Sveikutės,
o aš kartojuosi su prašymu dėl Pupos mokytojo knygos III klasei. Gal turite antrai vadovėlio daliai nusiskenavusios? Labai labai reikia...
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 12 01, 12:38)
Sveikutės,
o aš kartojuosi su prašymu dėl Pupos mokytojo knygos III klasei. Gal turite antrai vadovėlio daliai nusiskenavusios? Labai labai reikia...
JUNGIUOSI PRIE PRAŠYMO IR AŠ
Labas,
tau reikia antros dalies mokytojo knygos? reikia tavo adreso.
Sveikutės,
tau reikia antros dalies mokytojo knygos? reikia tavo adreso.
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 30, 00:23)
Gal kam teko būti psichologo E.Karmazos seminare? Įdomu man kokia yra kaina jo seminaro?
kainos dabar visų seminarų būna įspūdingos :ohAr Jums nebuvę tokių atvejų: sumoki, nueini į seminarą , išklausai, ir išėjus džiaugiesi - laimė, kad mokykla apmokėjo, nes savų pinigų būtų gaila.
karmazos seminarai tikrai verti dėmesio
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 30, 20:46)
http://www.dialogas....chine-sveikata/ . Čia visa tiesa parašyta apie mane, manau, kad ir apie jus.
skaitau ir tiek daug sakinių sau prisitaikau, nežinau, džiaugtis ar liūdėt
Sveikutės,
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 12 01, 13:17)
JUNGIUOSI PRIE PRAŠYMO IR AŠ
tai kad as i pasta kazkada ja siunciau nuskenavus, nera?
tikrai nerandu, siunciau rugpjucio 21 d. i antra pasta...
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 12 01, 14:09)
tai kad as i pasta kazkada ja siunciau nuskenavus, nera?
tavo laiškelis yra kalbų pašte
Ar reikia Pupos knygos ar ji yra pašte? Jei reikės garsiai susšukit, padirbėsiu.
Sveikos,
Turiu prašymą. gal kas turit pasiruošę skaidres ką reikia mokėti pagal standartus 4 klasėje. labai reiktų susirinkimui.
Turiu prašymą. gal kas turit pasiruošę skaidres ką reikia mokėti pagal standartus 4 klasėje. labai reiktų susirinkimui.
Tai jau taip, vadinasi, kelia mokytojam atlyginimus... Net šakių neturim už ką gerų nusipirkt
Mes jau šiemet du kartus susimažinom, tai dar negana, vėl mažina
QUOTE(Bites Rites @ 2013 12 01, 16:30)
Tai jau taip, vadinasi, kelia mokytojam atlyginimus... Net šakių neturim už ką gerų nusipirkt
Ot naujiena tuoj dirbsime iš įdėjos.
QUOTE(ninkute @ 2013 12 01, 15:08)
Ar reikia Pupos knygos ar ji yra pašte? Jei reikės garsiai susšukit, padirbėsiu.
as jau turiu nuskenavus ir buvau i pasta siuntus, paskui i kalbu pasta persiunte. galiu vel siust, jei reikai. buvo lygtai snaudale sutvarkius, kad patogiau butu. as savo paste radau, kad i antra pasta siuntus. jei reikia, galiu dar karta persiusti.
QUOTE(daivajazz @ 2013 12 01, 12:41)
O man matyt jau iš visko juokas ima nors gal dėl to reiktų susirūpinti
Dabar kitu klausimu. Nusipirkau papildomų Gedrimienės užduočių sąsiuvinį pirmokams pritaikyta PUPOS vadovėliams. Pažiūrėjau pašte, nerandu skanuoto. Nėra jokių Gedrimienės užduočių ar nemoku ieškoti ar jų nėra. Jei nėra galiu nuskanuoti, man jos knygelės patinka.
Dabar kitu klausimu. Nusipirkau papildomų Gedrimienės užduočių sąsiuvinį pirmokams pritaikyta PUPOS vadovėliams. Pažiūrėjau pašte, nerandu skanuoto. Nėra jokių Gedrimienės užduočių ar nemoku ieškoti ar jų nėra. Jei nėra galiu nuskanuoti, man jos knygelės patinka.
Jei nerandi tau gal ie nėra. O aš jų labai laukčiau