Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(GORGONE @ 2013 12 12, 21:54)
Ryt darbe pasidomesiu

Ačiū, lauksiu atsakymo. O kaip kitų nuomonė?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 12 12, 19:42)
Sveikutės,
Pasidalinkite savo nuomone: Ar kiekvienoje pamokoje turi būti mokinių įsivertinimas? Kaip jūs galvojate ir kaip turi būti?

Labutis, įsivertinimas t.b. kiekvieną pamoką. Pamokos stebėjimo protokole yra ir eilutė tam skirta.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 12 12, 23:35)
Labutis, įsivertinimas t.b. kiekvieną pamoką. Pamokos stebėjimo protokole yra ir eilutė tam skirta.

Gal galėtum pasidalinti pamokos stebėjimo protokolu? Būčiau dėkinga. Ar tai jūsų mokyklos sukurtas protokolas ir ar turite kažkur pasitvirtinę, kad įsivertinimas yra būtinas?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 12 12, 20:42)
Sveikutės,
Pasidalinkite savo nuomone: Ar kiekvienoje pamokoje turi būti mokinių įsivertinimas? Kaip jūs galvojate ir kaip turi būti?

Aš manau, kad kiekvienas darbas ar darbo dalis (jei tai pamokų ciklas) turi būti įsivertintas ar įvertintas. Bet čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 12 12, 22:40)
Gal galėtum pasidalinti pamokos stebėjimo protokolu? Būčiau dėkinga. Ar tai  jūsų mokyklos sukurtas protokolas ir ar turite kažkur pasitvirtinę, kad įsivertinimas yra būtinas?

Sveika, mūsų mokykla iki audito turėjo savo formas (tik nžn kas jas kūrė), po audito, stebėdami pamoką, atsineša jau kitą. Pabandysiu paprašyti, gal administracija pasidalins. Atsiųsiu, kai tik gausiu 4u.gif
Atsakyti
Labadiena,
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 12 11, 19:13)
su dantu pasta ziemiskai atrodo smile.gif

bigsmile.gif Kaip daroma?

QUOTE(laurija @ 2013 12 12, 17:30)
sveikos,
noriu tik pranešti, kad buvau 10 d. elektroninių skaitytuvų seminare. viskas patiko, bet liūdna, kad kol kas kalbama, kad reiks grąžinti juos iki 05-01d., visos pasipiktinusios doh.gif
dabar turiu ką veikt,negaliu atsidžiaugt, nors buvau labai skeptiškai nusistačius prieš tokias naujoves, siunčiuos knygas thumbup.gif

QUOTE(GORGONE @ 2013 12 12, 19:54)
Nu dar graziau verysad.gif As galvoaju, kad bus bent jau kaip mokyklos nuosavybe g.gif

Aš ir galvojau, kad liks mokyklai. Prasuko reikaliuką ir pasiliks sau. Leis pažaisti ir gana.
Užduočių užduoda daug?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 12 13, 15:18)
Sveika, mūsų mokykla iki audito turėjo savo formas (tik nžn kas jas kūrė), po audito, stebėdami pamoką, atsineša jau kitą. Pabandysiu paprašyti, gal administracija pasidalins. Atsiųsiu, kai tik gausiu  4u.gif

Ačiū už rūpestį. Smagu, kad čia gali visada rasti patarimų.
Atsakyti
Pas mus inspektoriai reikalauja, kad įsivertinimas būtų po kiekvienos užduoties doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal dar pasinaudosit su vaikais mirksiukas.gif
Kalėdoms
Atsakyti
Į paštą įmesiu vaikų grupinį darbą ir dovanėles tėveliams, kurias padovanos po kalėdinės šventės.
Atsakyti
Snaigių karpymo būdai: http://www.gami.lt/p...u-karpymo-budai
Papildyta:
Kalėdoms ir ne tik: http://krokotak.com/...leda-praznitsi/
Papildyta:
Internetinė matematikos programa: http://www.mathking.eu/?Id=91808
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 14, 16:45)
Į paštą įmesiu vaikų grupinį darbą ir dovanėles tėveliams, kurias padovanos po kalėdinės šventės.

labai patiko dovanėlės tėveliams. Ar teisingai galvoju: prištampuoji snaigių, vaikai centre priklijuoja žvynelį ir snaigę klijuoja prie burbulo? O iš kur gauti tokius burbulus?
Atsakyti