Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Mergelė @ 2013 12 04, 21:05)
Labas vakaras, Gal kartais kuri turit advento dainą "Kam tavo, vilkeli"?

Siunčiu į muzikos paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal žinot, kaip ratuojamas "Jievaro tiltas"?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 04, 21:58)
Aš ką tik po susirinkimo thumbup.gif
Labai šauniai pasibuvom.
Manau, bus vaikams staigmena, kai ateisim su vaikais tėveliams vaidinti, o rasime juos ne sėdinčius, o scenoje stovinčius, pasiruošusius koncertuoti. Negaliu, kaip džiaugiuosi wub.gif

drinks_cheers.gif Suprantu tavo džiaugsmus. Iš tiesų labai smagu, kai tėveliai nori ne tik gauti, bet ir patys sugeba sukurti kalėdinę nuotaiką. Šaunuolė, kad pasiūlei ir padrąsinai. 4u.gif
O mano klasės šeimynėlės šį šeštadienį renkasi pasportuoti. Jau ruošiami diplomai, padėkos, emblemos ir prizai-siurprizai. Nusimato sportiškas savaitgalis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 12 04, 21:19)
Siunčiu į muzikos paštą mirksiukas.gif

Dėkui, bet neturiu muzikos pašto raktelio.

QUOTE(Snaudale @ 2013 12 04, 22:19)
Gal žinot, kaip ratuojamas "Jievaro tiltas"?

Aš radau youtubej.

Vėl su prašymu. Gal turit antros klasės 5 testą? Pamiršau mokykloj atspausdinti, o ryt pirma pamoka testas. verysad.gif Biblioteka nedirbs, tai nors atspausdinčiau.
Atsakyti
Labas,
[quote=Mergelė,2013 12 05, 15:53]

taigi tas pats, kaip ir buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 05 gruodžio 2013 - 16:35
[quote=b.s,2013 12 05, 16:34]
Labas,
[quote=Mergelė,2013 12 05, 15:53]

taigi tas pats, kaip ir buvo.
[/quote]
blush2.gif Dėkui, visai jau trumpa atmintis.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

seniai bebuvau uzsukus ax.gif

Paruosiau pateiktis 3 klases pasaulio pazinimui pagal Gile pamokai ''Kada naktis buna ilgiausia?'' Jei kam idomu ir aktualu,galeciau pasidalinti 4u.gif
Papildyta:
Siunciu i 1 pasta
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 12 05, 18:16)
Sveikutes 4u.gif

seniai bebuvau uzsukus ax.gif

Paruosiau pateiktis 3 klases pasaulio pazinimui pagal Gile pamokai ''Kada naktis buna ilgiausia?'' Jei kam idomu ir aktualu,galeciau pasidalinti 4u.gif

Kaip jums, tamstele, dar kyla tokie klausimai?
Papildyta:
Aš dar vis su pagalbos šauksmu. Gal kuri turit slaptažodį nuo matematinio pašto, kur skanuotos knygutės? Ten gal yra Riešuto testai 2 klasei ir man galėtumėt išimti tik 5 testą? ax.gif Plyyyyyyyyyyyz unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 12 05, 18:28)
Papildyta:
Aš dar vis su pagalbos šauksmu. Gal kuri turit slaptažodį nuo matematinio pašto, kur skanuotos knygutės? Ten gal yra Riešuto testai 2 klasei ir man galėtumėt išimti tik 5 testą?  ax.gif Plyyyyyyyyyyyz unsure.gif

Nu man su tais slaptazodziais doh.gif 1 ir 2 pasto slaptazodi siaip ne taip prisiminiau, o kalbos ir kitu, niekaip, gal kas pagelbesit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 12 05, 19:28)
Papildyta:
Aš dar vis su pagalbos šauksmu. Gal kuri turit slaptažodį nuo matematinio pašto, kur skanuotos knygutės? Ten gal yra Riešuto testai 2 klasei ir man galėtumėt išimti tik 5 testą?  ax.gif Plyyyyyyyyyyyz unsure.gif

Jau siunciu 5 testą.
Atsakyti
Dėėėėėėkui, tu mano išgelbėtoja. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ateinu su rūpesčiu unsure.gif
Mokiau mokiau vaikus pagal įdainuotą įrašą dainą "Sninga Kalėdos". Užleidau karaoke versiją- nepadainuoja unsure.gif Per žema tonacija. Net neišmanau ką daryt g.gif Gaila darbo, o ir laiko nebedaug unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 05 gruodžio 2013 - 20:01