Įkraunama...
Įkraunama...

Leidžiate vaikui išsitepti rūbus?

beabejo taip, negi bausi ar neleisi, juk tam ir vaikas...
Atsakyti
NEDRAUDŽIU, JUK JIEMS SAVAIME TAIP GAUNASI, NELABAI IR UŽDRAUSI
Atsakyti
Tai zinoma. Kuo tik nori ir kaip tik nori... Juk tam ir yra apranga i lauka, kiema, svecius ir darzeli. Pasaugom tik sventinius rubelius.
Atsakyti
stengiesi, kad neišsiteptų, bet paprastai taip neišeina biggrin.gif išeiginį rūbelį daugiau pasaugai, o dėl kasdienių tai net nesuki galvos biggrin.gif
Atsakyti
Taip leidziu,iseiginius rubelius pasaugom,o kasdieninius gali issitepti,visko buna.
Atsakyti
O taip, mano vyresnioji is vis teple baisinga - tiesiog vaiksciojantis Merfio desnis biggrin.gif , nusaugot niekaip niekaip neiseina. Tad patausojam tik iseiginius kokius rubelius, o siaip nesaugau visai..
Atsakyti
Vaikai augdami būna arba švarūs arba laimingi rolleyes.gif
Atsakyti
Mano murziukas būna. Kartais neapsižiūriu ir kur nors tokį murziną nuvedų, tai vis galvoju, ką kioti apie mane galvoja smile.gif
Bet labai mėgsta rankas plauti, o dabar pats išmoko, tai jei kas - tuoj bėga plauti.
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 04 14, 17:14)
Vaikai augdami būna arba švarūs arba laimingi rolleyes.gif

thumbup.gif pritariu.
mano augo be jokių seilinukų, nes tiesiog nepakęsdavo tokio daikto biggrin.gif
Atsakyti
Dickiui leidziu terliotis kieme, bet prie stalo vis "patariu" kad valgytu atidziau ir neissiteptu smile.gif
Atsakyti
leidžiu, juk reikia vaikams leisti būti vaikais.
Atsakyti
Maniškį be šansų išlaikyt švarų nors valandą doh.gif Visur eina, lipa, lenda, ima nuo žemės, trinasi į sienas ir t.t. Tiesą sakant net neįsivaizduoju švariai aprengto ir iščiustyto metinuko...
Atsakyti