Įkraunama...
Įkraunama...

Leidžiate vaikui išsitepti rūbus?

Aš jau susitaikiau su ta mintim, kad drabužius uždedu vienam kartui ir nesaugau, tegu tepliojasi. Dabar labai nori pati valgyti tai nedraudžiu, manau neužaugo nei vienas vaikas neišsiterliojęs ir neišsaugosi.
Atsakyti
Aš manau,kad leisu,nes jau dabar kai valgom košytes visur išsitepam lotuliukas.gif Tai juk laikina,aš taip manau g.gif
Atsakyti
na as ir leidziu terliotis.I diena pora kartu persiriangiam, bet tai kas as tai juk ne rankom plaunu o kad vaikas sedetu kaip cvekas tai ir nesitikiu.Panasiai kad ir namai vakare buna kaip po karo doh.gif nes jis nenusedi vietoj ir as net nenoreciau kad mano vaikas sedetu ant sofkes visa dien ir nei krust
Atsakyti
Kuris vaikas išbus neišsitepęs ?!

Leidžiu išsiterlioti, smėlį pasivolioti ir visada pasiimu rūbelių komplektą atsargai jeigu laaabai jau išsiteptų. Nesuprantu tų mamyčių kurios išsipuošia vaiką kaip lėlę ir neleidžia net pajudėti jam. Tarsi norėdamos parodyti kokius mes rūbus galim nupirkti, o vaikeliui vienodai kokiasi jis svarbiausia patogu ir linksma.

Tam ir vaikystė, kad murziukais gali pabūti.
Jeigu kam per griežta pasirodžiau sorry, bet tokia mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 02 07, 17:49)
Kuris vaikas išbus neišsitepęs ?!

Leidžiu išsiterlioti, smėlį pasivolioti ir visada pasiimu rūbelių komplektą atsargai jeigu laaabai jau išsiteptų. Nesuprantu tų mamyčių kurios išsipuošia vaiką kaip lėlę ir neleidžia net pajudėti jam. Tarsi norėdamos parodyti kokius mes rūbus galim nupirkti, o vaikeliui vienodai kokiasi jis svarbiausia patogu ir linksma.

Tam ir vaikystė, kad murziukais gali pabūti.
Jeigu kam per griežta pasirodžiau sorry, bet tokia mano nuomonė  4u.gif

pritariu visom keturiom uz 4u.gif
Atsakyti
aš pamenu, kai buvau mergytė, kokių 10 metukų, mama man duodavo švarius gražius rūbus eiti į lauką. O ką tam lauke veikti pasipuošus? g.gif . Vieną kartą pasakiau mamai, kad noriu prastų rūbų, tinkamų lakstymui, dūkimui. Mama labai nustebo, kaip aš, mergaitė, nenoriu puoštis. Puoštis tai norėjau, bet tik kur nors išeinant, į svečius, ar pan.
Savo bachūriukui duodu prastus rūbus lakstyti po lauką. Baisus pareina namo. Bet juk vaikas, kitaip nebus. Na, jei jau kur išsiruošiam, tada jau gražiai apsirengia thumbup.gif
Atsakyti
Tai kaip kitaip, aišku, kad leidžiu biggrin.gif
Atsakyti
As tai leidziu ir visai del to nesuku galvos, tiesiog mes turim kasdieninus drabuzeliu ir iseiginius, vaikas nuo mazumes priprates, kad kuomet laksto kieme su kasdieniniais tai gali VISKA, o jau kuomet issiruosiam kur nors i svecius ir pasipuosiam tai ir paciam norisi jais puikuotis, na bet vaikas yra vaikas, jeigu uzsideda klecka besivaisindamas tai nerimo kupinomis akimis pasiziuri i mane, o as jam pasnibzdu, kad nieko tokio mamyte sutvarkys, juk dabar pasaka augint vaikus, skalbimo masina visa juoda darba padaro, juk nereikia vargt kai musu mamos, mociutes vargdavo, leiskim mamytes vaikams dziaugtis vaikyste, o jau jeigu galit sau leisti pirkti labai brangius puosnius drabuzelius, tai nebauskit uz VAIKYSTE nupirksit kitus.... 4u.gif Beje maniskiui jau 8 m. ir beveik ismoko gyventi be klecku.
Atsakyti
leidziu teptis ir t.t. nebent vaziuojam pas gydytoja ar siaip i svecius - tada tikrai neleisiu po bala sokinet is masinos islipus. bet juk vaikai yra vaikai, ar mes uzaugom neissitepe 4u.gif
Atsakyti
Man tai irgi labai gražu murziukai vaikai, bet, kad maniškė tai super pedantė buvo. Jei jau kur netyčia išsipurvino, tai iškart švarių rūbelių norėdavo. Tiesiog tragedija būti nešvariai. cry.gif
Atsakyti
Siais laikais, kai nereikia skalbti rankomis thumbup.gif , manau galima leisti vaika ir i smelio deze ir i bala negalvojant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2007 02 13, 00:02)
Siais laikais, kai nereikia skalbti rankomis  thumbup.gif , manau galima leisti vaika ir i smelio deze ir i bala negalvojant smile.gif

ei mamulytes, negalvokit kad maniskis pastoviai maknotas vaiksto, bet jeigu zaisdamas kase (krepsini) issiterlioja "kovodamas del kamuolio" tai anokia cia tragedija, bet kokios laimingos jo akys buna.
Atsakyti