Įkraunama...
Įkraunama...

Leidžiate vaikui išsitepti rūbus?

Nematau cia problemu,juk automatines skalbimo masinos tam ir yra. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gera, kad turit skalbimo mašinas. Aš apie ją tik svajoju, bet...tai nėra priežastis drausti vaikui terliotis. Aprengiu tokiais rūbais, kurie yra tamsesni, tinkami išpuvinimui. Paskutiniu metu atradom labai įdomų užsiėmimą. Kai palyja einam į stadioną. Va ten vaikui leidžiu viską. Jis basas laksto, šokinėja po balas. Laimės ir jam, ir man. Tik paklausia ar nesupyksiu ir pirmyn. Grįžtam šlapi, pur
Atsakyti
QUOTE (Libra @ 2004 08 06, 12:34)
o manai jis bus laimingas jeigu nuolat ji diorginsi ir reksi "tik neisiteps drabuziu"?

"laimingas arba shvarus" = kai shvarus - nelaimingas biggrin.gif, laimingas, kai neshvarus. Chia apie mano megstama posaki.

Na o mes turim daug drabuzhiu, triju rushiu:
isheiginiai - teatrui, bazhnychiai, koncertams ir t.t. - 1na shtuka
mokykliniai - mokyklai, darzheliui ar shiaip "i zhmones" isheiti, pav. i parduotuve - 2 ar 3 komplektai.
kieminiai - galima daryti viska, pav atsigulti i smeli, braidyti po balas, laipioti po medzhius ir t.t. pagal poreikius. Kieminius turim ir batus, maximoj nuperku sportbachius po 8 lt. ir striukes, palaiminti tebuna skudurynai.

Ir vaikai kazhkaip iprato, neperseniausiai nupirkau batelius grazhius naujus vyriausiajai, sakau jai, nu Adeliuka, gal eik dvirachiu su jais pasivazhineti biggrin.gif (mol bajeris chia) o ji pazhiurejo i mane tokiu zhvilgsniu, mazhdaug tikrai mama su protu susipyko ir sako, mama kas gi ish ju liks...
Atsakyti
Mes turim komplektą išeiginių drabužių. Šventa su tais lotuliukas.gif
O su kitais........... Man smagu, jei vaikas dirba ir dirba, dirba ir dirba... Dirba smėly, dirba šuns gauruose, dirba virtuvėj: maišo tešlą, plauna indus, valo grindis, skalbia. Oi su skalbimu tai fainiausia. Garantuotas persirengimas lotuliukas.gif Bet trimetukas kojines savo tai išplauna. Su džiaugsmu tongue.gif
Atsakyti
nesupratau klausimo g.gif schmoll.gif . O kaip galima neleisti vaikui išsipurvinti rūbelių? man atrodo savaime suprantamas dalykas, kad vaiką reikia perrengti kelis kartus per dieną. Kaip galima tikėtis, kad mažas vaikas išvaikščios dieną ar net kelias švarut švarutėlis? Taigi vienas malonumas žiūrėti, kaip ant savęs krato košę, piešia ant rūbų lotuliukas.gif . O jei gaila, tai reikia atsirinkti "naminius" rūbelius nuo "išeiginių' ir tada toks klausimas tikrai neiškils 4u.gif
Atsakyti
tegu purvinasi. Perengsiu, išplausiu. Ne bėda.
Atsakyti
Pas mus irgi išeiginiai drabužiai ir batai griežtai atskirti nuo "laukinių" ir "naminių" biggrin.gif , todėl problemų nekyla.
Atsakyti
nedarom is to problemos,jei issitepliojo-perrengsim kitais rubais ax.gif nuo vaikystes prisimenu mamos rekima-"ka tu padarei?kam issitepliojai?tu tokia ir anokia...persirenk greitai ir daugiau i lauka neeisi..ir t.t. doh.gif "
taigi savo vaikams leidziam daryt ta ka jie nori,leidziam judet laisvai,vailgyt kaip jiems patogiau,kad jie nebutu suvarzyti,nebijotu kokia demele palikt.. rubus galima isplaut,nusipirkt kitus,o vaikas vaikyste dziaugiasi tik viena karta.. 4u.gif
Atsakyti
Nu neuždrausiu gi aš vaikui išispurvint. Viską galima išskalbti, o drausti sūnui tyrinėti aplinką vien dėl to jog jis neišisteptų, nesvarbu kasdieninius ar išeiginius drabužėlius, tikrai negaliu ir nenoriu.
Atsakyti
O kaip Tu jiems uždrausi - juk yra skalbimo mašinos, tegul sau tepliojas, nesužiūrėsi gi tų vaikiukų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi nedraudziu schmoll.gif Kaip gi jiems ktiaip susipazint su pasauliu g.gif Norisi gi ir paciupinet, ir pauostyt, ir burnon isidet tongue.gif
Sterilus, ispuostas vaikas gal ir grazu, bet kokia kancia tam paciam vaikui doh.gif Pririsdami ir neleisdami jiems pajudet darome invalidais unsure.gif
Atsakyti
Kiek įmanoma bandau saugot, ypač jei papuošiu ir esam kur nors svečiuose, bet šiaip tragedijos nedarau, jei koks "kleckas" atsiranda smile.gif
Atsakyti