Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(1aviada @ 2013 12 16, 21:36)
Ačiū. Gražu, bet brangu.
Trečiokėms  siunčiu veiksmažodžio kartojimą (SMART).

Taip. Todėl ir gaudžiau akciją mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2013 12 16, 21:30)
Priminkit man kaip piešiasi tais kosmo kalmuoliukais. Ir dar kažkada buvau skaičius apie piešimą netinkama plastikine banko ar nuolaidų kortele.

Paimi kokią dėžutę nuo batų. Įtiesi baltą popieriaus lapą. Tada imi kamuoliuką, aptepi dažais. Dedi į dėžutę ir rideni po ją visom kryptim. Kai nori kitos spalvos, išimi apteplioji kita spalva ir vėl dedi į dėžutę ir rideni. Ir taip kiek nori kartų. Tada palauki kol išdžius išmi popieriaus lapą ir viskas. Aš tai išimu iš karto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 12 16, 19:25)
skenuoju, tuoj siusiu

Ačiū ačiū ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif , tikra draugė aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 12 16, 22:31)
Ačiū ačiū ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif , tikra draugė  aciuks.gif

4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kur galima surasti KALBU KENGUROS praejusiu metu uzduotis? Noreciau siais metais dalyvauti, tačiau butu idomu pasiziureti kaip ir kas smile.gif

P.S. Sveikutes 4u.gif
Atsakyti

Sveikutės mergaitės, taip tylu čia, visos dirbat bigsmile.gif
Aš su dideliu prašymu, gal kuri turit filmuko "Kalėdų senelis ieško vasaros" daineles? Labai reikia doh.gif doh.gif doh.gif Padėėėėėėkit blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Užsivertus darbais, tai neturiu kada nei paplepėti doh.gif . Ką tik atšventėme mokyklos 25-metį. Šiandien buvo pradinukų šventė. Kaip smagu buvo wub.gif . Vaikams padarė didelį efektą popierinis tortas (iš gabaliukų su saldainiais viduje), jo viduryje įsmeigtas šventinis fejerverkas (tortinis), kuris į salę "įvažiavo" aidint audringiems plojimams. Paskui mokytojos vaikams padarė surprizą - padainavo dainą apie mokyklą (perkūrėm krokodilo Genos dainelę apie traukinį), šokom šokius, linksminomės ir t.t. Smagi šventė, svarbiausia - įsimintina visiems!
Dabar laukia penktadienį bendras kalėdinis renginys doh.gif . Pavargau unsure.gif .
P.S., gal kuri dirbate su animoto programa ir galit pasakyti dėl ko stringa peržiūra, kai nori pasižiūrėti ar viskas gerai? Dar neparsisiunčiau ir neišsaugojau pateikties, tik bandomasis varaiantas, tai gal dėl to?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 12 17, 19:59)
Sveikutės  4u.gif . Užsivertus darbais, tai neturiu kada nei paplepėti doh.gif . Ką tik atšventėme mokyklos 25-metį. Šiandien buvo pradinukų šventė. Kaip smagu buvo  wub.gif . Vaikams padarė didelį efektą popierinis tortas (iš gabaliukų su saldainiais viduje), jo viduryje įsmeigtas šventinis fejerverkas (tortinis), kuris į salę "įvažiavo" aidint audringiems plojimams. Paskui mokytojos vaikams padarė surprizą - padainavo dainą apie mokyklą (perkūrėm krokodilo Genos dainelę apie traukinį), šokom šokius, linksminomės ir t.t. Smagi šventė, svarbiausia - įsimintina visiems!
Dabar laukia penktadienį bendras kalėdinis renginys  doh.gif . Pavargau  unsure.gif .
P.S., gal kuri dirbate su animoto programa ir galit pasakyti dėl ko stringa peržiūra, kai nori pasižiūrėti ar viskas gerai? Dar neparsisiunčiau ir neišsaugojau pateikties, tik bandomasis varaiantas, tai gal dėl to?

Laba. Tai gal vakar buvau prisijungusi prie seminaro? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 12 17, 21:42)
Laba. Tai gal vakar buvau prisijungusi prie seminaro? mirksiukas.gif

Taip, labai patiko programa. Kuriu dabar sveikinimą kolegėms ir stringa žiauriai doh.gif . Gal mano internetas neveža g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 12 17, 21:45)
Taip, labai patiko programa. Kuriu dabar sveikinimą kolegėms ir stringa žiauriai  doh.gif . Gal mano internetas neveža  g.gif ?

As dar nesijungiau, vis laiko ner. Bandysiu per atostogas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2013 12 17, 15:28)
Gal kas žino, kur galima surasti KALBU KENGUROS praejusiu metu uzduotis? Noreciau siais metais dalyvauti, tačiau butu idomu pasiziureti kaip ir kas smile.gif

P.S. Sveikutes 4u.gif

buvau išsisaugojus praeitais metais. bandysiu ieškot. ir jei rasiu, siunčiu į paštą
Atsakyti
Kalbos kenguros užduotys turėtų būti jų puslapyje, jei nebus, rytoj įmesiu, tikrai turiu mokykloje smile.gif
Dar kartą prašau - gal turite "Kalėdų senelis ir vasara" daineles? LABAI REIKIA doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos smile.gif
000054.gif Na, tai finišo tiesioji?newyear.gif
Mūsų Advento šventė praėjo šauniai, vaikai patenkinti, tėvai taip pat smile.gif
Smilga, kaip tau pavyko prisiregistruoti animote? Jei free variantą- duoda, viskas oki. O jei education- stop. Paspaudžiu, išmeta tą puslapį su vaikiuku, spaudžiu apply now ir vėl mane nukelia į registraciją su facebook'u (manau, supratai apie ką kalbu) Išduok paslaptį- kaip tau pavyko? ax.gif
Atsakyti