Jei reiketu, as simta kartu vaika i diena perrengciau svariai rubeliais, bet susitetpyi niekada nedrausciau... Na, nebent specialiai, ledus valytusi i marskinelius, tai tada paduociau servetele ir paaiskinciau, kad taip negalima. O kas liecia purva, balas...tai tiktai pirmyn!!!
Zinoma, leidziu
Ne problema-sumetei i skalbianke, isskalbe, padziovei, islyginai ir vel viskas ciki
Negi gadinsies nuotaika sau ir vaikui del kazkokiu suteptu drabuziu???
Dar ko
Nors, buna tokiu dienu kaip tycia, kai aprengi sviesiom kelnem, sviesiu bliuzonu, ir jis iseina i lauka manes palaukti, o kai po 2 minuciu iseini ir randi ji kleckinuota, o turime skubeti pas gydytoja, tai tada ojojoj kaip
buna...

Ne problema-sumetei i skalbianke, isskalbe, padziovei, islyginai ir vel viskas ciki

Negi gadinsies nuotaika sau ir vaikui del kazkokiu suteptu drabuziu???
Dar ko

Nors, buna tokiu dienu kaip tycia, kai aprengi sviesiom kelnem, sviesiu bliuzonu, ir jis iseina i lauka manes palaukti, o kai po 2 minuciu iseini ir randi ji kleckinuota, o turime skubeti pas gydytoja, tai tada ojojoj kaip

Dėl manęs tai irgi tegu turškiasi kiek nori
Pabumbu ant vaiko ir taip dėl visokių dalykų, kiek galima
Dėkoju tam geram žmogui, kuris išrado skalbimo mašiną

Mes kaip tik gryžom iš ligoninės.Aprengiau pacaniuką naujom kelnėm,o jis geros širdelės vaikiux "išplovė" kolidorių kol laukėm daktaro
Bet priėmė mus daktaras su šypsena,kad ir murziną lig ausų
Dėl purvinimosi,kol mažas prašau,bet vėliau turės suprast,kad taip nedera

Dėl purvinimosi,kol mažas prašau,bet vėliau turės suprast,kad taip nedera

QUOTE (Libra @ 2004 08 06, 08:45) |
tegul vaikas vaiksto nesvarus bet laimingas ![]() |

Leidziu beveik visad, tik normos ribose

Biski pikta buna, kai parsivezdama is anytos savo maze randu nusipeckiojusia visa. Visi kliackai nuo maisto. Baba valgyt jai duoda apsisukdama - ta nebenori ir drabstosi
. Vienzo, bala nemate, niekad nieko nesakiau. Bet negi sunku seilinuka uzrist? Namie nedraudziu peckiotis, bet taip neapsidrabsto
.
Man mano vaikai turi but svarus. Nu ne tai kad labai, bet DAUGMAZ. Sunu perrengdavau irgi iki 5k per diena. Skalbimo masinos tada dar neturejau jokios visai. Nu bet vis geresnis galutinis vaizdas buna vakare is lauko grizus
.

Man mano vaikai turi but svarus. Nu ne tai kad labai, bet DAUGMAZ. Sunu perrengdavau irgi iki 5k per diena. Skalbimo masinos tada dar neturejau jokios visai. Nu bet vis geresnis galutinis vaizdas buna vakare is lauko grizus

Kasdien bent pusvalandį žaidžiam smėlio dėžėj, be jokių apribojimų - noriu paguliu, noriu kapstausi ir t.t. Parvažiuojam namo nurengiu, viską sumetu į skalbyklę, o patį vaiką kišu į vonią ir prausiamės, turškiamės - ir purvo kaip nebūta. Leidžiu piešti, kai nebelieka vietos ant popieriaus, išsipiešia rankas, kojas ir drabužius. Bet spintoj turiu keletą drabužiukų užslėpus, kurie dar neišbraižyti tušinukais ir flomasteriais (jei kur į svečius važiuotume
), mano tris maikutes jau išpiešė. Vakar kavinėj kol mes vakarieniavom, ji vaikiukų kambaryje išbandė visas flomasterių spalvas ant savo "išeiginio" sarafano (vienu išeiginiu rūbeliu bus mažiau
) ir atėjo pas mus pasirodyt išsipiešus ryškiai žalius ūsus ant veido. Bet nepuoliau plauti kavinės tualete, tik pagyriau kad labai gražus katiniukas, o kadangi po kavinės dar apsipirkinėjom Maximoj, tai visi galėjo
"pasigrožėti" mūsų spalvotuoju vaikeliu.
Neimu aš į galvą kad išsitepus, galima nors 10 kart persivilkinėt per dieną

Neimu aš į galvą kad išsitepus, galima nors 10 kart persivilkinėt per dieną
O gal kas galėtų patarti kaip išsaugoti vaiką lopšelyje nesusitepusį, kai aplink sukasi dar apie 10?
Labai sunku būna, kai su tokiais tėveliais susiduri darželyje.
O saviškei aš leidžiu terliotis. Bet va jeigu su tokiu vaiku prireikia į parduotuvę, tai man jau didelė problema. Būtinai turiu pareiti namo ir perrengti. Nor ir ne per daugiausiai būna išsiterliojus.
Dėl šito dalyko ir su vyru susikimbam, kuriam visai nesvarbu, ką galvoja kiti. Jo nuomone, vaikas yra vaikas.

O saviškei aš leidžiu terliotis. Bet va jeigu su tokiu vaiku prireikia į parduotuvę, tai man jau didelė problema. Būtinai turiu pareiti namo ir perrengti. Nor ir ne per daugiausiai būna išsiterliojus.

maniskei dar tik 10.5 mnenesio, bet jau labai sekmingai sunesioja po 2-4 poras rubu i diena
nedraudziu as jai peckiotis. man taip smagu ziureti, kai ji blizganciom is smalsumo akytem sukisa delniuka i kose, po to ta delniuka patrina i stala, po to paragauja, tada pasikaso galvyte ar kojyte
nedraudziau ir nedrausiu vaikui terliuzintis. visai nebeatskalbiamus rubus ramia dusia metu lauk ir nuperku nauju
man vaikysteje mama niekada nedrausdavo teptis ir neduodavo jokiu pastabu del to. uzaugau normali, neklyjavau ledu ant sienu viesose vietose ir nepiesiau ant tetos rankinuko trulike

ar tu leisi ar neleisi , rūbai bus sutepti

Kasdien leidziu nors ir visom vaivorykstes spalvom nutept.O iseiginius,siek tiek priziuriu netiesiogiai,vistiek buna sutepti,bet ne taip kaip kasdieniai,isskalbiamai