Įkraunama...
Įkraunama...

Leidžiate vaikui išsitepti rūbus?

Na manau, leisiu smile.gif ka darysi 4u.gif perrengsim
Atsakyti
As ir leidziu tyrinet, bandyt, dometis naujomis pramogomis ir medziagomis.
Atsakyti
Aš tai savo atžalom leidžiu laisvai elktis ,tik pasakau kad negražu vaikščioti išitepus,kad rubeliai butu gražus.NES KAD NEPERAUKTU KAIP UŽAUGE BUTU TO PATIES NEDARYTU,TEPLIOTUSI,IR PASKUI KAD NESAKYTU TU MAN NIEKO NESAKEI gathering.gif gathering.gif
Atsakyti
vaikas yra vaikas...kaip gi neleisi purvintis...vien tik leidziu paciai valgyti ...tai po to ojojoi buna biggrin.gif na bet ka padarysi juk reik ismokt valgyti biggrin.gif
Atsakyti
Ar leisi,ar ne visvien issiteps lotuliukas.gif Bet specialiai,tai gal ir neleisiu ax.gif
Atsakyti
smelio deze yra viena /jeigu tai viesha nedengiama smelio deze neleidziu ten savo vaiku, nes ten yra daug visokio "gerio"/, o del ishsitepimo kap eina i lauka paprasciausiai rengiu kiemishkai taip kad galetu laisvai zaisti negalvodami apie ishsitepima ar susipleshima smile.gif

kaip einam i svecius shventishkai apsirenge ar i pamokeles jie zino -reikia saugoti rubelius, nes turi graziai atrodyti biggrin.gif

Atsakyti
Kai trūksta kantrybė - viską leidžiu ir stengiuosi nieko nematyti doh.gif
Atsakyti
Nu mergyte musu visad vaiksto svari ir atsargiai zaidzia, nes zino kad rubelius reikia saugoti, o berniokas nesupranta ir kaip murzylka didziausias doh.gif doh.gif Kiti galvoja as neleidziu buti murzinai, bet taip nera ji pati kaskaip supranta rolleyes.gif
Atsakyti
o as senai senai isgirdau toki posaki, kuris man labai patiko thumbup.gif dabar visada ji prisimenu ir dar kitiems primenu biggrin.gif
"Vaikas buna arba svarus, arba laimingas" mirksiukas.gif
maniskei laimes netruksta lotuliukas.gif
Atsakyti
As nematau nieko blogo kad vaikas issipurvina ir tikrai leisiu savo mazei tyrinet viska (nesokim i krastinumus), bet kai eisim i svecius ar bus graziai aprengta stengsiuos aiskint , kad negrazu ir t.t. O kaip bus istikruju laikas parodys biggrin.gif
Atsakyti
Mano vaikai šiaip tvarkingi lotuliukas.gif na nešoka į balą, vyresnis pasižiūri ar suoliukas švarus lotuliukas.gif Bet jei einam į lauką (ne į pardę ar kur) tai nešaukiu išpaskos: čia neik, atsargiai purvina, neimk rankom, pirštinės bus purvinos ir t.t) Dažniausiai pirštinės ir kelnės tik vienam kartui doh.gif bet užtat kiek džiaugsmo vaikam thumbup.gif Bega abu su pagaliukais, akmenukus į balas meta thumbup.gif
Atsakyti
Normalus ir sveikas vaikas turi tyrinėti, domėtis jį supančiu pasauliu, net jeigu ir lieka susimurzinęs po tokių tyrinėjimų doh.gif Negalima vaikui drausti to daryti. Mamų pareiga prižiūrėti, kad vaikai būtų švarūs, o ne vaikų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti