Įkraunama...
Įkraunama...

Leidžiate vaikui išsitepti rūbus?

Vaikai neklausia, tiesiog isitepa ir viskas: valgydami, zaisdami, ir pan. doh.gif O kai vyresnysis is kiemo pareina, tai visa gali iskart i vonia kisti, o rubus pries dedant i skalbianke, dar sepeciu gerai nubrukt purvus reikia, nes kitaip neissiplauna blink.gif
Atsakyti
Manau vaika i kiema reikia rengti paprastesniais rubais kad nereiktu drebeti, kad isteps, sugadins, suplesys. Vaikas turi teise i laiminga vaikyste smile.gif
Atsakyti
Žinoma, kad leidžiam biggrin.gif , o kaip kitaip bigsmile.gif , najaugi išleisi į kiemą ir pasakysi nesipurvink nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 21, 12:16)
Žinoma, kad leidžiam  biggrin.gif , o kaip kitaip  bigsmile.gif , najaugi išleisi į kiemą ir pasakysi nesipurvink  nono.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
žinoma visų pirma aprengiu prastesniais rūbeliais . smile.gif jie visi kaip velniukai bigsmile.gif palieka
Atsakyti
Peckeliojasi pats ir mama peckelioja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik kartais jau nuo zmoniu geda, vaikas po pusvalanzdio atrodo, kaip metus neskalbtas, bet ka darysi... Jam patinka ir valio thumbup.gif

P.S. po airijos ariel, lietuviskos priemones doh.gif doh.gif doh.gif man puse demiu lieka, as jau pamirsau kad taip buna
Atsakyti
O mano mazyle dabar padeda seneliui betonuot prie namu, tai galit isivaizduot kokia ji buno po visu darbu lotuliukas.gif Bet vaikas toks laimingas ir patenkintas kad nesvarbus tampa tie drabuziai - yra skalbimo masinos o galu gale nereikia rengt i kiema elegantiskai biggrin.gif
Atsakyti
O gali buti drabuziai svarus? Na manau pirma pusvalandi po aprengimo ir tai kartais nepavyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2007 09 21, 09:31)
Vaikas turi teise i laiminga vaikyste  smile.gif

Teisybe thumbup.gif Mano vyresnelis tikras svaruolis - tik issitepa rankytes, tuoj puola valyti. Bet tik isejus i kiema nebijo smelio dezej pasivolioti, ir po balas pabraidzioti, ir ant zoles atsisesti. biggrin.gif Nebaru. Demes issiplauna. Bet va kiek patirties igyja. Ir kiek dziaugsmo! Juk tai ir yra vaikyste...
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2007 10 03, 14:47)
Teisybe  thumbup.gif Mano vyresnelis tikras svaruolis - tik issitepa rankytes, tuoj puola valyti. Bet tik isejus i kiema nebijo smelio dezej pasivolioti, ir po balas pabraidzioti, ir ant zoles atsisesti.  biggrin.gif Nebaru. Demes issiplauna. Bet va kiek patirties igyja. Ir kiek dziaugsmo! Juk tai ir yra vaikyste...

drinks_cheers.gif
nelabai isivaizduoju tokios situacijos:
- vaikeli, neissitepk.
- ir vaikiukas neissitepa.... lotuliukas.gif pats grozis - truputi purvinas vaikas, akytes blizga, o rankytes baloje iesko varlytes.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2004 08 05, 23:04)

...bet paklausta kodel neleidzia vaiko i smeli,ji atsake kad neissiteptu,o paklausus tai kam tada taip rengti-ji atsake,kad tevai taip liepia ir liepia priziuret,kad neissiteptu...o juk tokio amziaus vaikui taip smagu smeliadezej tarp vaiku...

gaila vaikiuko verysad.gif vergystė kažkokia verysad.gif ... deja ir pati panašų egzempliorių pažįstų.

pati leidžiu vaikui raustis smėlyje, čiuožinėti, suptis, pagalius imti, akmenis į kišenes kištis, net su kepure šlapią kėdę valyti tongue.gif , ir nepasakyčiau, kad ji man negraži su tais paprastais rūbeliais (t.y. iš padėvėtų rolleyes.gif ).
Pamenu kaip pačiai rūbai nerupėjo, tai negaliu iš vaiko reikalauti, kad garbintų tai mirksiukas.gif
Atsakyti
mano vaikas nuolat murzinas,bet laimingas biggrin.gif
Atsakyti