Gal kuri yra pirkusi Old Navy is womens Plus skyrelio rubus? Norejau mamai megztuka paimt, o pagal lentele gaunasi tarpinis dydis, kazin geriau i didesne ar i mazesne puse geriau imt?
Mergaites reikia jusu patarimo. Niekaip nesuprantu ON batu dydzio lenteles is mergaiciu skyriaus. Gal padesite kuris dydis tiks 10 metu 21 cm dydzio pedai. http://oldnavy.gap.c...p;pid=637512012
Ačiū visai komandai už šmutkius - Bearpaw mėlynos tapkės dukriukui , o šiltumas neišpasakytas, dydis tik tik, bet,manau, kad kailiukas susgulės ir bus idealiai - ėmiau jai, avinčiai EU 39 (pėda kažkur apie 24,5) iš moteriškų 8 dydį, o mažiui, tai Acorn - nerealiausios-koja nei prakaituoja, nei šyla, kokybė , mano ibd lakiukai Ačiū Nike76 už dalybas
aš esu pirkusi dukroms iš girls skyriaus paltukus, pagal dydžių lentelę joms reikėjo xxl plus, nes šiaip jau nešioja S moterišką dydį (viena ir XS). kai gavom, apsivožėm atitiko suaugusių L dydį.
Ačiū visai komandai už šmutkius - Bearpaw mėlynos tapkės dukriukui , o šiltumas neišpasakytas, dydis tik tik, bet,manau, kad kailiukas susgulės ir bus idealiai - ėmiau jai, avinčiai EU 39 (pėda kažkur apie 24,5) iš moteriškų 8 dydį,