Sveikutės,
Gal ką rasite sau prisitaikyti.
http://vaizdopamokos...tika/perimetras
QUOTE(ninkute @ 2013 12 10, 19:08)
Ačiū, ninkute, už puikią nuorodą
Sakykite, kaip vertinate vaikus neformaliojo ugdymo užsiėmimuose ar darote vaikų įsivertinimą?
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 10, 18:22)
Naminuke, karaoke jau pašte. Gero dainavimo
oi, labai dėkui dėkui
Dabar tai trauksim Labai džiaugiuos gavus šią dainelę, išmokom per dieną, vaikams patinka
QUOTE(naminukė @ 2013 12 11, 00:47)
oi, labai dėkui dėkui
Dabar tai trauksim Labai džiaugiuos gavus šią dainelę, išmokom per dieną, vaikams patinka
Mane ji irgi "užkabino", tik aš per vėlai ją išgirdau ir jau scenarijų buvau sustačius, jau ir repetavom, tad nenorėjau nieko keist Bus kitiems metams
Labadiena,
Noriu su vaikais taškymo technika daryti atvirukus. Bet labai seniai darius, gal galit priminti kaip jie daromi?
Noriu su vaikais taškymo technika daryti atvirukus. Bet labai seniai darius, gal galit priminti kaip jie daromi?
QUOTE(Mergelė @ 2013 12 11, 15:55)
Labadiena,
Jei galvoji apie tuos, kur su dantų šepetuku ir šokom, tai šepetuką padažai į dažus ir braukai per šukas virš piešinio.
Aš tokio darbo nesiimčiau, nes būna murzini kaip velniai. Dar paskui tėvų priekaištai dėl sutepliotų drabužių
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 11, 16:07)
Jei galvoji apie tuos, kur su dantų šepetuku ir šokom, tai šepetuką padažai į dažus ir braukai per šukas virš piešinio.
Aš tokio darbo nesiimčiau, nes būna murzini kaip velniai. Dar paskui tėvų priekaištai dėl sutepliotų drabužių
Tai va dėl to ir aš suabejojau. Bet liepiau atsinešti dantų šepetukus, tik pamiršau pasakyti šukas. Vis galvoju kaip čia išsisukus.
QUOTE(Mergelė @ 2013 12 11, 16:11)
Tai va dėl to ir aš suabejojau. Bet liepiau atsinešti dantų šepetukus, tik pamiršau pasakyti šukas. Vis galvoju kaip čia išsisukus.
Esam darę ir be šukų- pasiimi šepetėlio galvutę tarp pirštų ir brauki nykščiu per šerelius- taškosi puikiai
O aš noriu papuošti klasę žiemiškais piešiniais ar darbais, tik nesumąstau kokia technika juos atlikt
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 11, 17:19)
O aš noriu papuošti klasę žiemiškais piešiniais ar darbais, tik nesumąstau kokia technika juos atlikt
Man asmeniškai grotažo technika puošia.
Sveikos mergaites. Gal kas turite koki trumpa filmuka apie duonutes kelia, kepima. Kazkaip blaskausi ir nieks man netinka
QUOTE(GORGONE @ 2013 12 11, 19:59)
Sveikos mergaites. Gal kas turite koki trumpa filmuka apie duonutes kelia, kepima. Kazkaip blaskausi ir nieks man netinka
Sveikute, turiu. Tik nežinau,ar tai ne iš mūsų pašto. Galiu atsiųsti, jei tikrai mūsų pašte nėra.