Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(1aviada @ 2013 12 14, 18:38)
labai patiko dovanėlės tėveliams. Ar teisingai galvoju: prištampuoji snaigių, vaikai centre priklijuoja žvynelį ir snaigę klijuoja prie burbulo? O iš kur gauti tokius burbulus?

Su adatėle persmeigia žvynelį, snaigę ir prismeigia prie burbulo rolleyes.gif
Aišku, gali ir klijuot mirksiukas.gif
Burbulus pirkau per akciją ir vieno jų kaina gavosi apie litą. O skersmuo 8 cm rolleyes.gif O šiaip jų yra dekupažo parduotuvėse, tik jie brangiai gaunasi mirksiukas.gif
Va čia pažiūrėk ir kitur yra mirksiukas.gif

Burbulai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 14 gruodžio 2013 - 19:00
Nu jus darbininkes, nu jus auksarankes, nu jus ir greituoles, kaip jus viska spejat..dvi paskutines savaites man kosmaras kazkoks, nieko nespeju, nieko nebenoriu, visi erzina ir nervina, skaiciuoju dienas iki atostogu, nors zinau, kad vos tik prasidejusios jos netruks baigtis, bet bent jau su sviezia galva i mokykla eisiu smile.gif
Ketvirtadieni mokyklos svente buvo, vedziau rengini, snieguole buvau, tai db jau atsikvepti galima ir pasidziaugti, kad viskas gerai praejo smile.gif Vaikai laimingi, tikiuosi ir tevai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2013 12 14, 19:27)
Nu jus darbininkes, nu jus auksarankes, nu jus ir greituoles, kaip jus viska spejat..dvi paskutines savaites man kosmaras kazkoks, nieko nespeju, nieko nebenoriu, visi erzina ir nervina, skaiciuoju dienas iki atostogu, nors zinau, kad vos tik prasidejusios jos netruks baigtis, bet bent jau su sviezia galva i mokykla eisiu smile.gif
Ketvirtadieni mokyklos svente buvo, vedziau rengini, snieguole buvau, tai db jau atsikvepti galima ir pasidziaugti, kad viskas gerai praejo smile.gif Vaikai laimingi, tikiuosi ir tevai smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mano labai panaši savijauta. console.gif Man tai dar ir viskas atrodo graudžiai. Šiandien prisipirkau nakvišų aliejaus, bandysiu taisyt savijautą.
Laba vakarėlis,
Gal galima būtų renginuko scenarijų. Aš kai paskaičiau Balsytės pasisakymą prieš surežisuotas šventes, išmuštruotus vaikus, tai kitiems metams turiu mintį-svajonę kažką padaryti kažką spontaniško, kažką įdomaus.
Atsakyti
Dar savaitė liko, tada atsipūsim smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(Mergelė @ 2013 12 14, 20:05)
................Aš kai paskaičiau Balsytės pasisakymą prieš surežisuotas šventes, išmuštruotus vaikus, tai kitiems metams turiu mintį-svajonę kažką padaryti kažką spontaniško, kažką įdomaus.

įmesk nuorodą straipsnio. Norėtųsi paskaityti.
Atsakyti
http://www.bernardin...ovizuoti/108468
gaunas, kad padariau pletkutį blush2.gif Skaičiau mokykloj, tai kažkaip praleidau žodį priešmokyklinis. Bet vistiek įmetu nuorodą.
Atsakyti
Aš panašius burbulus dariau pernai savo sūnaus klasėje per Kalėdas. Viena grupė juos puošė vilna, o kita išspaustomis gėlytėmis iš žvilgančio popieriaus. Buvo labai smagus pasibuvimas. wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Mergelė @ 2013 12 15, 11:09)
[url=http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2013-10-13-ilona-balsyte-leiskime-vaikams-improvizuoti/108468]

Aš niekada nedarau "geležinių" švenčių. Man patinka laisvumas, kūryba. Leidžiu vaikams patiems kurti dainoms judesius. Ir tuo esu labai patenkinta, nes gaunasi nevienodai, laisvai wub.gif (Nebūna dainose kartu rankos pakėlimo ir nuleidimo, man tai taip gražiau.)
Aišku, surepetuojam įėjimą į salę, stovėjimą. O paskui visada raginu judėti, kurti, prašau, kad siūlytų savo mintis.
Atsakyti
Sveikos gyvos! smile.gif
Turbūt esate organizavusios ar tiesiog dalyvavusios kolegių pasibuvime? Nusimato kitą savaitėlę toks netikėtas reikaliukas ax.gif Prašysiu pasidalinti idėjomis, kaip įdomiai praleisti priešventinę popietę. ax.gif
Atsakyti
Zuzanėle, fantastinės dovanos. Mane dar domina, kas tolumoje matosi per krepšeliai mėlyni?
Jašos kalėdiniai papuošimai irgi fantastiški. Papasakok plačiau kaip gaminai kalėdinius atvirukus ir paveiksliukus? Man tie paveiksliukai, tai fantastiniai.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 12 15, 19:09)
Sveikos gyvos! smile.gif
Turbūt esate organizavusios ar tiesiog dalyvavusios kolegių pasibuvime? Nusimato kitą savaitėlę toks netikėtas reikaliukas ax.gif Prašysiu pasidalinti idėjomis, kaip įdomiai praleisti priešventinę popietę. ax.gif

Sveika,

o čia pačiai reikia tą popietę suorganizuoti, ar paruošti kažkokį pasirodymą?
Pas mus tai kalėdinės popietės būna teminės, tai nuo temos priklauso ir ruošiamas pasirodymas.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 15, 12:52)
Sveikos 4u.gif
Aš niekada nedarau "geležinių" švenčių. Man patinka laisvumas, kūryba. Leidžiu vaikams patiems kurti dainoms judesius. Ir tuo esu labai patenkinta, nes gaunasi nevienodai, laisvai wub.gif (Nebūna dainose kartu rankos pakėlimo ir nuleidimo, man tai taip gražiau.)
Aišku, surepetuojam įėjimą į salę, stovėjimą. O paskui visada raginu judėti, kurti, prašau, kad siūlytų savo mintis.

Aš taip pat norėčiau išbandyt laisvesnio stiliaus švenčių suorganizuot, bet kol kas nelabai įsivaizduoju kaip tą reikėtų padaryt su 27 vaikais. Bet gal viskas ir įmanoma g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 14, 18:59)
...................
Burbulus pirkau per akciją ir vieno jų kaina gavosi apie litą. O skersmuo 8 cm  rolleyes.gif  O šiaip jų yra dekupažo parduotuvėse, tik jie brangiai gaunasi mirksiukas.gif
Va čia pažiūrėk ir kitur yra mirksiukas.gif

labai įdomūs ir mieli burbulai. Tau kūrybos netrūksta. Šaunuolė.

QUOTE(Mergelė @ 2013 12 15, 23:29)
................. kas tolumoje matosi per krepšeliai mėlyni?
Jašos kalėdiniai papuošimai irgi fantastiški...........

Mes pernai darėm tokius maišelius. Tai vaikai klijavo „akmenėlius“ iš popieriaus išsikirpę visą gruodžio mėnesį už gerus darbus. Motyvacija vaikams buvo pakankama.
Atsakyti