Įkraunama...
Įkraunama...

Leidžiate vaikui išsitepti rūbus?

QUOTE(Rasma @ 2009 09 14, 13:01)
O taip, tikrai leidžiu. Absoliučiai drąsiai su bet kokiais rūbeliais leidžiu tyrinėti pasaulį. Ir smėlyne kapstosi, ir balose turškiasi, ir po žolę pašliaužioja

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Pas mus taip pat visu 100 proc biggrin.gif
Atsakyti
Ne vienas neuzaugo be demeles ant drabuziu. Tikrai nedramatizuoju, jei vaikas zaisdamas issizoliuoja kelnes, gerdamas sultis apsipila maikute ar is smelio dezes grizta "smelio zmogumi". Pilna ivairiausiu priemoniu visokioms demems salinti, rankomis nereikia skalbti, skalbia skalbykles. lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šiuo atveju žodis leidžiu nelabai tinka, jie ir be mūsų pritarimo išsiterlioti rūbelius puikiai moka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte# @ 2009 09 19, 20:47)
Šiuo atveju žodis leidžiu nelabai tinka, jie ir be mūsų pritarimo išsiterlioti rūbelius puikiai moka  biggrin.gif

labai gerai pasakyta thumbup.gif po kiekvieno isejimo i lauka grizta kaip velniukai biggrin.gif
Atsakyti
o kodel neleisti?
Atsakyti
QUOTE(miix @ 2009 09 19, 19:50)
Ne vienas neuzaugo be demeles ant drabuziu. Tikrai nedramatizuoju, jei vaikas zaisdamas issizoliuoja kelnes, gerdamas sultis apsipila maikute ar is smelio dezes grizta "smelio zmogumi". Pilna ivairiausiu priemoniu visokioms demems salinti, rankomis nereikia skalbti, skalbia skalbykles. lotuliukas.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Mes taip pat tokio dalyko nedramatizuojame ir tragedijos tame nematome. Vaikai yra vaikai. Tikrai nežadame atimti iš vaikų vaikystės ir nepelnytai bausti, virkdinti ir bendravimo santykius gadinti dėl kažkokios dėmės, ar netyčinio apsiliejimo (pvz sultimis ir pan,.). Žinoma, tai nereiškia, kad vaikai neturi suvokimo apie švarą ir tvarkingumą, nes visame kame turi būti išlaikomas viduriukas, t.y. saikingumas.
Bet, deja pati asmeniškai pažįstu porą mamų kurios mergaites aprengia taip, kad paskui neleidžia žaisti su kitais vaikais, kad neva neišsiterliotų, o į tas mergaites tiesiog gaila žiūrėti, nes jos gali tik vaikščioti, pasivaikščioti, žaisti- ne, ir žiūri vargšiukės į kitus bežaidžiančius vaikus ratus sukdamos aplink žaidimo aikštelę verysad.gif
Atsakyti
As t.p. nedramatizuoju,visiems savo vaikams leidziu laipioti,smelio dezeje sedeti ir po zole ropoti...Vaikyste taip greitai baigiasi!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Ir be mano leidimo ji tai daro bigsmile.gif Bet nematau tame problemos, turim iseiginius rubelius, kuriuos labiau pasaugojam, bet ir tai visko buna, o siaip tai man atrodo naturalu kad vaikas isiterlioja, juk jis vaikas o ne suauges zmogus, beto juk ir mums nutinka visokiu "avariju" biggrin.gif
Atsakyti
viska leidziu smile.gif
Atsakyti
Kol neturėjau dukrytės visada galvodavau niekada neleisiu vaikui daryt ka nori biggrin.gif gimus dukreliai net nesuabejoju leist ar ne ax.gif manau vaikystėje galima viskas 4u.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif o kaip neleisiu,juk tai mano vaikas wub.gif ,jam viskas galima biggrin.gif
Kartais išsitepęs,išsiterliojęs man jis dar gražesnis hihihi.gif
Atsakyti
Be abejo ax.gif Be to, manes niekas ir neklausia, ateina jau purvinas ir sako " mamyte, ziurek " wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti