o jūs nuskenuokit ką nors  4u.gif

galėčiau nuskenuoti, bet viskas mokykloj, tai tik nebent kitą savaitę, vistiek, dar tik gruodį pradėsi su jais dirbti.
QUOTE(NOKIA @ 2013 11 22, 20:30)
mano klasė darė tokius burbulus, nelabai dailiai išėjo,

labai gražu

klausimas Sveikuolių sveikuolėms:
Kokia buvo jūsų komandos apranga? jei yra sportinių rungčių, tai gal apranga gali būti ne tokia šventiška?
Kokius klausimus gavote Jūs pačios? koks medicinos darbuotojai?
Atsakyti
Sveikos,
Ir man labai įdomu kokie klausimai Sveikuoliams, nes mums dar bus, norėčiau geriau jaustis:)))
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 11 21, 21:45)
Noriu paklausti trečiokių - kaip sekasi vaikams dialogo skyryba?

laba, vargstam su dialogais, bet jau smagu, kad po truputį po truputį lyg ir perprantam kas prie ko. Turiu tokias korteles, galėčiau nuskenuoti jei reikia, naudojau kelis kartus. Smagu padalinti diferencijuojant darbą.
http://www.visiplaka...ti-dialoga.html
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 11 22, 18:30)
mano klasė darė tokius burbulus, nelabai dailiai išėjo, bet kaip gavosi, taip gavosi
user posted image

Sveikutės. Labai gražus darbelis thumbup.gif O mes darėme varveklius. Įmesiu į paštą.
Dabar su pirmokais darome eglutes iš kūgių, dar neturiu padarytų. Kai turėsiu, įkelsiu bigsmile.gif
Atsakyti