Issitepa ir nematau tame problemu. Juk vaikas, o kaip jis kitaip pazins pasauli...
Kol kas ziuriu i tai ramiai bo pana maza
siaip kai apsirengia kokiais blogais rubais tai negaila.Nu bet kai ateina is mokyklos ir pasako (o dazniausiai nesako) ,bet pamatau,kad tai dzinsai tai bliuzonas ir apskritai viskas ,vis kas diena buna arba isterliota ,arba suplyse
Tai kartais ne tik kantrybes pritruksta ,bet ir pinigu
nuperki kkoki grazu daikta ,o ziurek po keliu dienu jau buna isterliota taip ,kad neatsiskalbia
arba suplyse
Apie batus visai nesneku
Ka ten sneket apie turginius
basutes vasara nupirkau tai po 2 savaiciu suplese
variau pirkt i firmine parda ,tai vasara atlaike siaip ne taip
O visgi mergaite
Ir lyg aiskinu nu pasistenk nors truputi pasaugot daigtus ,bet niekaip
Apie mazaja dar negaliu nieko pasakyti dar maza tai negaliu paaiskint ,kad nesiterliok

Apie mazaja dar negaliu nieko pasakyti dar maza tai negaliu paaiskint ,kad nesiterliok

QUOTE(Stebukle @ 2008 01 17, 20:17)
Issitepa ir nematau tame problemu. Juk vaikas, o kaip jis kitaip pazins pasauli...
tegul tepa, tik nereikia nervintis, bet purvino laikyt taip pat nereikia, vaikas turi būti švarus
QUOTE(Stebukle @ 2008 01 17, 20:17)

Aš tai už tai, kad vaikas žaistų kiek jam patinka ir kur patinka, nejaugi čia taip baisu, kad išsiteps
o juk net nepastebim kaip vaikai išauga tuos rūbus, kuriuos tiek saugojom, o paskui nėr kur jų dėt
Aš UŽ tai, kad vaikai būtų savarankiški visur, tiek prie stalo, tiek lauke ir nesvarbu, kad rūbus keisti reikia kiekvieną dieną, o kartais net kelis kartus

o juk net nepastebim kaip vaikai išauga tuos rūbus, kuriuos tiek saugojom, o paskui nėr kur jų dėt

Aš UŽ tai, kad vaikai būtų savarankiški visur, tiek prie stalo, tiek lauke ir nesvarbu, kad rūbus keisti reikia kiekvieną dieną, o kartais net kelis kartus

tegul terliojasi, as nematau tame problemu, visada kur nors eidama i rankine isimetu pora rubeliu atsargai

na juk jie vaikai
Taip,leidziu issiteplioti,manau kad be to vaikas neuzaugs,juk neimanoma kitaip
Tam ir mamyte,kad padetu susitvarkyti

QUOTE(motiejuke @ 2008 01 26, 21:29)