Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(agė-melagė @ 2013 12 21, 13:06)
O GAL GALI PARAŠYT, KAIP TIKSLIAI REIKIA JUNGTIS. ADRESĄ IR ŽINGSNIUS mirksiukas.gif

Labutis, man registruojantis išmeta tokį užrašą - School email Your email must be a valid educational email address.:
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 12 21, 14:06)
O GAL GALI PARAŠYT, KAIP TIKSLIAI REIKIA JUNGTIS. ADRESĄ IR ŽINGSNIUS mirksiukas.gif

Aš jau pasakojau anksčiau: suvedžiau www.animoto.com, registravausi kaip eilinis žmogus, paskui paspaudžiau paveiksliuką su vaiku prie lentos, suvedžiau duomenis į pateiktą formą ir viskas. NIeko daugiau nereikėjo, jokių kliūčių nebuvo g.gif . Kai registravausi kaip mokytoja prašė mokyklos pavadinimo, el.pašto ir mano el.pašto. Jokių lentelių nemetė, į savo paštą gavau kodą, bet jo man niekur nereikia. Galiu kurti ne 30s, o ilgesnius filmukus, vadinasi esu registruota kaip mokytoja jų sistemoje mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2013 12 21, 14:38)
Labutis, man registruojantis išmeta tokį užrašą - School email Your email must be a valid educational email address.:
doh.gif

Gal rašant adresą padarei kokią klaidą? Pvz. tarpelį palikai, tašką padėjai kur nereikia arba nepadėjai kur reikia ir pan g.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 12 21, 14:34)
Aš jau pasakojau anksčiau: suvedžiau www.animoto.com, registravausi kaip eilinis žmogus

Aš kažką praleidau. Apie ką jūs čia kalbat? Gal ir man reikia.... rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 21, 16:18)
Aš kažką praleidau. Apie ką jūs čia kalbat? Gal ir man reikia.... rolleyes.gif  bigsmile.gif

Pirmadienį webinare susipažinom su pateikčių ir filmukų kūrimo programa animoto, labai patiko, tai dabar apie ją ir kalbam mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 12 21, 18:33)
Pirmadienį webinare susipažinom su pateikčių ir filmukų kūrimo programa animoto, labai patiko, tai dabar apie ją ir kalbam  mirksiukas.gif .

Smilgute, aš užsiregistravau, kaip paprastas žmogus ir man leido sukurti filmuką 30 sek. Viskas labai puiku, bet filmukas nutrūksta per vidurį dainelės.Tad klausimukas-ar jūs turit kokį geresnį variantą?ar reikia mokėti, jei nori kurti plačiau?
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 12 21, 18:25)
Smilgute, aš užsiregistravau, kaip paprastas žmogus ir man leido sukurti filmuką 30 sek. Viskas labai puiku, bet filmukas nutrūksta per vidurį dainelės.Tad klausimukas-ar jūs turit kokį geresnį variantą?ar reikia mokėti, jei nori kurti plačiau?

Bandyk susirasti FOR EDUCATION ir ten papildomai registruotis mirksiukas.gif , aš taip dariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 12 21, 20:41)
Bandyk susirasti FOR EDUCATION ir ten papildomai registruotis  mirksiukas.gif , aš taip dariau  ax.gif

Gaunu tokią lentelę
agailestaujame, ten buvo klaidų. Ištaisykite paryškintus laukus.

Mokyklos elektroninio pašto adresas Jūsų el.pašto turi būti galiojantis švietimo el.pašto adresas.:

Nors mokyklos adresas tiksliai nukopijuotas ir šiaip jį gerai žinau
g.gif
Atsakyti
Gal rašant adresą padarei kokią klaidą? Pvz. tarpelį palikai, tašką padėjai kur nereikia arba nepadėjai kur reikia ir pan g.gif .
[/quote]
lyg ir nepadariau g.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 12 21, 17:41)
Bandyk susirasti FOR EDUCATION ir ten papildomai registruotis  mirksiukas.gif , aš taip dariau  ax.gif

b8tent čia ir meta, kad klaida. Aš galvoju, kad pasisekė tik jums, kurie registravotės webinare.
Atsakyti

MERGAITĖS,
po 3 dienų Kūčios smile.gif
Gal geriau pasidalinkim patiekalų receptais? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 21 gruodžio 2013 - 18:33
[quote=b.s,2013 12 21, 21:25]
[/quote]
lyg ir nepadariau g.gif
b8tent čia ir meta, kad klaida. Aš galvoju, kad pasisekė tik jums, kurie registravotės webinare.
[/quote]
taip, man irgi atrodo, kad jie tiesiog neleidžia registruotis, gal per daug mūsų supuolė?nes net neparyškintos jokios klaidos, nors rašo, kad paryškintos. bandykim toliau:)
Papildyta:
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 12 21, 21:31)
MERGAITĖS,
po 3 dienų Kūčios  smile.gif
Gal geriau pasidalinkim patiekalų receptais? tongue.gif

Šitoj vietoj aš beviltiškai bejėgė ax.gif ,
Atsakyti
kaip supratau per webinarą, tai daug kam nepriėmė mokyklos pašto, tai gal man pasisekė kaip loterijoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 12 21, 21:59)
kaip supratau per webinarą, tai daug kam nepriėmė mokyklos pašto, tai gal man pasisekė kaip loterijoje  lotuliukas.gif

Turėsiu vilties, kad ir man gali pasisekti 4u.gif
Atsakyti