Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2013 12 11, 16:19)
Esam darę ir be šukų- pasiimi šepetėlio galvutę tarp pirštų ir brauki nykščiu per šerelius- taškosi puikiai thumbup.gif
O aš noriu papuošti klasę žiemiškais piešiniais ar darbais, tik nesumąstau kokia technika juos atlikt g.gif

su dantu pasta ziemiskai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 12 11, 20:07)
Sveikute, turiu. Tik nežinau,ar tai ne iš mūsų pašto. Galiu atsiųsti, jei tikrai mūsų pašte nėra.

kazkaip neuztikau, gal nemoku ieskoti ar praziopsojau g.gif siusk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 12 11, 20:25)
kazkaip neuztikau, gal nemoku ieskoti ar praziopsojau g.gif siusk ax.gif

Jau pašte. Gal tiks.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Nusiunčiau ir aš filmuko nuorodą apie duonelės kelią mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciuuuuuuuuuuuu Iruciukui ir Smilgutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 12 11, 17:55)
Labadiena,
Noriu su vaikais taškymo technika daryti atvirukus. Bet labai seniai darius, gal galit priminti kaip jie daromi? g.gif

Labukas, matau darbuojatės iš peties. Su vaikais stiklinius rutuliukus voliojom, o tada darėm atvirukus, visai gražiai atrodo, o ir priekaištų iš tėvų nesulaukiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 12 11, 22:02)
Labukas, matau darbuojatės iš peties. Su vaikais stiklinius rutuliukus voliojom, o tada darėm atvirukus, visai gražiai atrodo, o ir priekaištų iš tėvų nesulaukiau lotuliukas.gif

Kaip gerai, kad priminei thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
noriu tik pranešti, kad buvau 10 d. elektroninių skaitytuvų seminare. viskas patiko, bet liūdna, kad kol kas kalbama, kad reiks grąžinti juos iki 05-01d., visos pasipiktinusios doh.gif
dabar turiu ką veikt,negaliu atsidžiaugt, nors buvau labai skeptiškai nusistačius prieš tokias naujoves, siunčiuos knygas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Pasidalinkite savo nuomone: Ar kiekvienoje pamokoje turi būti mokinių įsivertinimas? Kaip jūs galvojate ir kaip turi būti?
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2013 12 12, 18:30)
sveikos,
noriu tik pranešti, kad buvau 10 d. elektroninių skaitytuvų seminare. viskas patiko, bet liūdna, kad kol kas kalbama, kad reiks grąžinti juos iki 05-01d., visos pasipiktinusios doh.gif
dabar turiu ką veikt,negaliu atsidžiaugt, nors buvau labai skeptiškai nusistačius prieš tokias naujoves, siunčiuos knygas thumbup.gif

Nu dar graziau verysad.gif As galvoaju, kad bus bent jau kaip mokyklos nuosavybe g.gif
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2013 12 12, 20:42)
Sveikutės,
Pasidalinkite savo nuomone: Ar kiekvienoje pamokoje turi būti mokinių įsivertinimas? Kaip jūs galvojate ir kaip turi būti?

Bent jau auditas reikalauja, kad kiekvieną pamoką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 12 12, 20:54)
Bent jau auditas reikalauja, kad kiekvieną pamoką mirksiukas.gif

Ar yra kur nors akcentuojama dėl įsivertinimo, ar tik auditas sakė. Kažkaip susikirto nuomonės, nes mums tvirtina, kad niekur nėra pasakyta, kad turi būti kiekvienoje pamokoje.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 12 12, 21:24)
Ar yra kur nors akcentuojama dėl įsivertinimo, ar tik auditas sakė. Kažkaip susikirto nuomonės, nes mums tvirtina, kad niekur nėra pasakyta, kad turi būti kiekvienoje pamokoje.

Ryt darbe pasidomesiu
Atsakyti