Įkraunama...
Įkraunama...

Leidžiate vaikui išsitepti rūbus?

Tam jie ir vaikai, kad mozotusi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Specialiai rūbų teplioti neleidžiu schmoll.gif . Tačiau dėl to , kad išsitepė irgi tragedijos nedarau,.. yra kuo pakeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš savo dukrytę geriau jau perrengsiu penkis kartus per dieną, bet leisiu būti vaiku ir žaisti smėliukyje ar ant žolytės, ar bet kur kitur (aišku ten, kur saugu). Mano vaikas dažniausiai būna švarus, nes visada turiu atsarginių rūbelių ir pažaidus perrengiu. Turime namie skalbimo mašiną - taigi skalbti nereikia rankomis ir tai man nesukelia sunkumų. Be abejo, skalbiu tonomis lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2004 08 05, 22:04)
dabar,kai aukliauju sutinku daug mazu vaikuciu...su auklemis,mamytemis ar mociutemis. stai viena karta ateina pagyvenusi moteris su mergyte aprengta kauip lelyte ir neleidzia jos i smelyme(vaikui 2 metai ir 2men) ta vargsele sedi vezimuke ir verkia. zinoma ji greit nusiveze mergaite...bet paklausta kodel neleidzia vaiko i smeli,ji atsake kad neissiteptu,o paklausus tai kam tada taip rengti-ji atsake,kad tevai taip liepia ir liepia priziuret,kad neissiteptu...o juk tokio amziaus vaikui taip smagu smeliadezej tarp vaiku...

nesamone... schmoll.gif o tai kur vaikystes malonumai???? g.gif
Atsakyti
Tegu tepliojasi kiek nori,yra skalbimo masina(aciu isradejams)ir skalbimo priemoniu,o ir perrenkt turiu kuom,tegu dziaugesi vaikyste
Atsakyti
Niekada nedarau is to problemos juk skalbimo masina yra!!!!!! lotuliukas.gif
o vakare prausiames kad katinas miegancio nenulaizytu lotuliukas.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif
QUOTE(saulutes mama @ 2007 01 22, 10:23)
Niekada nedarau is to problemos juk skalbimo masina yra!!!!!!  lotuliukas.gif
o vakare prausiames kad katinas miegancio nenulaizytu  lotuliukas.gif

o kai su teveliu dviese masina paremontuoja ar vingio parka skersai isilgai ismaiso matytumet kokie pareina abu!!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet uztai kokie laimingi thumbup.gif
Atsakyti
Kai tik mazius pradejo ropoti, tai baigesi musu svariu drabuziu dienos biggrin.gif , smelio dezej nuo 9 men. ropoja, veliau ant zolytes; kai pradejo vaiksciuoti, daznai griudavo, nes nenoredavo buti prilaikomas uz rankytes, todel kartais grizdamas is pasivaiksciojimu atrodydavo kaip vaikas is asocialios seimos blush2.gif ; kelis drabuzelius po to teko ismesti, nes neissiskalbe... bet uztat vaikas gali nevarzomai zaisti, pazinti pasauli ir gauti toki malonuma - issitepti! biggrin.gif
Atsakyti
O mūsų nieks neklausia. Patys išsitepia ir pamėgink tu juos nužiūrėti. Drabužiai keičiami iki 3 k per dieną. O ji tik ropoja!!! Kas bus toliau bijau ir galvot.
Atsakyti
džiaugiuosi,kad padėvėti rūbai nuo 0,5lt kainuoja-tokie skirti po kiemą.beto ,greitai išauga.tad nereikia kartais net skalbti-iki pirmo plovimo lauke panešioja,ir į šiukšles metu-skalbimo sanaudos didesnės,negu rūbų.leidžiu viską daryti iki vales.net jei ne nuosavame name gyventume,neatimčiau laimės būti tiesiog vaikais.tik didmiesčio smėlio dėžės neitin man patikimos dėl kačių,šunų išmatų.o parke rasti pievute vaikams,esu tikra nesudėtinga.vėsesniu oru itin patikimi kombenzonai,jie man patinka,kad net einant i parde vaikas gali pargriūt,susitepti o rūbukai švarūs lieka.neleisčiau savo vaikams nebent maistu veido,rankų išsiterlioti,bet bežaidžiant igyta dėmė ant rūbų-menkniekis mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Oi kaip mes jau mėgstame tepliotis biggrin.gif Vienas didžiųjų malonumų blush2.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju neišsitepusio vaiko,kartais kai grįžta tai dumblo gabalai ant kelnių kabo doh.gif ,bet juk rankom skalbti nereikia biggrin.gif tai ir nedramatizuoju
Atsakyti
o aš žinau mamyte kuri nededa vaikui batukų, kad nenorėtų lipti iš vežimo ir vaikščioti, nes nugrius ir susiteps doh.gif Tam vaikučiui 1,5 mėn. Aš net buvau pagalvojius kad gal jis nevaikšto. g.gif . Ne sako bijau kad neikristu į balą.
Mano labiausiai išsiteplioja bandydamas pats pavalgyti, bet juk kitaip neišmoks.
Atsakyti