Įkraunama...
Įkraunama...

Leidžiate vaikui išsitepti rūbus?

Žinoma leidžiu, juk vaikai kitaip ir nemoka biggrin.gif Šiais laikas kai yra automatinės skalbimo mašinos tai nemanau, kad didelė problema ir dažniau ją įjungti ax.gif
Atsakyti
na noreciau suzinoti o kaip butu galima neleisti? manasis net namie budamas sugeba issimozoti iki ausu biggrin.gif maudomes 3 kartus i diena,kartais net daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Ar leisi, ar neleisi, vistiek issiteps... biggrin.gif Juk jie tik vaikai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aišku leidžiu, juk turim skalbimo mašiną biggrin.gif Netgi nervina uošvienės dejavimai, kad oi išsitepė, oi kaip negerai doh.gif
Atsakyti
aisku,kad leidziu.todel daugiausia rubeliu ir perku padevetu rubu parduotuvej,kad nebutu taip gaila... 4u.gif
Atsakyti
aišku, kad leidžiu, ir kaip neleisi, prisirišus gi nebūsi doh.gif Nors mūsų rūbelių ir daug fainuoliškų yra, bet dauguma gale sezono nebeatskalbiami būna... turbūt daugelio berniukų mamoms iki skausmo žinoma situacija, kai naujas firminis rūbas per dieną būna pavečiamas tinkamu tik į sodą kokį doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianuliukas @ 2010 09 15, 23:29)

Dianuliukas, 15 Rgs 2010 - 23:29, parašė:

Dianuliukas, 15 Rgs 2010 - 23:29, parašė:

aisku,kad leidziu.todel daugiausia rubeliu ir perku padevetu rubu parduotuvej,kad nebutu taip gaila... 4u.gif

Taip, leidžiu ir problemos iš to tikrai nedarau... mirksiukas.gif Svarbiausia yra kuom pakeisti ir jau dėmes nusipirkus geras valymo priemones galima išplauti mirksiukas.gif
Atsakyti
yra toks pasakymas: laimingas vaikas-murzinas vaikas) tuo viskas ir pasakyta. biggrin.gif sekmes skalbiantis!
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 09 13, 03:42)

arbatos_puodelis, 13 Rgs 2010 - 03:42, parašė:

arbatos_puodelis, 13 Rgs 2010 - 03:42, parašė:

na noreciau suzinoti o kaip butu galima neleisti? manasis net namie budamas sugeba issimozoti iki ausu  biggrin.gif maudomes 3 kartus i diena,kartais net daugiau  biggrin.gif

na noreciau suzinoti o kaip butu galima neleisti? manasis net namie budamas sugeba issimozoti iki ausu  biggrin.gif maudomes 3 kartus i diena,kartais net daugiau  biggrin.gif

Pritariu, su mano abejais pabiručiais tas pats doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Maniske dar nevaiksto, o vis tiek reikia keisti rubus pora kartu per diena 4u.gif Kosytes jau valgom ir ismokom daryti pufff su kose burnoj... o dar atpylinejimai, seilejimaisi ir t.t. biggrin.gif As pati vaikysteje buvau labai padauziska, mano geriausi draugai buvo kaimynu berniukai.. tai mano rubai ne tik kad purvini buvo, bet gan daznai ir suplesyti is po medziu karstymosi. Mamai ne karta teko lopyti blush2.gif Taip kad, as pasiruosusi, kad mano mergycka gali buti tokia pati, pasiutusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 14, 22:07)

Tekantisaule, 14 Rgs 2010 - 22:07, parašė:

Tekantisaule, 14 Rgs 2010 - 22:07, parašė:

Ar leisi, ar neleisi, vistiek issiteps...  biggrin.gif  Juk jie tik vaikai.  mirksiukas.gif

Ar leisi, ar neleisi, vistiek issiteps...  biggrin.gif  Juk jie tik vaikai.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes dar per mazi suprast (7men) kad issitept negerai smile.gif)) veliau aisku kai supras bus kitiap smile.gif) Jiem tycia ar netycia taip iseina...visi tepliuzai, tik didesni buna asisaugoja smile.gif)
Atsakyti