PRITARIU, NU JUK CIA VAIKAI

Zinoma leidziu

Aišku, kad nedraudžiame, juk jiems smagu ir jie nesupranta dar, kodel reikia saugotis

zinoma kad leidziu juk jie vaikai
jie man ir graziausi murzini
juk rankom plauti nereikia

jei namie ar kieme tai leidziu, jei isvaziuojame i miesta stengiuos kiek svaresni vedziotis

as neleidau, tiksliau - ne draudziau, bet stengiaus, kad nebutu kaip parsiukas iki 2 metu. ir dabar dziaugiuos labai, nes nuo to laiko pati save puikiai prisiziuri ir namuose svaru, ir drabuziai svarus buna, kai kitiems bendraamziams tik spek uzdet ir jau apsikleckine. Niekad nebariau del issitepimo, niekad neaiskindavau - atsargiai issitepsi, tiesiog visada naudojau servete, rodziau kaip nusivalyti valgant, niekad nepalikdavau turkstis vienos su maistu belekaip, ar teplioti dazus kur papuola, rodziau kaip negraziai atrodo rankytes kai paimi nesvaru daikta. Neesu pati sterili kokia
tiesiog man grazu, kai vaikas moka ir supranta kad tiurlintis nera zaidimas koks ir kad didelis pasiekimas viska atlikti graziai ir tvarkingai

Leidziu vaikams laisvai gyventi, jei smelyje, tai iki ausu, jei valgo uogas, tai irdi ausis reikia valyti, rubai isplaunami, o jei ir neissiplauna, tai padevalkese galima pigiai nupirkti ir prastesniu, kad negaila butu vaikui isbuzoti
Leidiziu..o kaip neleisti- tada gyvens po stikliniu gaubtu ir girdes: neik, negalima, nedaryk to ar ano.. ...man tinka sitas posakis..tiksliai nepacituosiu, bet mintis tokia: Laimingas vaikas yra purvinas vaikas...

Kai kada tikrai leidziu, juk vaikas turi viska isbandyti, ir po balas pasitaskyti ir siaip issipurvinti smelio dezeje ar pan.
stengiuosi vaika visad aprengti atitinkaimai kur einam,akd nereiktu apverkti balto megztinio ar baltu kelniu
zinoma,mokau nusivalyti rankytes (ne i kelnes ar pilva),bet niekad nedraudziau guleti smelyje ar parvirtus slapia diena i dumbla aprekti
vaikyste paikyste