Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikutės,
Gal ką rasite sau prisitaikyti.
http://vaizdopamokos...tika/perimetras
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 12 10, 19:08)
Sveikutės,
Gal ką rasite sau prisitaikyti.
http://vaizdopamokos...tika/perimetras

Ačiū, ninkute, už puikią nuorodą thumbup.gif
Atsakyti
Sakykite, kaip vertinate vaikus neformaliojo ugdymo užsiėmimuose ar darote vaikų įsivertinimą?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 10, 18:22)
Naminuke, karaoke jau pašte. Gero dainavimo mirksiukas.gif

oi, labai dėkui dėkui 4u.gif 4u.gif
Dabar tai trauksim biggrin.gif Labai džiaugiuos gavus šią dainelę, išmokom per dieną, vaikams patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 12 11, 00:47)
oi, labai dėkui dėkui  4u.gif  4u.gif
Dabar tai trauksim  biggrin.gif  Labai džiaugiuos gavus šią dainelę, išmokom per dieną, vaikams patinka thumbup.gif

Mane ji irgi "užkabino", tik aš per vėlai ją išgirdau ir jau scenarijų buvau sustačius, jau ir repetavom, tad nenorėjau nieko keist mirksiukas.gif Bus kitiems metams wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 11 gruodžio 2013 - 15:33
Labadiena,
Noriu su vaikais taškymo technika daryti atvirukus. Bet labai seniai darius, gal galit priminti kaip jie daromi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 12 11, 15:55)
Labadiena,
Noriu su vaikais taškymo technika daryti atvirukus. Bet labai seniai darius, gal galit priminti kaip jie daromi? g.gif

Jei galvoji apie tuos, kur su dantų šepetuku ir šokom, tai šepetuką padažai į dažus ir braukai per šukas virš piešinio.
Aš tokio darbo nesiimčiau, nes būna murzini kaip velniai. Dar paskui tėvų priekaištai dėl sutepliotų drabužių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 11 gruodžio 2013 - 16:07
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 11, 16:07)
Jei galvoji apie tuos, kur su dantų šepetuku ir šokom, tai šepetuką padažai į dažus ir braukai per šukas virš piešinio.
Aš tokio darbo nesiimčiau, nes būna murzini kaip velniai. Dar paskui tėvų priekaištai dėl sutepliotų drabužių doh.gif

Tai va dėl to ir aš suabejojau. Bet liepiau atsinešti dantų šepetukus, tik pamiršau pasakyti šukas. Vis galvoju kaip čia išsisukus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 12 11, 16:11)
Tai va dėl to ir aš suabejojau. Bet liepiau atsinešti dantų šepetukus, tik pamiršau pasakyti šukas. Vis galvoju kaip čia išsisukus. doh.gif

Esam darę ir be šukų- pasiimi šepetėlio galvutę tarp pirštų ir brauki nykščiu per šerelius- taškosi puikiai thumbup.gif
O aš noriu papuošti klasę žiemiškais piešiniais ar darbais, tik nesumąstau kokia technika juos atlikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 11, 17:19)

O aš noriu papuošti klasę žiemiškais piešiniais ar darbais, tik nesumąstau kokia technika juos atlikt g.gif

Man asmeniškai grotažo technika puošia.
Atsakyti
Sveikos mergaites. Gal kas turite koki trumpa filmuka apie duonutes kelia, kepima. Kazkaip blaskausi ir nieks man netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 12 11, 19:59)
Sveikos mergaites. Gal kas turite koki trumpa filmuka apie duonutes kelia, kepima. Kazkaip blaskausi ir nieks man netinka  doh.gif

Sveikute, turiu. Tik nežinau,ar tai ne iš mūsų pašto. Galiu atsiųsti, jei tikrai mūsų pašte nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iruciukass: 11 gruodžio 2013 - 19:08