Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Kažkaip niekur nebespėju. Prie viso kalėdinio pasiruošimo administracija pridėjo būsimų pirmokų paiešką doh.gif Dabar turim bėgiot ir klausinėt, kas lankys mūsų mokyklą blink.gif
Atsakyti
Labas rytelis,
už lango taip žiemiška, taip gražu wub.gif

QUOTE(lutute1 @ 2013 12 05, 12:42)
drinks_cheers.gif Suprantu tavo džiaugsmus. Iš tiesų labai smagu, kai tėveliai nori ne tik gauti, bet ir patys sugeba sukurti kalėdinę nuotaiką. Šaunuolė, kad pasiūlei ir padrąsinai. 4u.gif
O mano klasės šeimynėlės šį šeštadienį renkasi pasportuoti. Jau ruošiami diplomai, padėkos, emblemos ir prizai-siurprizai. Nusimato sportiškas savaitgalis doh.gif

Aš mintį apie tokį renginį audžiu jau gal porą metų - vis kažko pritrūksta.
Šaunuolė tu. Gal pasidalintum scenarijum ir apdovanojimais ax.gif
Būtinai parašyk, kaip sekėsi. Ir dar - kaip sekėsi priklabinti tėvus sudalyvauti šiame renginyje?

QUOTE(mindojur @ 2013 12 06, 15:06)
Sveikos, pas mus mokykloje yra tradicija, kad ketvirtokai organizuoja kalėdinį renginį pradinukams. Pereitais metais aš buvau ketvirtokė, tai tema buvo ,,Šviesos ir spalvų stebuklas" Visoms klasėms buvo priskirta spalva, tai pagal tą spalvą turėjo kiekviena klasė paruošti prisistatymą. Buvo visai smagu. Mes ketvirtokai turėjom baltą spalvą, tai visą šventę apibendrinom dainomis apie žiemą ir sniegą. Aišku buvo vedantieji (tamsos ir šviesos burtininkės). Jos kiekviena turėjo savo tiesą, bet šviesos burtininkė su savo spalvelėmis (klasių pasirodymais) įtikino tamsos burtininkę kad šviesoje ir spalvotame pasaulyje gyventi vaikams linksmiau. O tada ir Kalėdų Senelis atėjo. Šventė tikrai buvo smagi, o svarbiausia vaikams labai patiko.

Kaip įdomiai ir gražiai skamba. Turėjo būti neapsakomai "fainas" renginys thumbup.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 12 06, 19:55)
o dabar į baseiną vaikštom,

Kaip pavydžiuuuuuuuu smile.gif

Papildyta:
Dar norėjau klustelt - kur mūsų pirmame pašte dingo skyrelis "Konkursai, kursai, ..."? Aš jo kažkaip pasigedau - juk neturės kur lututė, ir ne tik, dėti visos info ax.gif O gal aš tiesiog nerandu ir nematau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 07 gruodžio 2013 - 09:09
QUOTE(Vildinga @ 2013 12 07, 10:09)
Kaip pavydžiuuuuuuuu smile.gif

vaikams tai smagu, bet kai reikia 7-8 merginų ilgus plaukus išdžiovinti, tai man visai nelinksma schmoll.gif doh.gif ...
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(lutute1 @ 2013 12 05, 11:42)
O mano klasės šeimynėlės šį šeštadienį renkasi pasportuoti. Jau ruošiami diplomai, padėkos, emblemos ir prizai-siurprizai. Nusimato sportiškas savaitgalis doh.gif

linkim patirti gerų emocijų smile.gif
QUOTE(simba3 @ 2013 12 05, 18:25)
Sveikutes 4u.gif
Paruosiau pateiktis 3 klases pasaulio pazinimui pagal Gile pamokai ''Kada naktis buna ilgiausia?'' Jei kam idomu ir aktualu,galeciau pasidalinti 4u.gif

ačiū
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 06, 20:34)
Nusiųsiu į paštą nuorodą, pabalsuokit kas galit smile.gif

jau balsavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 07 gruodžio 2013 - 10:51
Įkėlė ir neįkeltą nuotrauką. Dar prašau balsuoti smile.gif Nuoroda pašte. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 gruodžio 2013 - 12:31
4u.gif Sveikos sulaukę sniego smile.gif
Į paštą nusiunčiau Advento vakaronės scenarijų. Gal kam tiks (kad ir kitiems metams) smile.gif
Atsakyti
Nusiunčiau į muzikinį paštą dainelę. Gal dar pasinaudosit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 12 05, 23:33)
Tai kad ir negalėtum prisiminti, nes dar nesuteikiau priėjimo prie kitų p.d.

doh.gif lotuliukas.gif geras, o isivaizdavau, kad zinojau, tik nesinaudojau lotuliukas.gif

Tai kaip man dabar uzsitarnaut ta priejima g.gif
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2013 12 07, 10:51)

Ner uz ka mirksiukas.gif Pati dar pamokos nevedziua, nes nera klasej 7 vaiku, serga, gaila man savo darbo, noreciau, kad bent 20 vaiku pamokoje dalyvautu.

Jei ruosies besti sia pamoka, oarasyk man i az, as tau duosiu nuoroda, kuria naudosiuos ziemos vaizdams demostruoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 07 gruodžio 2013 - 16:50
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 07, 12:31)
Įkėlė ir neįkeltą nuotrauką. Dar prašau balsuoti smile.gif Nuoroda pašte. Ačiū 4u.gif

Einu balsuoti cool.gif

QUOTE(simba3 @ 2013 12 07, 16:48)

Tai kaip man dabar uzsitarnaut ta priejima g.gif
Papildyta:

Reikia parymoti keletą vakarų prie skenerio ir nuskenuoti knygelių, pratybų, mokytojo knygų ar kitos mokomosios literatūros (kurios dar nėra nuskenuotos) tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Bites Rites @ 2013 12 07, 08:23)
Kažkaip niekur nebespėju. Prie viso kalėdinio pasiruošimo administracija  pridėjo būsimų pirmokų paiešką doh.gif  Dabar turim bėgiot ir klausinėt, kas lankys mūsų mokyklą  blink.gif

Tarsi tas bėgiojimas duotų kokios naudos, juk tėvai paprastai būna jau apsisprendę g.gif Užjaučiu, nemaloni veikla 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 06, 20:01)
Į paštą nusiunčiau mūsų mokyklos langų papuošimą.

Labai gražu! thumbup.gif Tokia nematyta, originali idėja.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 12 06, 23:28)
Labas vakarėlis smile.gif
Gal kuri šiandien buvo metodinėje dienoje "Moderniosios technologijos mokant gamtos mokslų, matematikos ir technologijų: Didžiosios Britanijos patirtis"?
Gavome šiek tiek nuorodų, tad dalinuosi:
[url=https://www.zondle.com/publicPages/welcome.aspx]
Turiningo savaitgalio 4u.gif

Ačiū, Lutute, va už šitą. Patiko. Ir patiko tai kad galima savo sukurtus klausimynus - žaidimėlius dėt į savo svetainę. Tiesa, įdėt dar nespėjau, bet tikiuosi, kad viskas pavyktų
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2013 12 07, 21:03)
Ačiū, Lutute, va už šitą. Patiko. Ir patiko tai kad galima savo sukurtus klausimynus - žaidimėlius dėt į savo svetainę. Tiesa, įdėt dar nespėjau, bet tikiuosi, kad viskas pavyktų

PAVYKO biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
galit pažiūrėt
Atsakyti
Buvau ir aš šiandien parodoj Mokykla 2013. Dalyvavau Šviesos leidyklos Aktyviojoj klasėj, kur savo patirtį, dirbant su interaktyvią lenta, pristatė R.Raugienė. O leidyklos darbuotoja sakė, kad puslapyje esviesa galima rasti skaitmenines ŠOK serijos vadovėlių versijas ir dar visokio gero, bet aš pradinukėms nieko šiame puslapyje neradau.
Noriu jūsų paklausti, su kuo valote SMART lentos paviršių. Aš valydavau su servetėlėmis ekranui kompiuterio valyti.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2013 12 07, 22:27)
Buvau ir aš šiandien parodoj Mokykla 2013. Dalyvavau Šviesos leidyklos Aktyviojoj klasėj, kur savo patirtį, dirbant su interaktyvią lenta, pristatė R.Raugienė. O leidyklos darbuotoja sakė, kad puslapyje esviesa galima rasti skaitmenines ŠOK serijos vadovėlių versijas ir dar visokio gero, bet aš pradinukėms nieko šiame puslapyje neradau.
Noriu jūsų paklausti, su kuo valote SMART lentos paviršių. Aš valydavau su servetėlėmis ekranui kompiuterio valyti.

Peržiūrėjau esviesa... tikėkimės, kad dar praturtės šitas saitas... lauksim ir pradinukams šventės biggrin.gif
Laimingoji, aš tokios lentos neturiu. Tenkinuosi baltu ekranu tongue.gif
Atsakyti