Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažasis Amerikoniukas****

QUOTE(Vlastimila @ 2013 11 24, 14:03)
tai bet didelis skirtumas tarp vaikiško ir suaugusių L, arba aš kažko nesuprantu...sakyčiau nebent kokį XXL imti, bet size charto nematau g.gif

Girl L tai 10-metei biggrin.gif .Šiaip dėviu XS-S,tai su XL net nerizikuoju biggrin.gif .Tikrai taip-vaikiškas ir suaugusiųjų L labai skiriasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 11 24, 13:11)
Gal kuri yra pirkusi Old Navy is womens Plus skyrelio rubus? Norejau mamai megztuka paimt, o pagal lentele gaunasi tarpinis dydis, kazin geriau i didesne ar i mazesne puse geriau imt?  4u.gif  4u.gif

savo mamai esu pirkus nemazai rubu is sio skyrelio, tai perku i mazesne puse smile.gif
Atsakyti
tai visumoje old navy didinti? g.gif
Atsakyti
Mergaites reikia jusu patarimo. Niekaip nesuprantu ON batu dydzio lenteles is mergaiciu skyriaus. Gal padesite kuris dydis tiks 10 metu 21 cm dydzio pedai. http://oldnavy.gap.c...p;pid=637512012
Atsakyti
Ačiū visai komandai už šmutkius 4u.gif - Bearpaw mėlynos tapkės dukriukui wub.gif , o šiltumas neišpasakytas, dydis tik tik, bet,manau, kad kailiukas susgulės ir bus idealiai - ėmiau jai, avinčiai EU 39 (pėda kažkur apie 24,5) iš moteriškų 8 dydį, o mažiui, tai Acorn - nerealiausios-koja nei prakaituoja, nei šyla, kokybė thumbup.gif, mano ibd lakiukai wub.gif
Ačiū Nike76 už dalybas 4u.gif
Atsakyti
Komanda,ar sito psl uzsakytumet? g.gif

http://www.nyandcomp.....002:cat790002

Labaiiii graziu rubiuku yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2013 11 24, 14:51)
aš esu pirkusi dukroms iš girls skyriaus paltukus, pagal dydžių lentelę joms reikėjo xxl plus, nes šiaip jau nešioja S moterišką dydį (viena ir XS). kai gavom, apsivožėm  doh.gif atitiko suaugusių L dydį.

nu nieko sau wacko.gif , vadinasi visko buna ax.gif gal del to kad plus g.gif

QUOTE(Vlastimila @ 2013 11 24, 14:54)
drinks_cheers.gif ypač ten iš PLUS serijos padidinta

is plus nieko niekad neimiau, tai nezinau
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 11 24, 17:32)
Ačiū visai komandai už šmutkius 4u.gif - Bearpaw mėlynos tapkės dukriukui  wub.gif , o šiltumas neišpasakytas, dydis tik tik, bet,manau, kad kailiukas susgulės ir bus idealiai - ėmiau jai, avinčiai EU 39 (pėda kažkur apie 24,5) iš moteriškų 8 dydį,

Aš šitas tapkytes sau turiu pasiėmus wub.gif wub.gif tai neatsidžiaugiu, tikrai labai šiltos ir mielos smile.gif net miegot su jom norisi eiti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murinka: 24 lapkričio 2013 - 19:03
QUOTE(Twixx @ 2013 11 24, 19:11)
Komanda,ar sito psl uzsakytumet? g.gif

http://www.nyandcomp.....002:cat790002

Labaiiii graziu rubiuku yra  ax.gif

Taip užsakysim

darau ši vakara užsakymus

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas33 @ 2013 11 24, 19:10)
Taip užsakysim

darau ši vakara užsakymus

4u.gif

Valio Donatas 4u.gif Old navy jauciu irgi uzsakysit, ar susirinko max nuolaidai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mamis* @ 2013 11 24, 16:48)
savo mamai esu pirkus nemazai rubu is sio skyrelio, tai perku i mazesne puse smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2013 11 24, 20:12)
Valio Donatas 4u.gif Old navy jauciu irgi uzsakysit, ar susirinko max nuolaidai g.gif

taip susirinko kraunu krepšiuka

4u.gif
Atsakyti