Įkraunama...
Įkraunama...

Leidžiate vaikui išsitepti rūbus?

Zinoma ,leidziu.Vaikai buna arba SVARUS arba LAIMINGI.
tik nemegstu,kai sutepa pasiskolintus drabuzelius.todel stengiuosi jais nerengti
Atsakyti
Žinoma, leidžiu. Tai būtina vaiko pasaulio pažinimui. VAIKAI ARBA ŠVARŪS , ARBA LAIMINGI!!! O kad pačioms širdies neskaudėtų, paskirkite rūbus laukui ir ne. Yisk'e yra pirkti tikios "guminės" kelnės ir striukytė, kuriuos šiuo metų laiku galima laisvai dėvėti. Juos reikia dėtis ant visų viršutinių rūbų, kaip apsaugą, pvz. kad šilčiau būtų - pėdkelnės, džinsai ar sportinės kelnės ir ant viršaus tuos "guminius" rūbus. Tada vaikas gali ir ant žolės pagulėti , debesėlius paskaičiuoti, o baloj šokolado fabriką atidaryti. Taip pat yra pirkti botų su pašiltinimu. Vaikas ir mama laimingai:super
Atsakyti
Va ko ko nedariau tai niekada nebariau ir nebaru uz isimurzinima.
Tik kas keista mano vaikas labai stengaisi neisiteplioti. Toks biski prie pedanto, jam rankas isiplauti butina ir svariai apsirengus buti, nors per kambari nepereisi per bardaka, koki sugeba padaryti su zaislais. biggrin.gif

ir mano nuomone tokia, jog kada jam terliotis jei ne vaikysteje?
Ypac kai dabar tiek priemoniu iskalbti kokybiskai rubelius ir be to 90% mamų skalbia jug automatinem skalbiankom o ne rankom.
Atsakyti
Ar tu leisi ar neleisi, vaikas vistiek issimurzins lotuliukas.gif
Ir tai normalu.
Atsakyti
leidziu pilnumoj....kada gi leist jei ne vaikystei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridatam @ 2006 11 16, 00:34)
leidziu pilnumoj....kada gi leist jei ne vaikystei smile.gif

Visiškai pritariu.Aš savo mažiukui leidžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi leidžiu. Juk teplionės - jo gyvenimo dalis !
Atsakyti
Mes irgi prie terliūzų. Bet tikrai, kada, jei ne vaikystėj? O kaip kitaip vaikas pažins pasaulį? O be to juk tiek pigių drabužių parduotuvių, kur mažyliams pilna super drabužėlių. Tokius negaila ir išmesti, ir kad sutepa ar suplėšo - ne bėda. Aišku, turim ir kaip aš sakau "mandagesnių" drabužėlių, tai su jais kai į svečius einam, po žemę lauke voliotis neleidžiu ax.gif
Atsakyti
Zinoma, net butina isiteplioti. kada daugiau, jei ne vaikysteje terliotis 4u.gif Tik manikis prie pedantu byskuty, tuoj prasiasi rankas, stala valo, jei isliejo.
Lauke kai mazas buvo is vis bijodavo stotis nugriuves, nes rankutes isiteps thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi turim išeiginius drabužius ir batus, mokyklinių tokį patį komplektą, o visa kita kasdienai su kuriais išėjus į lauką galima atsipalaiduot ir žaist kaip tik širdis geidžia nesukant galvos kad jie išsipurvins, nu arba įlipus į medį supliš (va va būna atsitinka ir taip) lotuliukas.gif.
O neleisti išsipurvint tai iš vis beviltiškas reikalas juk jie vistiek išsipuvins, tai geriau nesigadinti nervų ir žiūrėti į tai kaip į savaime suprantamą dalyką, be kurio vaikas neužaugs, 4u.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif aš tai irgi leidžiu nors mažytė, tai išsiterlioja daug, gržesnius rūbelius pasaugau, o namie tai daro ką nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga* @ 2006 11 17, 10:19)
Mes irgi prie terliūzų. Bet tikrai, kada, jei ne vaikystėj? O kaip kitaip vaikas pažins pasaulį? O be to juk tiek pigių drabužių parduotuvių, kur mažyliams pilna super drabužėlių. Tokius negaila ir išmesti, ir kad sutepa ar suplėšo - ne bėda. Aišku, turim ir kaip aš sakau "mandagesnių" drabužėlių, tai su jais kai į svečius einam, po žemę lauke voliotis neleidžiu ax.gif

Sutinku, kad reikia turėti ir taip vadinamų rūbų išeigai rolleyes.gif
Atsakyti