Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Dainelej @ 2013 11 26, 00:15)
Sveikutės. Šiandien ir aš su savo pirmokais išbandžiau Classdojo. vaikams labai patiko. Tikiuosi, kad greitai nenusibos. Kilo keletas klausimėlių, bet bandysiu dar pati labiau pasigilinti. Jei nepavyks prašysiu jūsų pagalbos.
Norėjau pasidomėti, kaip sekasi pirmokėlėms dirbančioms su "Pupa" skaityti Majos nuotykius. Dirbdama su praėjusia laida taupydama laiką neskaičiau. Šiais metais sugalvojau pabandyti aukodama dalį muzikos pamokos. Bet nežinau ar toliau tęsiu. Vienas dalykas labai ilgi tekstai, kuriuos tenka labai trumpinti. O be to skaitant trečią ir ketvirtą skyrius labai jau ten silpnai tariant žiaurių ir negražių dalykėlių atradau, kurie silpnesnių nervų vaikams kaži kokią reakciją sukeltų. Tiesiog ištisi puslapiai vabaliukų kančios. Vietomis net pačiai nemalonu skaityti. Tad norėjau pasiteirauti kaip jums serkasi su Maja?

Aš visai neskaičiau,nes mano nuomone kūrinukas nevertingas blush2.gif , vietoj to, skaičiau pasakas, buvo smagu 4u.gif , o pratybose praleisdavom tas užduotis pagal susitarimą ir visai nepasigesdavome 4u.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Dainelej @ 2013 11 26, 09:48)
Labas rytas. Aš praėjusioje laidoje Gilės nuotykius su antrokais skaičiau. Žinomą tekstą šiek tiek trumpinau. Dar negalvojau, ką darysiu kitais metais kai vėl turėsiu antrokus. Bet Gilės nuotykių tekstas bent jau šiek tiek priimtinesnis vaikui. O Majos nuotykius manau šiemet dėsiu į šalį. Man taip pat pasirodė per sudėtingas tekstas pirmokui ir be to per daug baisybių man ten pasirodė. O vos ne visą tekstą perkurti tam, kad adaptuoti jį pimokui nematau prasmės. Bet čia tik mano nuomonė.  smile.gif

Gilės nuotykius skaičiau, laiko skirdavau kaip kada pavykdavo biggrin.gif , vaikams patiko, bet maždaug nuo pusės knygos, pasiimdavo kuris nors vaikas į namus, o pamokoj pasakydavo visiems, kaip atsakyti į pratybų užduotis ax.gif , taip kai kurie perskaitė visą knygą, kiti dalį, o tretiems užteko, ką iš draugų sužinojo bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 11 26, 15:13)
Aš visai neskaičiau,nes mano nuomone kūrinukas nevertingas blush2.gif , vietoj to, skaičiau pasakas, buvo smagu 4u.gif , o pratybose praleisdavom tas užduotis pagal susitarimą ir visai nepasigesdavome 4u.gif  biggrin.gif

Papildyta:

Gilės nuotykius skaičiau, laiko skirdavau kaip kada pavykdavo biggrin.gif , vaikams patiko, bet maždaug nuo pusės knygos, pasiimdavo kuris nors vaikas į namus, o pamokoj pasakydavo visiems, kaip atsakyti į pratybų užduotis ax.gif , taip kai kurie perskaitė visą knygą, kiti dalį, o tretiems užteko, ką iš draugų sužinojo bigsmile.gif  4u.gif

Sveikutės. Aš taip pat neskaitau blush2.gif Neturiu laiko.
Atsakyti
sveikos. gal kuri turit nusiskenavus 4 kl testus pagal Balčytį?
šiandien daviau monstriukų prisijungimus vaikams, tai jau žiūriu yra pakeistų veidelių. kol kas tai labai veiksminga priemonė ir elgesiui, ir drausmei, ir mokslams.
Atsakyti
Gal kas vaziuojate 18 d. 5 "Elektroniniai knygų skaitytuvai" seminara?
Papildyta:
Gruodzio 18d. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai labai reikia paveikslėlių serijų, pagal kuriuos būtų galima rašyti rašinėlius. Kas galėtų ištiesti pagalbos ranką??????????????? Būsiu dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 26 lapkričio 2013 - 17:31
QUOTE(b.s @ 2013 11 26, 20:30)
Sveikos,
labai labai reikia paveikslėlių serijų, pagal kuriuos būtų galima rašyti rašinėlius. Kas galėtų ištiesti pagalbos ranką??????????????? Būsiu dėkinga.

Rašinėliai-mano silpna vieta ax.gif , kiek jų rašai? savo nuožiūra, ar esi iš anksto kažkiek užsiplanavusi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 11 26, 17:42)
Rašinėliai-mano silpna vieta ax.gif , kiek jų rašai? savo nuožiūra, ar esi iš anksto kažkiek užsiplanavusi? bigsmile.gif

Ir man jie doh.gif , tačiau norėčiau pamėginti, kaip seksis pagal paveikslėlius. Aš juos palnuoju tada, kai sukaupiame kokią laisvesnę pamoką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 26 lapkričio 2013 - 17:49
Dar viena silpna vieta - advento kalendorius, kažkaip nepagaunu aš minties, ką su juo daryti po to, kai jau būna pakabintas? Kokie veiksmai toliau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 11 26, 19:53)
Dar viena silpna vieta - advento kalendorius, kažkaip nepagaunu aš minties, ką su juo daryti po to, kai jau būna pakabintas? Kokie veiksmai toliau? smile.gif

pernai advento kalendoriui dariau nykštukus, pašte yra trafaretai, belieka išsispausdinti. Kiekvienas nykštukas turėjo po laišką, kuris buvo skiriamas vis kitam vaikui, taip kiekvieną rytą skaitėm garsiai gautą laišką. Mano tikslas buvo pagerinti vaiko skaitymą balsu.
šįmet planuoju, kad kiekvieną dieną skirsiu kokiai nors veiklai: žaidimą išmokti naują, darbelį padaryti, spalvinti ir t,t. Veiklos "griaučius" jau turiu - kai viską pabaigsiu, tai įmesiu į paštą.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galit pagelbėt, kaip konvertuoti trumpą vaizdo įrašą į MP3? g.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 11 26, 18:48)
Ir man jie  doh.gif , tačiau norėčiau pamėginti, kaip seksis pagal paveikslėlius. Aš juos palnuoju tada, kai sukaupiame kokią laisvesnę pamoką.

Sveikutės, aš man atrodo siunčiau į antrą paštą. Pažiūrėkit.
Atsakyti
Rašinėlius turiu parsisiuntusi iš mūsų pašto, tai tikrai ne mano, o kažkurios kolegės. Nors šis klausimas mane ir domina. Jei darbas ne mano, o juo galiu kažkam padėti, tai kaip susitariame, ar neįsižeis kolegė, kad nusiųsiu. Išsakykite savo nuomonę ir priimkme vieningą susitarimą.
Atsakyti