Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Betukas @ 2014 01 02, 20:19)
O kada baigiasi pusmetis? Greičiausiai dar mokytoja neišvedė, nes pusmetis nesibaigė  mirksiukas.gif  Mums pvz. pusmetis baigiasi rytoj, o dar tamo neleidžia vesti vertinimų. Tai lukterkit  4u.gif

Ačiū visoms pasisakymus dėl namų mokymo. Labai tikiuos, kad susitvarkysiu  rolleyes.gif Ech, savotiškai ir laukiu, iššūkis naujais metais bus  biggrin.gif
Sveikutės  4u.gif

Sveikutės 4u.gif . Pas mus pusmetis baigiasi sausio 31d. g.gif . Kaip skirtingai g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 02, 19:24)
Sveikutės  4u.gif  . Pas mus pusmetis baigiasi sausio 31d.  g.gif . Kaip skirtingai  g.gif ...

Esu naujame darbe, tai ir man tai naujiena. Visad antroje sausio pusėje baigdavome smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(smilga1972 @ 2014 01 02, 19:24)
Sveikutės  4u.gif  . Pas mus pusmetis baigiasi sausio 31d.  g.gif . Kaip skirtingai  g.gif ...

Pas mus jau pasibaigė ir gruodžio 30 d. turėjom posėdį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2014 01 02, 19:13)
Sveiki, turiu klausima ax.gif :
turime 4 -ka, baigiasi pusmeti i noretume pamatyti per Tamo ivertinimus, ar  iki kada turejo ivesti kl.aukletoja???

Pas mus pusmetis baigsis sausio 17 d., tai ir rezultatai bus iki 17 d. Tikriausiai ir Jūsų mokykloje jis dar nesibaigęs.
Atsakyti
Sveikutės, jau prasidėjo mūsų darbymetis. Ateinu pas jus su prašym. Gal galite pasidalinti kūno kultūros teminiu išplanavimu (savaitėmis) 1 kl. Būčiau labai labai dėkinga. Kiek naršiau internete, tai kažkas abstraktaus, o konkrečių temų nematau.
Atsakyti
Įmečiau į muzikos paštą vaikiškų dainelių. Yra 5 karaoke. Labai tikiuosi, kad kažkam pravers 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 01 02, 20:57)
Sveikutės 4u.gif

Pas mus jau pasibaigė ir gruodžio 30 d. turėjom posėdį mirksiukas.gif

MUMS POSĖDIS RYTOJ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 01 02, 21:03)
Sveikutės, jau prasidėjo mūsų darbymetis. Ateinu pas jus su prašym. Gal galite pasidalinti kūno kultūros teminiu išplanavimu (savaitėmis)  1 kl. Būčiau labai labai dėkinga. Kiek naršiau internete, tai kažkas abstraktaus, o konkrečių temų nematau.

Siunčiu į antrą paštą. Gal pritaikysi?
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 01 02, 23:02)
Siunčiu į antrą paštą. Gal pritaikysi?

Kokia tu šaunuolė. Ačiū, pagelbėjai, tikrai pritaikysiu. Nauji metai prasideda su pagalba. Labai smagu. Stengsiuosi atsilyginti.
Atsakyti
sveikutės,
visas su praėjusiomis šventėmis. Būkite sveikos, laimongos, drąsios, kūrybiškos ir pačios geriausios.
O aš visai per šias mokinių atostogas atsijungiau nuo mokyklinio gyvenimo. Pasiėmiau kelis mamadienius ir buvau tiesiog mama. Kad Jūs žinotumėte, koks tai malonus jausmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2014 01 02, 20:13)
Sveiki, turiu klausima ax.gif :
turime 4 -ka, baigiasi pusmeti i noretume pamatyti per Tamo ivertinimus, ar  iki kada turejo ivesti kl.aukletoja???

Pas mus pusmetis baigiasi apie sausio 20, tad tikrai dar nieko "nevedam"
Papildyta:
QUOTE(GEG @ 2014 01 03, 08:41)
sveikutės,
visas su praėjusiomis šventėmis. Būkite sveikos, laimongos, drąsios, kūrybiškos ir pačios geriausios.
O aš visai per šias mokinių atostogas atsijungiau nuo mokyklinio gyvenimo. Pasiėmiau kelis mamadienius ir buvau tiesiog mama. Kad Jūs žinotumėte, koks tai malonus jausmas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir aš taip atsipalaidavau, nes nuo pirmadienio su ketvirtokais kibsim į darbus ir pradėsim ruoštis olimpiadom mirksiukas.gif
Atsakyti