Kadangi maniškė išsitepa labai retai ir rūbus saugo, tai jeigu ir išsitepa, nieko nesakius dedu į skalbyklę ir tiek
Juk ne bėda šiais laikais ir išskalbt

turim papildomą kombinezoną, skirtą į lauką, ypač tokiu oru
Vaikui leidžiu ir griūti ir paropoti, ir susitepti, svarbu kad vaikui butu linksma lauke 

Aš kartais pasaugau rūbelius, jei kur nors išvažiavę esam, bet dažniausiai to neįmanoma padaryti
per dieną n kartų perrengti tenka, bet juk yra skalbimo mašinos

Noreciau kad neissiteptu, bet apsaugoti berniuko neimanoma, o ypac kai vaikas judrus. Kai issitepia akimirkai gaila, bet man labai grazu...juk vaiko vaikyste!
O ir vaikams tinka buti murziniems, o ypac gamtoje
O ir vaikams tinka buti murziniems, o ypac gamtoje
QUOTE(ciuke @ 2009 05 24, 22:55)
Bet specialiai zaisti su maistu - nelinkusi toleruoti. Nes prasideda jau zaidimas, o valgi - pamirsk. Kieme - balose - taip.

O taip kiek nori,tiek murzinas,tam ir yra vaikystė

mano berniukai irgi dideli murziukai
, jei kaskart saugociau ir barciaus, tik sau nervus gadinciaus, ir jiems nuotaika. na, jei skalbimo masinos netureciau, gal kitaip butu

QUOTE(viilda @ 2009 06 22, 23:47)

O taip kiek nori,tiek murzinas,tam ir yra vaikystė

Jei issiruosiu visai dienai su vaikais pas mociute (kur didelis kiemas ir panasaus amziaus pussesere), prisirenku abiem vaikam bent po 3 komplektukus rubu perrengimui

taip, leidžiu. Nes labai gerai atsimenu, kai mama mane bardavo už suteptus rūbus ir kaip aš jausdavausi
. Nenoriu, kad mano vaikas tai jaustųsi
. Juk tai tik rūbai. Geriau išleidžiant į lauką aprengti prasčiau ir galva neskaudės dėl naujų dėmių

Ir as NORECIAU, kad mano vaikas neissiteptu darzelyje, lauke, bet tai neimanoma
vaikas yra vaikas lai ir elgiasi kaip vaikas, o mes jau mamos jais pasirupinkime.

QUOTE(Kamikadzė @ 2009 06 16, 18:38)
Kadangi maniškė išsitepa labai retai ir rūbus saugo, tai jeigu ir išsitepa, nieko nesakius dedu į skalbyklę ir tiek
Juk ne bėda šiais laikais ir išskalbt

mano kavalierius irgi is tokiu kurie saugo rubelius, ir daug neissitepa, jai rankytes sutepa atgeba ir skuduriuku issivalo, o jai rubelius suteplioja ir nieko nesakau juk tam yra vaikai ir skalbimo masinos