Specialai to mes dar nedarom( ogal ir nedarysim), bet jei ir darytume, neleisčiau.
proto ribose leidziam ir mes,drabuziai juk ne sienos

Na, piesti ant rubu neleidziu, bet jei issitepa , tai juk naturalu, ir mes issitepam
MANO ATVIRUKAI
http://picasaweb.goo...oreta.atvirutes

MANO ATVIRUKAI
http://picasaweb.goo...oreta.atvirutes
dar toks amzius kai tepasi, po kiekvieno valgio, bandysim aukleti

Nesaugau, kad mano pana neissiteptu drabuzeliu, juk vaikas yra. Kartais tenka ir murzina i parduotuve vestis, nes kol nueinam, tai ir nukrenta, ir koki sniego gabaliuka ar akmenuka reikia pakelti ir panesti. Kai valgo dedames seilinuka, bet mazai jis padeda, tenka persirenkti svariais drabuzeliais

neisivaizduoju kaip apsaugoti,kad neissiteptu,tada pasodint vienoj vietoj ir neleist judet,nes kai toks amzius tai viskas idomu viska reikia isbandyt...juk issiskalbia tie rubai be vargo..na zinoma,iseiginius rubelius priziurim neterliojam,bet kasdieniniu negailim ne kiek

QUOTE(baby_Danyal @ 2009 02 01, 00:23)
neisivaizduoju kaip apsaugoti,kad neissiteptu,tada pasodint vienoj vietoj ir neleist judet,nes kai toks amzius tai viskas idomu viska reikia isbandyt...juk issiskalbia tie rubai be vargo..na zinoma,iseiginius rubelius priziurim neterliojam,bet kasdieniniu negailim ne kiek

tai vat, kad man irgi keistas pats klausimas, ir skalbiasi jie lengvai o ir kainuoja nemarias... pigiau nei nervuotis del kiekvienos demeles leidi tu to ar ne

kasdieninius rubelius zinoma kad issitepa, juk ir nenusaugosi, ypac vasara
, o iseiginius skatinu kad priziuretu

Jei nespecialiai terlioja, tai tegul... Perrengiu ir vėl švarios

As kazkaip jau nuo tada kai visai leliukas buvo visada rubelius rusiuodavau i naminius, skirtus kasdieniai ir ispurvinimui
i iseiginius bei i normalius, kuriuos dedu tiesiog einant i parduotuve ar kazkur kur nereik puostis, taciau pastarieji daznai tarnauja ir kaip paprasti naminiai (cia kai jau nebelieka svariu....
) tad del isteptu rubu per daug nepergyvenu. Aisku, buna truputi gaila jeigu vos tik aprengtas vaikutis per kelias minutes uzsipila ant saves kokia stikline kefyro ar pan
bet is esmes, gali teptis kiek jam tai pavyksta. specialiai niekad to nedaro, o uz "netycia" nera ko pykt
tiesiog nematau reikalo varzyti vaiko laisves del drabuziu 
zinoma iseiginiai rubeliai saugomi taip pat kaip ir pas visus

zinoma iseiginiai rubeliai saugomi taip pat kaip ir pas visus

Visada leidziu,kai nematau
nesaugau, mano panele visada demeta, net ir viesose voetose sugeba apsiterliojus but. Nu ir kas? juk vaikas, priklauso, zmogus turia ir aplinka taip pazysta