Įkraunama...
Įkraunama...

Leidžiate vaikui išsitepti rūbus?

Mes irgi murziai biggrin.gif patenkinti murziai thumbup.gif
stengiamės turėt išeiginių rūbelių ax.gif
Atsakyti
nu ziuriu cia dauguma murziai, tai maniske irgi bigsmile.gif leidziu terliotis, rubu turim daugiau nei reikia, o persirenginet ne problem ok.gif
Atsakyti
Ar leisi, ar neleisi, vistiek issiteplios ax.gif svarbiausia smagu vaikui biggrin.gif
Atsakyti
Vaikai būna arba švarūs arba laimingi smile.gif
Atsakyti
Manoji taip pat murzilka ir dėl to nei kiek nepergyvenu irnesakyk.gif
Man svarbiau laimingas vaikas, juk įmesi i skalbenkia ir baigtas kriukis mirksiukas.gif
Žinoma turim išeiginių rūbelių kuriuos labiau pasaugom, bet jei jau kokiam baliui klecka užsidėjo tikrai nepanikuoju, be to einam į darželį tai ten dėmių tikrai neišvengsi ir maistas ir guašas ir iš laukelio grįžta iki pažastų murzina biggrin.gif
Bet ir speceliai tepliotis neleidžiu rolleyes.gif Juk rūbelius perkam mokam pinigus ir manau, kad vaikas turi bent jau stengtis saugoti rūbelius, žinoma tai neliečia pačių mažiausiųjų mirksiukas.gif
Atsakyti
leidziu.rankom skalbt nereikia tai tegu dziaugiasi vaikyste.be to juk tycia i purva negula, netycia susitepa.
Atsakyti
Eilinius drabuzius tai leidziu ir tept ir keist, bet va iseiginius, kuriu isvaizda deja net po svelniausios skalbykles programos ir po mano nelabai profesionalaus lyginimo gali negirztamai pasikeisti - liepiu saugot ir tausot. Ir jeigu jau susiruosem i svecius ar kur, ir kieme manes belaukdami vaikai sugalvotu lysti smelio deze ar kartis i medi tai tikrai neleisciau, praktiskai jie to ir nedaro, nes jau zino smile.gif
Atsakyti
Oi,maniske irgi murziu murziukas tongue.gif kartais net neatsiskalbia drabuzeliai,tai net keleta teko ismest blush2.gif
Atsakyti
aš neleidžiu terliotis. bet jei jau valgant koks lašas nuo šaukšto užtiško ant bliuskutės, tai nepuolu tuoj pat perrengti. jei spalvojant su flomasteriais mozojasi irgi neperrenginėju, tuolab, kad flomasteriai išsiplauna iš medžiagos. pas mus yra taip, jei jau pradėjo mozotis tai jau iki galo lotuliukas.gif o ne tai kad vieną maikutę nuvilkai ir keiti pastoviai
Atsakyti
aš leidžiu,tegu terliojasi smile.gif juk tam ir yra vaikystė smile.gif
Atsakyti
as irgi leidziu.nesuprantu tu mamu kurios vedasi vaika ir kiekvienam zinsni jam sako nelip ten issipurvinsi,nesiliesk ted nesvaru neimk to ar ano purvina.taigi vaikai turi tyrineti pasauli.na pvz man irgi nepatinka kai maziuke viska nori pati valgyt ir kartais su sriuba baisiai sulieja drabuzius,tai visada ipratinau butinai valgyt su seilinuku ir dar ant keliu pasidet ranksluotuka
Atsakyti
Rubu turime daugiau nei reikia tai leidziu terliotis kiek tik jo maza sirdele nori thumbup.gif Perrengineju gana daznai blush2.gif
Atsakyti