Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Valiooooooooooo!Baigėsi Kalėdinis maratonas, laisvos nuo vaikų. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Valio, valio! Pagaliau pailsėsim nuo visko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 12 20, 18:24)
O kaip tada kodą žinot, prašyt kas prieina, kad pažiūrėtų?

kodą gavau į savo paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 12 20, 15:01)
Visas visas, nelaukdama progos, sveikinu su PENKTADIENIU 4u.gif , būkite laimingos, baigę kalėdinės eglutės ceremoniją ir palydėję vaikučius į ilgai lauktas ATOSTOGAS  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 12 20, 17:00)
Sveikinu visas su maratono finišu  mirksiukas.gif . Šiandien eisiu relaksuotis į "Žuvėdros" koncertą  wub.gif . Labai džiaugiuosi  ir laukiu  wub.gif .

O aš grįžus iš mokyklos 3 valandas miegojau biggrin.gif Laimė - štai kur ji- ramybėje biggrin.gif

Aš animoto registravausi savo adresu, lengvai normaliai, be jokių kodų. Bet gal dėl to tik 30s filmukus leidžia daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 20 gruodžio 2013 - 21:37
Aš ką tik iš kalėdinio vakarėlio wub.gif Buvo nerealu. Atgaiva sielai už visą vargą. Va dabar galva išvalyta, galiu ramiai ir su naujom jėgom laukti švenčių maratono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 20, 23:04)
Aš ką tik iš kalėdinio vakarėlio wub.gif Buvo nerealu. Atgaiva sielai už visą vargą. Va dabar galva išvalyta, galiu ramiai ir su naujom jėgom laukti švenčių maratono biggrin.gif

Aš likimo draugė tongue.gif Ištiesiau kojas ir tik leidžiu sau po PC panaršyti. Kaifas nerealus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 20 gruodžio 2013 - 22:39
Sveikos,

na ką, pagaliau išlauktas, išsvajotas trumpas atokvėpis. PAGALIAU thumbup.gif
Deja, vakar grįžus po metodinio susirinkimo puse nakties galvojau, kur susirasti kitą darbą. Ir ne todėl, kad būti mokytoja man nepatinka, o todėl, kad iš mūsų tyčiojasi kaip beišmano. verysad.gif Pavaduotoja pareiškė, kad nuo šiol visi ketvirtokai bus tikrinami standartizuotais testais ir jei rezultatai bus ne tokie, kokių kažkas norėtų, bus nuimamos mokytojų kvalifikacijos. Atseit nuo šiandien nebėra nemotyvuotų vaikų, yra tik mokytojai, nesugebantys atrasti priėjimo prie kiekvieno vaiko. doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(agė-melagė @ 2013 12 20, 22:34)
Aš animoto registravausi savo adresu, lengvai normaliai, be jokių kodų. Bet gal dėl to tik 30s filmukus leidžia daryt?

Greičiausiai taip ir bus, nes aš susikūriau virš 2min sveikinimą, jį parsisiunčiau į PC, jokių strigimų, labai gražiai ir sklandžiai vaizdai keičiasi mirksiukas.gif .
QUOTE(Dainelej @ 2013 12 21, 01:28)
Sveikos,

na ką, pagaliau išlauktas, išsvajotas trumpas atokvėpis. PAGALIAU   thumbup.gif
Deja, vakar grįžus po metodinio susirinkimo puse nakties galvojau, kur susirasti kitą darbą. Ir ne todėl, kad būti mokytoja man nepatinka, o todėl, kad iš mūsų tyčiojasi kaip beišmano.  verysad.gif Pavaduotoja pareiškė, kad nuo šiol visi ketvirtokai bus tikrinami standartizuotais testais ir jei rezultatai bus ne tokie, kokių kažkas norėtų, bus nuimamos mokytojų kvalifikacijos. Atseit nuo šiandien nebėra nemotyvuotų vaikų, yra tik mokytojai, nesugebantys atrasti priėjimo prie kiekvieno vaiko.  doh.gif

Mums dar taip nepasakė, bet kažkodėl jaučiu, kad čia tik laiko klausimas unsure.gif , panašios kalbos jau buvo... Baisu unsure.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 21 gruodžio 2013 - 07:04
QUOTE(Dainelej @ 2013 12 21, 02:28)
Sveikos,

Atseit nuo šiandien nebėra nemotyvuotų vaikų, yra tik mokytojai, nesugebantys atrasti priėjimo prie kiekvieno vaiko.  doh.gif

doh.gif O tu varge. Matosi,kad pavaduotojos turi vos penkias savaitines pamokas doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

na ką, pagaliau išlauktas, išsvajotas trumpas atokvėpis. PAGALIAU  thumbup.gif
Deja, vakar grįžus po metodinio susirinkimo puse nakties galvojau, kur susirasti kitą darbą. Ir ne todėl, kad būti mokytoja man nepatinka, o todėl, kad iš mūsų tyčiojasi kaip beišmano.  verysad.gif Pavaduotoja pareiškė, kad nuo šiol visi ketvirtokai bus tikrinami standartizuotais testais ir jei rezultatai bus ne tokie, kokių kažkas norėtų, bus nuimamos mokytojų kvalifikacijos. Atseit nuo šiandien nebėra nemotyvuotų vaikų, yra tik mokytojai, nesugebantys atrasti priėjimo prie kiekvieno vaiko.  doh.gif

jausmas panašus, pas mus visada žiūri į mokytoją kaip į trečiarūšį žmogų. Ir kai buvo pradinukų karnavalas išgirdom replikas, kad pavaduotojai jis šiaip sau. Nesupranta, kad vaikai turi jaustis laisvai, kad jiems būtų įdomu, o ne parodomąsias programas rodom cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

na ką, pagaliau išlauktas, išsvajotas trumpas atokvėpis. PAGALIAU  thumbup.gif

Laba. Bet jus turite stengtis save apginti. Standartizuoti testai skirti tam ,kad surasti gabius, kitaip mastancius vaikus. Bet jokiu budu, tai ne mokytojo darbo vertinimas. Jusu administracija tikrai turi buti supazindinta, kam skirti sie testai. Siulyciau, del tokio teroro rasyti i svietimo ministreija, ar bent jau pradziai standartizuotu testu kurejams. As dalyvavau siu standartizuotu testu rengimo mokymuose ir nei viena lektore, nei vienas vadovas nera taip pasakes. nes netgi negalima lyginti didziuju miestu ir mazesniu miestu vaiku pasiekimu, o jau nekalbu apie kaimo vaikus. Nosi aukstyn ir i prieki mirksiukas.gif Zinau, kad tai labai sunku, bet nuo kazko. Sekmes ir nors siek tiek poilsio 4u.gif

Papildyta:
"Standartizuoti testai neturi tapti „bausmės įrankiu“. Jų svarbiausia paskirtis –teikti gerą grįžtamąjį ryšį. Sie testai naudingi diagnozuojant mokiniu pasiekimu spragas, vertinti mokiniu pazanga ir isivertinti savo darbo rezultatus, juos koreguoti". Tai yra testu rengeju mintys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 12 21, 08:04)
Labas rytas  4u.gif
Greičiausiai taip ir bus, nes aš susikūriau virš 2min sveikinimą, jį parsisiunčiau į PC, jokių strigimų, labai gražiai ir sklandžiai vaizdai keičiasi  mirksiukas.gif .

O GAL GALI PARAŠYT, KAIP TIKSLIAI REIKIA JUNGTIS. ADRESĄ IR ŽINGSNIUS mirksiukas.gif
Atsakyti