QUOTE(cloudnine @ 2013 11 23, 11:01)
Laba

, o del HM komisiniu niekas nepasikeite? - 20 proc. komisinius skaiciuoate?
Kol kas dar ne vienai neskaiciavau 20%, net ir naujoj temutej nuemiau siuos %, kol kas lengvai einasi uzsakyneti sia parduotuve, nebereikia skambinti i parduotuve del prekiu tikslinimo. Taigi kaip ir visuose kituose parduotuvese skaiciuoju 12%
QUOTE(RAbies @ 2013 11 23, 11:29)
As toliau tersiu foruma savo priminimais- bet visdar nesulaukiu atsakymo gmaile del dveju skaiciuku ir negaliu apsimoketi, taip pat info ar mano uzsakytos basutes is amazon iskeliavo oru kaip uzsakiau ar per klaida laivu... (rasaG) jau pradeda erzinti tas ignoravimas... gal jum nereikia pinigu?
Siandiena atsakysiu i jusu klausima. Atsakymai uztrunka del keletos priezasciu, kad patikslinciau kokios prekes gautos ar kokiu budu jos issiustos, turiu prieiti prie kito kompo prie kurio dirba kitas zmogus ir tiesiog nesinori jai trugdyti rusiuoti prekes su savo klausimais. Kai ji baigia darba as prieinu prie to kompo, bet kadangi turiu trys vaikus, kurie eina i mokyklas, i darzelius, i burelius, turi namu darbu ir pns ir visur juos vezioti ir su jais dirbti turiu taip pat as, kartais fiziskai nebespeju atsakyti i klausimus ta pacia ar net kita diena. Jei tema yra labai svarbi teisiog pakomentuokit savo klausima dar karta kad ji pamatyciau prie nauju laisku. Jei bus klausiama visur: temoje, AZ ir rasomi nauji laiskai, tikrai mano atsakymo nepagreitins. Suprantu jusu nerima taciau visos bedos tikrai bus issprestos.
Jei turit labai svarbius klausimus rasykit man i skypa, as ji bunu isijungus visada ir tikrai galesiu atsakyti is karto, jei zinoma parasysit ne nakti.
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 11 23, 13:45)
Nu man irgi suklydo, nors ir vienas uzsakymas buvo. Ir didelem raidem parasiau kad laivu noriu siusti.
Su ridziu viska issiaiskinom.
Bet galvoju gal reikia rasyti laisko pavadinime norima siuntimo buda kad nebutu klaidu?
TIKRAI TAIP JEI PRIE UZSAKYMO TEMOS RASYSIT SIUNTIMO BUDA LAIVU, KLAIDU BUS MAZIAU, nes kartais tas nedidelis zodelis Laivu tiesiog pasimeta bendram uzsakymo kontekste