Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(nonele @ 2013 12 01, 15:23)
Sveikos,
Turiu prašymą. gal kas turit pasiruošę skaidres ką reikia mokėti pagal standartus 4 klasėje. labai reiktų susirinkimui.

kažkur turėjau, bent jau dariau susirinkimui, einu paieškosiu

jau pašte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arden: 01 gruodžio 2013 - 17:36
QUOTE(agė-melagė @ 2013 12 01, 19:30)
Jei nerandi tau gal ie nėra. O aš jų labai laukčiau ax.gif

OK, einu skanuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 12 01, 17:33)
kažkur turėjau, bent jau dariau susirinkimui, einu paieškosiu

jau pašte  4u.gif

labai ačiūŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 12 01, 14:09)
tai kad as i pasta kazkada ja siunciau nuskenavus, nera?
tikrai nerandu, siunciau rugpjucio 21 d. i antra pasta...

Kažkaip keista, kad nėra. Lyg ir nebuvo susitarimo trinti tai kas atsiųsta į paštą, net jei tas pats laiškelis buivo persiųstas į kalbos paštą. Juk ne visos narės turi galimybę ten patekti.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 12 01, 18:26)
Kažkaip keista, kad nėra. Lyg ir nebuvo susitarimo trinti tai kas atsiųsta į paštą, net jei tas pats laiškelis buivo persiųstas į kalbos paštą. Juk ne visos narės turi galimybę ten patekti.

yra, aš radau reikia įsijungti "visi laiškai"
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 12 01, 19:19)

AŠ IR PASITIKRINAU, TIKRAI YRA smile.gif

Ieškodamos medžiagos pašte naudokite paiešką. laiškelius stengiuosi sudėti pagal dalykus, visoms knygoms yra yra priskirtas skenuotų knygų skirtukas.
Atsakyti
Noriu paklausti, kaip vedate neformaliojo ugdymo užsiėmimus? Būrelių taip pat kaip ir pamokos skelbiate temą, uždavinį, po to refleksija? Ar kaupiate būrelių užsiėmimų mokinių darbus, ar pas jus nereikia atsiskaityti už būrelio veiklą? Pasidalinkite mintimis.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 12 01, 20:41)
Noriu paklausti, kaip vedate neformaliojo  ugdymo užsiėmimus? Būrelių taip pat kaip ir pamokos skelbiate temą, uždavinį, po to refleksija?  Ar kaupiate būrelių užsiėmimų mokinių darbus, ar pas jus nereikia atsiskaityti už būrelio veiklą? Pasidalinkite mintimis.

Pas mus būrelis turi aktyviai dalyvauti (organizuoti) įvairiuose renginiuose mokykloje. M.m. pabaigoje vyksta bendras renginys - pristatymas nuveiktos veiklos.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 12 01, 21:15)
Pas mus būrelis turi aktyviai dalyvauti (organizuoti) įvairiuose renginiuose mokykloje. M.m. pabaigoje vyksta bendras renginys - pristatymas nuveiktos veiklos.

Pas mus lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 12 01, 18:26)

QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 12 01, 19:19)

QUOTE(22peliukas22 @ 2013 12 01, 19:24)
AŠ IR PASITIKRINAU, TIKRAI YRA smile.gif

Ieškodamos medžiagos pašte naudokite paiešką. laiškelius stengiuosi sudėti pagal dalykus, visoms knygoms yra yra priskirtas skenuotų knygų skirtukas.

atsiprasau, kad panikuot pradejau 4u.gif paziurejau prie skenuotu knygu, paziurejau prie lietuviu kalbos - neradau, o prie visu laisku nesusiprotejau ieskot... blush2.gif atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 01 gruodžio 2013 - 21:22
QUOTE(b.s @ 2013 12 01, 21:15)

ir pas mus smile.gif
Atsakyti
Kaip supratau už būrelius atsiskaitote mokslo metų pabaigoje. O jeigu tpks būrelis, kaip pavyzdžiui su matematika siejasi ar lietuvių k. tai kaip tada atsiskaitote. Ar kaupiate mokinių darbus? Ir dar sakykite ar būreliuose taip par skelbiate temą, uždavinius, įsivertinimas. Žada tikrinti būrelius, todėl ir semiuosi patirties.
Atsakyti