Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

Ne už kalnų rugsėjis,man visai stogas važiuoja.Prekes visas jau supirkau,atrodo kad sūnus džiaugiasi nauja kuprine,pienalu.Bet į mokyklą tai visai nenori,šiandien pradėsiu duoti raminančius nes labai jau dirglus pasidarė .O mane į darbą iškvietė,sutikau padirbėti porą dienelių bet kaip aš suspėsiu sūnų į mokyklą vedžioti,dukrą prižiūrėti ir dar dirbti tai nežinau g.gif
Atsakyti
Mes dar turim siek tiek laiko, mums rugsejo 21 prasides mokslo metai. Tik mes dar vis lydincio mokytojo neradom verysad.gif
Atsakyti
Kaip norėčiau,kad mūsų vaikams nereiktų jokių palydinčių mokytojų ir jie puikiai jaustūsi mokykloje.Žinai, mes taip stradaliname o gal jiems mokykloje viskas bus čiki.Pagalvoju,alchogolikų vaikais niekas nesirūpina ir tie vaikai kažkaip kapstosi.Manau,kad ir mums turėtų sektis.
Atsakyti
Noreciau ir as, bet , kad jau taip atsitiko, tai ka dabar. O kaqip seksis, tai niekas pasakyt negali, deja.
Atsakyti
Na, AteneV, kaip jusu rugsejo pirmoji? Kaip tavo sunus reagavo? Ar patenkintas jis? Sveikinu jus su mokslo metu pradzia ir linkiu jam dideles sekems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pareis @ 2006 09 01, 19:40)
Na, AteneV, kaip jusu rugsejo pirmoji? Kaip tavo sunus reagavo? Ar patenkintas jis? Sveikinu jus  su mokslo metu pradzia ir linkiu jam dideles sekems 4u.gif

Ačių už sveikinimus 4u.gif Kolkas sekasi gerai,gavo daug dovanų tai mokykla liko patenkintas,bet nuo pirmadienio klasėje bus be manęs,tai parašysiu kaip mums seksis.
Atsakyti
Į mokyklą eiti nenori,bet kai nueina tai visai patinka.Sunkiausia jam išeiti iš namų.Ką sakė mokytoja nieko nežino.prašo kad aš sukraučiau kuprinę ir nieko nepamirščiau ,bet ką įdėti tai aš nežinau.Man svarbiausia,kad jis ten būna BE MANĘS ir kažkokių isterijų nedaro.
Atsakyti
Vat as bijau labiausiai, kad dukra nezinos kas namu darbu uzduota. AS vis dar tepeieskau lydincio mokytojo. Jau viena kandidate yra,kuri labiausiai domisi, tai gal ji sutiks.O ir tinkama butu turbut geriausiai, nes pagal sec.yra pradiniu klasiu mokytoja ir + dirba integracini darba ir suautistais vaikais yra dirbus. Kad tik jin sutiktu, tai ir mes dar atostrogu kiek turetumem ir ramu butu pagaliau.
Atsakyti
Baigėsi pirmoji mokslo savaitė ir viskas buvo thumbup.gif Pareis,nesinervink,čia tik mums viskas sudėtingai atrodo o vaikams tai viskas paprasta ir aišku.
Atsakyti
Pareis,kaip sekasi mokykloje?Maniškis tai kiekvieną dieną protestuoja,kad neis.Pati įdomiausia pamoka jam-klasės valandėlė,kai paklausiu ką sakė mokytoja ar ką tu ten veikei,tai nieko nežino.
Atsakyti
Nagi pradejom ir mes i mokykla eit. Per svente dukra ir labai dziaugesi ir labai isitempus buvo. Nedriso rekauti, bet pora kartu labai graudziai asarytes pasislepus sluostesi verysad.gif Ir vis del to autizmo, tai kuprine tokia pat kazkas turi, tai dar blogiau suknele tokia pati buvo. Pavyko nuramint.PAskui dziaugesi labai,po pirmos pamokos. Bet lydincio mokytojo jai reikia. Mokytoja vistiek kalba taip kaip pripratus su visais kalbet, ilgais sakiniais. Visi supranta, o mano dukrai per daug zodziu, jai reikia konkreciau. Penktadieni ji jau irgi atbuvo. Keleta kartu buvo lyg ir konfliktines situacijos , bet greit buvo sutvarkytos. Nors lydinti mokyt. sako, kad dukra labai isitempus, labai stengiasi valdytis, ir viska daryti kiap reikia, kad tik gerai padarytu, neblogiau uz kitus. Nezinau kaip bus. As tikrai nervinuos irgi. Mokytoja labai saunia gavom, bet ji pati nesusidurus su autizmu, nezino nieko apie tai ir bijo baisiausiai.Jau kiek jai ramiau, pamacius, kad ne kas dvi minutes dukra kaukia ir rekia ar ant zemes guli. Kiek supratau niekas jai nepaisistenge is mokyklos normaliai isaiskinti kas ir kaip. O man niekas irgi neleido anksciau su ja susitikti. O kai per tevu susirinkima susitikom pirma kart, tai as nezinojau ka jai pasakyt, nes dukra belaukdama mokyklos jau tiek isitempus buvo, kad daresi nevaldoma. Papasakojau teigiams ir neigiamas puses dukros, dar keletas teveliu per susirinkima, kurie pazista dukra irgi pasake geru zodziu, tai mokytoja kiek nuramino. Direktorius atejes pats i klase pranese kas ir kaip bus musu klasej kitaip. Is vienos puses dziaugiausi tuo ,kad jis tevams aiskiai pasake" jei turit klausimu- klausiat dabar , kol as cia esu, kai iseisiu, ta tema bus uzdaryta". Taip buvo isvengta nesusipratimu, kad nepultu kokie teveliai ant mokytojos ar manes. Bet paskui pazistamos mamos pasake, kad ju akimis tai direktorius labai nekorektiskai pasielge, kad keliais trumpais zodziais pasake, " vaikas autistas jusu klasej bus". Tai kas nezino kas tai ir vaiko nepazista, tai kazi kas gali atrodyti. Nesvarbu. Pirmadieni as sedesiu mokykloj.Ir taip visiais pirmadieniais. Nenoriou visai, nes dukra dar labiau nervinsis.
Atsakyti
Gal bus naudinga
Atsakyti