Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(viga @ 2013 11 26, 10:49)
Šiemet Gilės filmo ieškojau, bet neradau, gal nėra g.gif

yra spektakliukas pastatytas, pati nemačiau, bet girdėjau, kad įdomus,
http://www.teatrasme...giles-nuotykiai

Kaune muziejuje yra pagal Gilę edukacija, tik kuriame nepamenu, reikia googlinti
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 26, 19:23)
Sveikos 4u.gif
Gal galit pagelbėt, kaip konvertuoti trumpą vaizdo įrašą į MP3? g.gif

DVDVideoSoft Free Studio kazkaip bandziau naudotis sita programa g.gif bet jau nelabai prisimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 11 26, 19:23)
Sveikos 4u.gif
Gal galit pagelbėt, kaip konvertuoti trumpą vaizdo įrašą į MP3? g.gif

FREE YOUTUBE TO MP3 CONVERTER
jei netinka
bandyk
google įrašyti FREE CONVERTER TO MP3.
BUVAU KAŽKOKĮ GERĄ ATSISIUNTUS, O DB NERANDU. NORĖJAU MŪSŲ KOMPAKTŲ MUZIKĄ PERRAŠYT Į TELEFONĄ TAI REIKĖJO KEIST Į MP3.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 11 26, 19:47)
Rašinėlius turiu parsisiuntusi iš mūsų pašto, tai tikrai ne mano, o kažkurios kolegės. Nors šis klausimas mane ir domina. Jei darbas ne mano, o juo galiu kažkam padėti, tai kaip susitariame, ar neįsižeis kolegė, kad nusiųsiu. Išsakykite savo nuomonę ir priimkme vieningą susitarimą.

Man atrodo, kad rašinėlius siunčiau aš. biggrin.gif Manau, kad jei jau nusiunčiau naudotis, tai ir naudokitės... Svarbu, kad yra poreikis. Ir užduotis tas iš pratybų sąsiuvinių, kurias darau trečiokams naudokit... biggrin.gif Mano darbus galit naudot. Aš nesupyksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 26, 18:42)
Sveikutės, aš man atrodo siunčiau į antrą paštą. Pažiūrėkit.

Gal gali laiško pavadinimą pasakyti.

Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 26, 19:06)
Gal gali laiško pavadinimą pasakyti.

Antras paštas, lapkričio 1 d. siuntinys Rašinėliams
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 11 26, 20:02)
Man atrodo, kad rašinėlius siunčiau aš. biggrin.gif Manau, kad jei jau nusiunčiau naudotis, tai ir naudokitės... Svarbu, kad yra poreikis. Ir užduotis tas iš pratybų sąsiuvinių, kurias darau trečiokams  naudokit... biggrin.gif Mano darbus galit naudot. Aš nesupyksiu biggrin.gif

Aiški nuomonė, vadinasi, jei pasidalinsime, kolegės nepyks, nes kiekviena rašydama pridėsime, kad tai ne mano darbas( jei iš tiesų ne pačios darytas). Klausėte dėl Advento kalendoriaus. Mes esam darę nykštukus, kur buvo mūsų pašte įkelti, tai vaikams labai patiko, net tėvai įsijungė į darbą ir vėliau džiaugėsi, kad galėjo daugiau laiko praleisti kartu su vaiku.
Atsakyti
Radau medžiagos apie dialogo skyrybą, nusiunčiau į paštą.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 11 26, 19:43)
Antras paštas, lapkričio 1 d. siuntinys Rašinėliams

ačiū, esat puiki group.gif
Atsakyti
sveikutes,
nu va, grizome is konf. apie atnaujintas lietuviu k. BP pradinukams.. Turėč gauti skaidres, tai įdėsiu paštan mirksiukas.gif mano galva ( ir ne tik mano) daugiau pliusiuku turi ..
ketvirtadieni atviru duru diena, tai veiklos - spek suktis.. doh.gif
einu skaitinėt kas čia gero prirašyta smile.gif
Papildyta:
[quote=viga,2013 11 26, 11:49]
[quote=Mergelė,2013 11 26, 00:53]
Laba,
o aš noriu paklausti ar antrokės skaito Gilės nuotykius. Kas kiek laiko jūs skaitot?
Labukas, skaitau, bet labai trumpinu tekstus. Pernai Mają pradėjau skaityti, bet labai sunkūs tekstai, tai parodžiau vaikams filmą, labiau patiko. Šiemet Gilės filmo ieškojau, bet neradau, gal nėra g.gif
[/quote]

o mes ir pernai apie Mają skaitėm, i r šiais metais skaitau .. vaikams patinka.. paaukoju 10 minutėlių kada reikia. jei klasėje nespėjam kokių užduočių, tuomet padaro namie ax.gif
Atsakyti
p.s. gal kas zinote koki pigu autobusa vaikams gabenti?? pastovus uzimtas kada reiks, o naujo nezinom..
Atsakyti
Kažkada aptikau šį tinklapį ir keletą įdėjų iš jo puikiai panaudojau.
http://miegalius.clan.su/
Gal ir jums pravers smile.gif
Atsakyti