Įkraunama...
Įkraunama...

Leidžiate vaikui išsitepti rūbus?

Zinoma , kad leidziu. O ir i lauka rengiasi tokiais rubais, kad butu negaila ir ismesti 4u.gif , Turim ir ir atskirus skyrelius rubeliams ( darbiniai, i mokykla ir iseiginiai( i miesta, svecius ir tt) bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
nesureišminu to, žinau, kad vistiek išsiteps, kitap nebus smile.gif
Atsakyti
Zinoma, kad leidziu, o tai kaip kitaip vaikas susipazins su pasauliu, jei ne tyrinedamas, o aktyviausiai tai vyksta,kai pradeda sliauziot, vaiksciot ir t.t. Tuomet ir drabuziai zaibisku greiciu "pasipuosia" dememis. Mes turime drabuzelius, kuriuos devime namie, turime tuos, su kuriais einame i sveciu ir pan. Taciau sveciuose as vaiko nelaikau ant ranku,kad neduokdie neissipurvintu, tiesiog jei valgo, dedu seilinuka, siaip ar taip dazniausiai issipurvina, tad darbo daug buna skalbimo masinai biggrin.gif o del tu drabuzeliu, kurie neatsiskalbia, nepergyvenu.
Atsakyti
Bus tu rubu, ne karo metas mirksiukas.gif tegu terlinasi i sveikata thumbup.gif
Atsakyti
Na mano mergyte kol kas dar netepa rubu lotuliukas.gif , bet tikrai leisiu. Vaikas turi vaikyste dziaugtis, o ne bijot sutepti ruba. Nesuprantu mamyciu kurios aprengia vaika brangiais rubais (kad kitiems parodyt ar ka), o paskui draudzia zaist smelio dezej ar pasivoliot ant zoles.
Bet is kitos puses vaikas turi ismokti saugoti ir vertinti gera ir brangu daikta. Taigi manau kad kiekvienai progai turi buti skirtingi rubai, pvz i kiema ar po namus tokie kuriu negaila sutept, o einant i svecius ar miesta - geresne, paaiskinant vaikuciui kad sie rubeliai skirti iseigai ir juos reikia pasaugot smile.gif
Atsakyti
Žinoma, juk tai tik rūbai.
Atsakyti
aisku, kad leidziu. neisivaizduoju, kaip galima neleisti, juk tik aprengi, iseini i smelio deze jau ir purvinas
Atsakyti
Leidžiu, nerengiu į lauką pačiais naujausiais, yra atskiri rūbai į svečius ir į lauką... o į darželį rengiu patogiai smile.gif Išskalbsim, nieko tokio biggrin.gif
Atsakyti
kažkaip man net toks klausimas atrodo keistas g.gif Vaikams žaidžiant tikrai nerūpi išsiteps jie rūbus ar ne, tam pasitarnauja skalbimo mašinos mirksiukas.gif
Atsakyti
Turbūt pasikartosiu, kad būna arba švarūs, arba laimingi vaikai smile.gif Tokia nuostata laimingi visi ir gyvenam biggrin.gif
Atsakyti
na,jei tepa i save,pasakau,kad negalima,siaip nieko baisaus, kad issipurvina,ir lauke pazaidzia,ir ant grindu,ar apsitasko,nera problemos tame,perrengi tuoj pat ir vel tegul purvinasi biggrin.gif .Nors dukra augo ir nuo pat kudikystes,tiksliau nuo metuku i save ranku nevale,buvau nustebusi ir labai patenkinta ...jei issitepdavo rankas,visada atkisusi man jas , ateidavo,kad nuvalyciau lotuliukas.gif Kai pradejo eiti i darzeli 2,5 m.,pradejo kartais i save pasivalyti,bet retsykiais tik,ko gero is bendraamziu ismoko...Bet siaip pas mane ji labai svaruole thumbup.gif dabar bus antras,bet tikrai nesitikiu tokio svarumo kaip su dukryte smile.gif

Gal todel kartais nusistebiu,kai matau vaika ir labai purvina blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Briliantas @ 2010 12 07, 11:36)
Leidžiu, nerengiu į lauką pačiais naujausiais, yra atskiri rūbai į svečius ir į lauką... o į darželį rengiu patogiai smile.gif Išskalbsim, nieko tokio biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Beabejo, juk nė vienas neužaugome neišsiterlinę doh.gif Aišku, kuo mažiau, tuo geriau biggrin.gif Nu bet gi nesigauna pabūt švariems biggrin.gif
Atsakyti