[quote=alaizy,2013 11 21, 22:45]
sveikos,
ačiū peliukui už nuostabią apšarmojusią gėlytę pirmame psl. Vaizdas nuostabus
Noriu paklausti trečiokių - kaip sekasi vaikams dialogo skyryba?
Jungiuosi prie padėkų peliukui už gražius namučius. Mes taip pat ką tik iš Sveikuolių sveikuolių konkurso ir su garbinga II vieta. Dovanų gavome po ženkliuką su užrašu "Sveikuolių sveikuoliai". Vaikų dovanėlė nesužavėjo. Sakė, kad be reikalo stengėsi. Kuo toliau, tuo daugiau norim.
O dėl dialogų, tai taip pat, kaip ir visa kita. Keli greitai įsisavino, kiti niekaip neįsidėmi.
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 21, 22:06)
Aš dabar va sėdžiu, bandau juos daryti. O darau iš paprastų servetėlių. Bandau.
kažkada iš servetėlės dariau, bet labai maži, nebent iš kokių didesnių. Kai jau bus pirmas burbulas įmesk į paštą, įdomu pažiūrėti kaip atrodo.
Papildyta:
[quote=gitė,2013 11 21, 23:00]
[quote=alaizy,2013 11 21, 22:45]
[/quote]
Kiekvieną dieną kalam, tai jau pramokę, bet iš po savaitgalio vėl primiršta.
Aš tokius teiginius susikūriau :
Classdojo teigiami:
Atlieka užduotis tvarkingai
Dalyvavo olimpiadoje
Dalyvavo parodoje, meninėje akcijoje
Knygų monstras. Šaunus skaitovas (ačiū arden už šią idėją)
Kultūringas elgesys valgykloje
Pamokai pasiruošė laiku. Darbo vietą susitvarkė
Savanoriškas papildomas darbas
Stengėsi dailiai rašyti
Taisyklinga sėdėsena
Turėjo visas priemones
Neigiami:
Neatliko namų darbų
Nepasiruošė pamokai laiku. Nesusitvarkė darbo vietos
Nesaugiai elgėsi per pertrauką
Netinkamas elgesys per pamoką. Trukdo
Netinkamas elgesys valgykloje
Neturėjo mokymo priemonių
Vėlavo į pamokas
Gal dar kas kokių gerų idėjų turit dėl ClassDojo?
Papildyta:
Nu atrodė, kad jau išmokom tą dialogą, bet tai tik atrodė man... Lentoje rašėm - geri rezultatai buvo, pratybų sąsiuvinyje ženklus dėliojo - puiku, o parašėm PUPOS testą (tą su varnele) - plaukai pasišiaušė .
Classdojo teigiami:
Atlieka užduotis tvarkingai
Dalyvavo olimpiadoje
Dalyvavo parodoje, meninėje akcijoje
Knygų monstras. Šaunus skaitovas (ačiū arden už šią idėją)
Kultūringas elgesys valgykloje
Pamokai pasiruošė laiku. Darbo vietą susitvarkė
Savanoriškas papildomas darbas
Stengėsi dailiai rašyti
Taisyklinga sėdėsena
Turėjo visas priemones
Neigiami:
Neatliko namų darbų
Nepasiruošė pamokai laiku. Nesusitvarkė darbo vietos
Nesaugiai elgėsi per pertrauką
Netinkamas elgesys per pamoką. Trukdo
Netinkamas elgesys valgykloje
Neturėjo mokymo priemonių
Vėlavo į pamokas
Gal dar kas kokių gerų idėjų turit dėl ClassDojo?
Papildyta:
QUOTE(gitė @ 2013 11 21, 22:00)
O dėl dialogų, tai taip pat, kaip ir visa kita. Keli greitai įsisavino, kiti niekaip neįsidėmi.
Nu atrodė, kad jau išmokom tą dialogą, bet tai tik atrodė man... Lentoje rašėm - geri rezultatai buvo, pratybų sąsiuvinyje ženklus dėliojo - puiku, o parašėm PUPOS testą (tą su varnele) - plaukai pasišiaušė .
[/quote]
Labukas, o pas mus tai tragedija su dialogu, kol kartu, tai dar prisimena, kai tik savarankiškai, tai ir stop. Dar pradėjo vaikai sirgti Reikės pradėti nuo pradžių
Peliuk, ačiū už naujas nuotaikas, bet jau tas išsišiepęs padaras šiame puslapyje mane pribaigs, net atšokau nuo ekrano kai pamačiau
[/quote]
Labukas, o pas mus tai tragedija su dialogu, kol kartu, tai dar prisimena, kai tik savarankiškai, tai ir stop. Dar pradėjo vaikai sirgti Reikės pradėti nuo pradžių
Peliuk, ačiū už naujas nuotaikas, bet jau tas išsišiepęs padaras šiame puslapyje mane pribaigs, net atšokau nuo ekrano kai pamačiau
QUOTE(GORGONE @ 2013 11 21, 20:00)
siandien skambinausi klausti del elektroniniu skaitytuvu. Tai sake kad mokymai vyks grupemis skirtingu laiku.
Papildyta:
QUOTE(janiku @ 2013 11 21, 20:48)
Vienam mokytojui reikia dalyvauti tik vienos dienos viename seminare, kadangi mokytojų du šimtai, todėl bus organizuojama dešimt vienos dienos seminarų.
Mergaitės, degu ir baigiu sudegti iš balto pavydo Taip norėčiau į tuos mokymus! Jeigu kuri negalės dalyvauti, duokit žinoti- mielai pavaduosiu.
Labas visoms.
Mielosios, pamokykit mane, kaip reikia planuoti savo laiką. Kažkokia tragedija kaip nieko nespėju. Jūs šaunuolės, ir konkursuose dalyvaujat, ir seminarus lankot ir kasdien pamokoms užduotis ruošiat, ir forume aktyviai šnekučiuojatės, ir šeimas turit, vaikus auginat, namus prižiūrit ir t.t. ir t.t. Nu man kažkoks kosmosas grįžus po 2,5 metų buvimo namie. 27 pirmokai mane taip išsiurbia, kad aš jau nepajėgi nieko padaryt. Jau nejaučiu nei kada saulė kyla, nei kada leidžiasi, nei kada pirmadienis, nei kada penktadienis. Kaip reikia save protingai padalint, kad visiems užtektų ir pati kojų neužverščiau????
Mielosios, pamokykit mane, kaip reikia planuoti savo laiką. Kažkokia tragedija kaip nieko nespėju. Jūs šaunuolės, ir konkursuose dalyvaujat, ir seminarus lankot ir kasdien pamokoms užduotis ruošiat, ir forume aktyviai šnekučiuojatės, ir šeimas turit, vaikus auginat, namus prižiūrit ir t.t. ir t.t. Nu man kažkoks kosmosas grįžus po 2,5 metų buvimo namie. 27 pirmokai mane taip išsiurbia, kad aš jau nepajėgi nieko padaryt. Jau nejaučiu nei kada saulė kyla, nei kada leidžiasi, nei kada pirmadienis, nei kada penktadienis. Kaip reikia save protingai padalint, kad visiems užtektų ir pati kojų neužverščiau????
Dainelei, na ir klasės didumas pas tave Kodėl nedarė dviejų klasių? Turbūt taupo... Bet su tiek pirmokų man stogas nuvažiuotų
Papildyta:
mano ketvirtokai užmiršę
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2013 11 21, 23:03)
Kiekvieną dieną kalam, tai jau pramokę, bet iš po savaitgalio vėl primiršta.
mano ketvirtokai užmiršę
27 pirmokai??? Išprotėčiau...Manau, kad tikrai ne visi geri, paklusnūs, aktyvūs susirinkę...
Dialogas...Kaip ir visada, kas suprto, tas suprato. O kas taško nuo kablelio ar brūkšnelio neskiria, tai taip ir parašė..
Kalėdoms kiekviena klasė ruošia pasirodymą. Kas dainelę, kas vaidinimą, o kas šokį. Senio šalčio porai garbė teko man...Tai teks vesti renginį..nenoriu, bet ką padarysi..Gerai, kad bent jau scenarijaus rašyti nereikia Užteks būti tiesiog gražiai ant scenos
P.S. Ačiū už naujus namučius
Dialogas...Kaip ir visada, kas suprto, tas suprato. O kas taško nuo kablelio ar brūkšnelio neskiria, tai taip ir parašė..
Kalėdoms kiekviena klasė ruošia pasirodymą. Kas dainelę, kas vaidinimą, o kas šokį. Senio šalčio porai garbė teko man...Tai teks vesti renginį..nenoriu, bet ką padarysi..Gerai, kad bent jau scenarijaus rašyti nereikia Užteks būti tiesiog gražiai ant scenos
P.S. Ačiū už naujus namučius
QUOTE(gitė @ 2013 11 21, 23:00)
Jungiuosi prie padėkų peliukui už gražius namučius. Mes taip pat ką tik iš Sveikuolių sveikuolių konkurso ir su garbinga II vieta. Dovanų gavome po ženkliuką su užrašu "Sveikuolių sveikuoliai". Vaikų dovanėlė nesužavėjo. Sakė, kad be reikalo stengėsi. Kuo toliau, tuo daugiau norim.
Sveikinu, tai tikrai garbinga vieta O, kad vaikai nori, tai gerai, galės kitam konkursui ruoštis, dar labiau stengtis
Dainele, stiprybės ir ramybės. Žinau, kad nespėjant užplūsta prieštaringi jausmai. Viskas bus gerai
Ačiū, mergaitės, už gerą žodį
Mūsų mokykloje leidžiama komplektuoti tik po dvi pareleles klases, onorinčių labai daug. Garsiai deklaruojama, kad vadinamos lubos yra 24 mokiniai klasėje, bet per vasarą tos lubos ima ir pakyla iki 27
Šiai dienai abiejose pirmose klasėse yra po 27 vaikus. Išprotėjimas.
Pažadėjau sau, kad šį savaitgalį visą save atiduosiu nuosaviems vaikams
Mūsų mokykloje leidžiama komplektuoti tik po dvi pareleles klases, onorinčių labai daug. Garsiai deklaruojama, kad vadinamos lubos yra 24 mokiniai klasėje, bet per vasarą tos lubos ima ir pakyla iki 27
QUOTE(Dainelej @ 2013 11 22, 14:35)
Ačiū, mergaitės, už gerą žodį
Skaitau ir baisiuos. Mūsų valdžia, tai monstrai.
Savo laiko planuot nemoku, dar tik mokaus. O dėl savaitgalių jau viskas tvarkoj. Penktadienį užmetu akį ką darysiu pirmadienį ir viskas. Užrakinu klasės duris ir aš šeimoj. Pradžioj buvo labaisunku, bet per 3 ar tai per 4 metus išmokau. Nors kartais, kad ir kaip sąžinė graužia. Kad ir šiandien liko krūva netaisyta, bet viskas man savaitgalis.
Savo laika bandau planuot taip. Pasidarau darbo grafiką. T.y. kiek tarifikuota valandų ir pasiskirstau ką kurią dieną darysiu ir kiek laiko skirsiu konkrečiam darbui. Čia dar labai sunkiai gaunas, bet manau, kad išmoksiu. Gana aukojimosi.
Papildyta:
Rašau per planšetę, tai palieku klaidų. Man labai nepatogu per jį. Bet vakar užstrikdinau kompuką , tai teks kurį laiką pavargti su šitu. Svarbiausia man, kad tik pavyktu to kompo išsaugot informaciją. Jei, tai darysiu taip ir taip , ir dar taip
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 22, 17:09)
Rašau per planšetę, tai palieku klaidų. Man labai nepatogu per jį. Bet vakar užstrikdinau kompuką , tai teks kurį laiką pavargti su šitu. Svarbiausia man, kad tik pavyktu to kompo išsaugot informaciją. Jei, tai darysiu taip ir taip , ir dar taip
o Dievuliau, nėra nieko baisiau, kaip tikimybė negražinamai prarsti visą savo turtą(kompiuteryje ) Man užtenka USB porai valandų nukišti ne ten kur reikia ir jau keliu paniką, o ką dabar daryti reiks, ką aš iš naujo viską kursiu?? tai dalį informacijos jau į GOOGLEDRIVE persimečiau