Įkraunama...
Įkraunama...

Leidžiate vaikui išsitepti rūbus?

QUOTE(Reginiukas @ 2008 01 29, 19:25)
tegul terliojasi, as nematau tame problemu, visada kur nors eidama i rankine isimetu pora rubeliu atsargai  biggrin.gif

visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai irgi nepykstu už išterlintus drabužius. Aišku vyresnėlė jau turi prisižiūrėt, nors labai sunkiai sekasi. o mažiuką galiu perrengt nors ir 5k per dieną, jai jau būna baisus. Nematau prasmės taupyt drabužių.
Atsakyti
Tegul tik tepliojasi tie vaikai. Gal meninkai užaugs biggrin.gif
Atsakyti
As irgi nepergyvenu.Juk turim skalbimo masina. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julima: 02 kovo 2008 - 13:51
As tai stengiuosi mokyti, kad drabužėlius reikia saugoti, būti tvarkingai, be "kleckiukų", bet nedarau iš to tragedijos smile.gif Tiesiog pasakau ir varau penktą drabužių komplektą nešt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tegul tepliojasi, bet išeiginius-tai žino, kad saugoti labai reikia mirksiukas.gif PS.dabar naujai sugalvojo, viska valosi į save blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gige252 @ 2008 03 04, 14:31)
As tai stengiuosi mokyti, kad drabužėlius reikia saugoti, būti tvarkingai, be "kleckiukų", bet nedarau iš to tragedijos  smile.gif Tiesiog pasakau ir varau penktą drabužių komplektą nešt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nekreipiu demesio lai tepliojasi, isplaut galima, o jei jau neissiplauna, tai reiskia reikia atnaujint vaiko garderoba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2004 08 06, 00:10)
Ne, mūsų rūbai visi baisūs..kai reikia aprengti šventiškiau tai nors bliauk prie komodos rolleyes.gif Ant drabužių net po krupščiausio skalbimo, mirkymo, virinimo, balinimo pilna įvairiausių "pėdsakų". Niekada nekreipiu dėmesio, kai dukra peckiojasi, voliojasi lauke ant žolės, drabstosi smėliu, lieja akvarelę ant pilvo, rankomis piešia guašu ir valosi rankas į "maikutę", su flomasteriais piešia gėlytes ant drabužių ir pan. Ir valgant niekada nenaudojom seilinuku.
Nežinau ką galvoja mano auklė, bet šiuo požiūriu nesu paranojikė mama. Kartais būna nejauku kur eiti neperrengus, nes vaikas tampa panašus į "gatvės vaiką" -  Murzė iš Didžiosios Raidės. Stengiuosi nekreipti dėmesio, mums gerai, o ko daugiau bereikia rolleyes.gif

Oi, kaip pažįstama lotuliukas.gif
Stengiuos turėti keletą išeiginių, tuos labiau prižiūriu, o kasdieninių neišsaugau.
Nežinau, nemoku aš išskalbti... Atrodo, ir skalbyklė pakankamai gera, ir skalbimo miltelius nepigius naudoju, bet ne tik ,,Ariel", ,,Persil Gold", bet ir ,,Vanisch" dažnai paprasčiausių dėmių nepašalina. Ką padarysi... Manau, vaikai į tai žiūri kur kas paprasčiau - jei mergytei patinka kokia palaidinukė su šuniuku ar voveryte,tai kažkokia dėmelė to nepakeis ir pan. - reikia ir mums suprasti, kad tai natūralu 4u.gif
Atsakyti
Rubeliu turi, net per daug, tai lai terliojas mirksiukas.gif siais laikais ne beda, yra skalbimo masina thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, vis skaitau skaitau, kad visos mamytes labai demokratiskos ir savo vaikiukams leidzia viska, beje, kaip ir as pati, bet tik noriu issakyti viena toki pastebejima mirksiukas.gif . Vienam maniskiui 10 metu, o kitam 2,5 metai, taigi apie ta desitmeti, visuomet augdamas terlindavosi, kaip turi buti, as skalbdavau ir visi buvo laimingi, bet ziuriu tas mano desimtmetis ir dabar terlinasi neblogai, juk zino skalbimo masina daro stebuklus ax.gif , o kuomet pamokau, kad kai kada reik pasisaugoti, veiduki isskaitau nepasitenkinima. Taigi mamytes moralas mano pasakojimo toks, lenk medi kol jaunas, zinau, kad smagu mazi besiterlinantys vaikiukai, bet aiskinti, kad sakykim kasdieniniai nuo iseiginiu drabuzeliu skiriasi ir kad iseiginius butu grazu truputi pasaugoti, nepakenks, gal sakau po truputi ismoks, susivoks doh.gif g.gif, kaip sakot blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras o man kitas klausyma siskylo,gal ne i tema cia g.gif Kokiu jus rezimu plaunate vaiku a nors ir savo rubus?Nes man nusibodo tie gumuleliai,kai kuriu rubeliu spalva vos nepurvinai pilk pasidaro,o skalbiu su Arielais,brangiais minkstikliais,na siaip manau cia rezima ne ta nustatau g.gif g.gif Pasidalinkit kaip jus skalbiat. g.gif g.gif
Atsakyti