Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažasis Amerikoniukas****

QUOTE(ridzis @ 2013 11 27, 17:49)
As pasiemiau 6 spalva, nors esu paknkamai sviesios odos, bet mano atspalvis i gelvuma ir mazesnes numeracijos atspalviai man i ruzavuma labiau.

Man rodos, kad 6 numeriukas yra universaliausias ir einamiausias mirksiukas.gif O va maniškis 8 numeriukas, tai gražiai rusvas- nei į geltonumą, nei į ružavumą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Panda @ 2013 11 27, 19:02)
Daba bijau, kad nusibalinau save su 2 numeriuku unsure.gif

Nebijokit iš anksto - su jų tais numeriukais mistika, nes, pvz., 9 numeris realybėj yra šviesnis nei 8 mirksiukas.gif Kai pirkaus 8 numeriuką, tai aptarinėjom su metginom ir kone mane atkalbinėjo, kad bus man per tamsus, nes tai jau iš tamsių tonų, bet nieko panašaus- nei tamsi ta splava man, nei ant veido užsitepus dirbtinai, nenatūraliai atrodo ax.gif Aš rinkaus spalvą grynai pagal tai, koks atspalvis mna gražiausias atrodė internete panaršius, kaip realiai foto atrodo ir...pataikiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 11 27, 19:12)
Nebijokit iš anksto - su jų tais numeriukais mistika, nes, pvz., 9 numeris realybėj yra šviesnis nei 8 mirksiukas.gif Kai pirkaus 8 numeriuką, tai aptarinėjom su metginom ir kone mane atkalbinėjo, kad bus man per tamsus, nes tai jau iš tamsių tonų, bet nieko panašaus- nei tamsi ta splava man, nei ant veido užsitepus dirbtinai, nenatūraliai atrodo ax.gif Aš rinkaus spalvą grynai pagal tai, koks atspalvis mna gražiausias atrodė internete panaršius, kaip realiai foto atrodo ir...pataikiau tongue.gif

4u.gif Parasysiu atsiliepimus i temute kai gausiu, as irgi i nuotraukytes ziuredama.
Atsakyti
Ridzi, ar renkasi HM krepsiukas? Kiek liko iki nemokamo ship?

Mastau del tu mergaitisku tympu, manau siunciu.... Maza uzsakyma...Imsiu vienas didesnes, kitas mazesnes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 27 lapkričio 2013 - 20:31
QUOTE(julijandra. @ 2013 11 27, 19:50)
nusiunciau koda -70%

Tas kodas, kuri Elona parase, daugiau nuolaidos duoda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiunina: 27 lapkričio 2013 - 20:13
QUOTE(Panda @ 2013 11 27, 19:33)
4u.gif Parasysiu atsiliepimus i temute kai gausiu, as irgi i nuotraukytes ziuredama.

drinks_cheers.gif lauksim įspūdžių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2013 11 27, 17:49)
Jurinukai sie bus Gruodzio pradzioj  mirksiukas.gif

O 10-24?

Jei prie prekes HM raso AVAILABILITY: Dec 9-13 tai ju negalima uzsakyti iki gruodzio 9-13 dienos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 27 lapkričio 2013 - 20:51
QUOTE(juskirena @ 2013 11 27, 18:33)
Kiek pas jus kainuotu atsisiusti toki zaisla?
http://www.toysrus.c...rentPage=family

Perskaitykit pirmaji temos puslapi bus tikrai nesunku apsiskaiciuoti kaina mirksiukas.gif
QUOTE(Amelita @ 2013 11 27, 20:43)
O 10-24?

Jei prie prekes HM raso AVAILABILITY: Dec 9-13 tai ju negalima uzsakyti iki gruodzio 9-13 dienos?

Jei klausiat apie jurinuka 10-24, tai jis tik ant Kaledu turetu pasirodyti.

Del HM uzsakyti galima ir dabar , bet man issius tik Gruodzio 13d, jei jums neskubu gali atsiusti uzsakyma 4u.gif
Atsakyti
aciuuuu tada sau ramiai laukiu toliau.....smile.gif
Atsakyti
Ridzi, o kaip su 11.08 Disney uzsakymu? Kazkaip labai jau ilgai eina.. Visgi Kaledu dovanos ten, jau neramu darosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiunina @ 2013 11 27, 20:10)
Tas kodas, kuri Elona parase, daugiau nuolaidos duoda  4u.gif

Tai gal galite parasyti koduka ax.gif
Atsakyti
Nusiunciau HM, paemiau kelias tympas, ziuresim ka gausim.. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(tiunina @ 2013 11 27, 20:10)
Tas kodas, kuri Elona parase, daugiau nuolaidos duoda  4u.gif

nu ziurent kam, nes skirtingi kodai, man asmensikai batu kainos skiriasi 15$ pigiau su - 70%
reikia tikrinti smile.gif
Atsakyti