Labukas mielosios, ačiū už tokius gražius sveikinimus, jungiuosi ir aš prie jų. Te mus visas ir mūsų šeimas lydi ramybė, meilė, sveikata ir sėkmė :kaledos
Papildyta:
Labukas mielosios, ačiū už tokius gražius sveikinimus, jungiuosi ir aš prie jų. Te mus visas ir mūsų šeimas lydi ramybė, meilė, sveikata ir sėkmė :
Papildyta:
Labukas mielosios, ačiū už tokius gražius sveikinimus, jungiuosi ir aš prie jų. Te mus visas ir mūsų šeimas lydi ramybė, meilė, sveikata ir sėkmė :
Papildyta:
Ups, kažko pridirbo mano streikuojantis kompas. Bet sveikinimų nebūna per daug
Ar kuri siuntėt konkursui ,,Lietuvos vaikai kuria pasakas''. Nusiunčiau, bet negavau patvirtinimo, kad gavo. Kaip jums?
QUOTE(NOKIA @ 2013 12 30, 19:27)
Ar kuri siuntėt konkursui ,,Lietuvos vaikai kuria pasakas''. Nusiunčiau, bet negavau patvirtinimo, kad gavo. Kaip jums?
nesiunčiau,paskaičiau, kad labai dideli reikalavimai, suabejojau vaikų gabumais bet ne iš visų organizatorių gaunami patvirtinimai. Pvz, mūsų mokykla siuntėm piešinius į "Apšerkšniję mūsų žiemos"- negavom nė patvirtinimo, nė piešiniai jų svetainėj buvo išreklamuoti, pagaliau nė paprastutės padėkos už dalyvavimą negalėjo atsiųsti vaikams.
o kaip jums su gandrais iš Naisių vasaros? nei vaikai knygas gavo, nei aš padėkos gavau...
Sveikos
Užtat iš riešutų konkurso gavau į paštą ir sau, ir vaikams labai gražius diplomus. Tereikia tik atsispausdint.
Ačiū kas jį pareklamavo Dar suspėjau dalyvaut, nes pamačiau, kad duos ir mokytojams, ir vaikams padėkas.
Užtat iš riešutų konkurso gavau į paštą ir sau, ir vaikams labai gražius diplomus. Tereikia tik atsispausdint.
Ačiū kas jį pareklamavo Dar suspėjau dalyvaut, nes pamačiau, kad duos ir mokytojams, ir vaikams padėkas.
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 12 30, 20:16)
o kaip jums su gandrais iš Naisių vasaros? nei vaikai knygas gavo, nei aš padėkos gavau...
Padėką gavau jau seniai, o knygutes pasiėmėme tik dabar (gruodžio 20 d.) tai vaikams dar neišdalinau.
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 12 30, 21:16)
QUOTE(1aviada @ 2013 12 30, 22:52)
Padėką gavau jau seniai, o knygutes pasiėmėme tik dabar (gruodžio 20 d.) tai vaikams dar neišdalinau.
pas mus ir taip pat. padėkos jau seniai gautos, o knygutės kažin, ar tik ne paskutinę savaitę prieš žiemos atostogas atsiuntė.
Labas vakaras,
siunčiau, bet jokio patvirtinimo negavau.
Nieko neturime, jau galvoju, kad reiks klausti pačiai. Kiek gi galima tęstis.
QUOTE(NOKIA @ 2013 12 30, 17:27)
siunčiau, bet jokio patvirtinimo negavau.
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 12 30, 19:16)
Nieko neturime, jau galvoju, kad reiks klausti pačiai. Kiek gi galima tęstis.
b.s., jau galvojau, kad čia tik aš viena tokia be nieko likau... bet kaži kodėl neatsiuntė padėkos, radau, kad iki spalio pradžios atsiųsti turėjo...
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 12 30, 21:25)
b.s., jau galvojau, kad čia tik aš viena tokia be nieko likau... bet kaži kodėl neatsiuntė padėkos, radau, kad iki spalio pradžios atsiųsti turėjo...
Gal bandom rašyt abi. Matysim ką atrašys.
parašiau tuo adresu, kur nuotraukas siunčiau. dabar lauksiu atsakymo tikiuosiu bent atsakymo sulauksiu
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 12 30, 21:51)
parašiau tuo adresu, kur nuotraukas siunčiau. dabar lauksiu atsakymo tikiuosiu bent atsakymo sulauksiu
Na va, parašiau ir aš. O ką jūs gavote už dalyvavimą piešinių parodoje vaikų velykėlės?