tai zinoma, o kam yra skalbimo masinos ir miltelei, jug nepaziuresi ant kiekvieno zingsnio tu mazuliu templiuku.

Aš leidžiu be jokių apribojimų, juk taip vaikutis pažysta pasaulį, o rūbelius nupirkti galim naujus kai nebeišsiskalbia

to dar betruko - neleist vaikams tepliotis.
o kaip kitaip pazins pasauli?
sededami vezime su baltom kojinaitem?
tiesiog reikia dziaugtis, kad israstos skalbimo masinos

Man gaila tokiu vaiku, kuriems draudziama net gi prie zemes prisiliest...Vaiku traumavimas ir tiek
As saviskiams nedraudziu ir smelio dezej kapstytis, ir po balas pasitaskyt ir su akvarele pasiterliot...Na, bet man yra nepriimtinas toks dalykas, rankas valytis i maikute
Tam yra serveteles, ranksluostis,vandens ciaupas...Toks valymasis i maikute, manau yra netvarkingumo bruozas...

As saviskiams nedraudziu ir smelio dezej kapstytis, ir po balas pasitaskyt ir su akvarele pasiterliot...Na, bet man yra nepriimtinas toks dalykas, rankas valytis i maikute

QUOTE(barra @ 2007 04 18, 11:06)
Man gaila tokiu vaiku, kuriems draudziama net gi prie zemes prisiliest...Vaiku traumavimas ir tiek
Tam yra serveteles, ranksluostis,vandens ciaupas...Toks valymasis i maikute, manau yra netvarkingumo bruozas...

Visiskai pritariu. Pasistengiu išvengt dėmių kai įmanoma, bet nedarau jokios tragedijos, jei jos netyčią atsiranda. Steriliai vaiko juk neauginsi

Nu gaila mamų, kurios augina vaikus be plėmelio, dar labiau gaila vaikų. Jūs man papasakokit ką jūsų vaikai veikia? Tik stovi i graudžiai su pavydu žiūri į iš purvo kepančius bandeles vaikus? Stovi ir žiūri kaip vaikai smėlyje pilis stato? Stovi ir žiūri kaip vaikai po žolę voliojasi? Stovi ir žiūri kaip vaikai gėlytes skina?
Tikrai įdomu ir tikrai netraumuojat vaikų, toliau taip
Nesuprantu kaip galima princesę/princą išvest į lauką ir džiaugtis visa savo povyza "žiekit kokią gražią lėllytę turiu, kokiais prabangiais rūbais velku" ir tuom pačiu vaikui bebėgančiam link kitų vaikų sakyti "neik, išsitepsi, neliesk, purvina, nesėdėk kokie tavo rūbeliai bus"
Mes iš lauko pareinam tokios, kad tik akys pas vaikus blizga, bet jos blizga iš malonumo iš pasitenkinimo
Rūbelius, kurie nebeišsiskalbia naudojam piešimui, ta prasme, kad piešiam jais apsivilkusios, juk negaila ištept, tuom labiau kad vaikas piešia rankomis

Aš už laimingus murzilkas

Mes iš lauko pareinam tokios, kad tik akys pas vaikus blizga, bet jos blizga iš malonumo iš pasitenkinimo

Aš už laimingus murzilkas

Aisku, kad leidziu. Ir nukristi leidziu, ir pasivolioti. bet kartais siutina, kai dar nespejus iseiti uz duru, jis jau murzinas, kartais tenka namo gryzti ir persirengti. Visdelto bandau jam priminti kad drabuzius reikia saugoti..
ar leidi ar ne vistiek issitepa
jau pripratau ir dazniausiai nebesinervinu delto...

QUOTE(taburete @ 2007 04 18, 02:21)
to dar betruko - neleist vaikams tepliotis.

as su saviškiu išėjau į lauką ir jis nusprendė prisimint vaikystę-paropot
Tai pro šalį einanti moteris su panašaus amžiaus vaikučiu pradėjo maniškį protint,kad stotųsi,nes rūbus išsiteps

Kaip idomiai, atsiliepia cia mamytes, kurios leidzia terliotis vaikams.O kur svaruoles?