Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(janiku @ 2013 12 18, 19:50)
Nuoširdžiausias dėkui, eilinį kartą JŪS man padedate

TU

Man tikrai nesunku, o ir neskaudėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 18 gruodžio 2013 - 19:53
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 12 17, 23:02)
Gaila, bet padėti negaliu, nebent rastum youtube, galėčiau parsiųsti. Jei ką rašyk, dar būsiu on line.

Peliuk, youtube yra, bet, geda pasakyt blush2.gif , nemoku ikelt nuorodos blush2.gif ten vadinasi - senosios animacijos dainos -SENELIS SALTIS IR VASARA (1969m. ). Man reiktu ja sukarpyt i 3 dalis atskirai: senelio dainele, vaiku ir vel senelio. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2013 12 18, 19:55)
Peliuk, youtube yra, bet, geda pasakyt blush2.gif , nemoku ikelt nuorodos blush2.gif  ten vadinasi - senosios animacijos dainos -SENELIS SALTIS IR VASARA (1969m. ). Man reiktu ja sukarpyt i 3 dalis atskirai: senelio dainele, vaiku ir vel senelio. Buciau labai dekinga  4u.gif

Parašyk man į až. Radau filmuką, o gal yra atskirai tik dainos.

Negaliu tau parašyti žinutės, susitvarkyk pašto dėžutę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 18 gruodžio 2013 - 20:03
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 12 18, 19:59)
Parašyk man į až. Radau filmuką, o gal yra atskirai tik dainos.

Negaliu tau parašyti žinutės, susitvarkyk pašto dėžutę

ATRODO, KAD PRAVALIAU, BENT JAU MAN RODO, KAD TUSCIA
Atsakyti
Jau padariau, siunčiu į muzikinį paštą. Perklausyk, jei ką bandysiu taisyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 12 18, 20:25)
Jau padariau, siunčiu į muzikinį paštą. Perklausyk, jei ką bandysiu taisyt smile.gif

Peliuk, Tu auksas biggrin.gif Nuosirdziai dekoju, lekiu ziuret biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip sekasi ruoštis Kalėdinėms šventėms? Jau norisi, kad greičiau praeitų ir būtų galima atsikvėpti, o tai repeticijos, vaikai jau nebegalvoja apie pamokas.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 12 18, 20:28)
Sveikutės, kaip sekasi ruoštis Kalėdinėms šventėms? Jau norisi, kad greičiau praeitų ir būtų galima atsikvėpti, o tai repeticijos, vaikai jau nebegalvoja apie pamokas.

Kokios dar pamokos, aš pati apie jas jaunegalvoju, tik repetuot ir repetuot thumbup.gif thumbup.gif

Jau matau šviesą tunelio gale, dar dienelė ir po to jau kaip bus - taip bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 12 18, 21:29)
Kokios dar pamokos, aš pati apie jas jaunegalvoju, tik repetuot ir repetuot  thumbup.gif  thumbup.gif

Jau matau šviesą tunelio gale, dar dienelė ir po to jau kaip bus - taip bus  doh.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 12 18, 20:25)

Viskas gerai 4u.gif Aciu, Peliuk aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 12 18, 20:28)

Aš džiaugiuos, kad viskas praėjo pirmadienį, nes nežinau, kaip būtume dar repetavę g.gif Visi kalba- niekas negirdi. Į mokyklą ateina be daiktų, be pratybų, sąsiuvinių, be raktelių nuo persirengimo spintelių, nebežino nei kokios pamokos, skraido padebesiais. Pamokoje vis pamatau bežaidžiančius su gautomis dovanėlėmis. Pasislepia vieni kitiems už nugarų ar pakiša rankas po suolu ir žaidžia. Kai ko paklausiu, tai kaip iš debesų nukritę - nežino, nei kur skaitom, nei ką reikia pratybose atlikt biggrin.gif Nėra ko norėt, nebe tas rūpi jiems. O ir man norisi atostogų, švenčių wub.gif
Atsakyti
-Mokytojau, o jūs mums nieko nepalinkėsit ateinančių švenčių proga?-klausia mokiniai.
-Laimingo visiems ketvirtadienio!!!-atsako mokytojas.
-Kaip tai ketvirtadienio?- Nesupranta vaikai.
-Mes taip dažnai laukiame ypatingų progų, kad pamirštame kad pati geriausia ir laimingiausia diena yra būtent šiandien! Nereikia laukti specialių progų pasijusti laimingiems, tai galima padaryti čia ir dabar drinks_cheers.gif

Laimingo ketvirtadienio, mergaitės!
4u.gif
Atsakyti