Įkraunama...
Įkraunama...

Leidžiate vaikui išsitepti rūbus?

tai zinoma, o kam yra skalbimo masinos ir miltelei, jug nepaziuresi ant kiekvieno zingsnio tu mazuliu templiuku. biggrin.gif
Atsakyti
Aš leidžiu be jokių apribojimų, juk taip vaikutis pažysta pasaulį, o rūbelius nupirkti galim naujus kai nebeišsiskalbia blush2.gif
Atsakyti
to dar betruko - neleist vaikams tepliotis.
o kaip kitaip pazins pasauli?
sededami vezime su baltom kojinaitem?
tiesiog reikia dziaugtis, kad israstos skalbimo masinos thumbup.gif
Atsakyti
Man gaila tokiu vaiku, kuriems draudziama net gi prie zemes prisiliest...Vaiku traumavimas ir tiek irnesakyk.gif

As saviskiams nedraudziu ir smelio dezej kapstytis, ir po balas pasitaskyt ir su akvarele pasiterliot...Na, bet man yra nepriimtinas toks dalykas, rankas valytis i maikute ax.gif Tam yra serveteles, ranksluostis,vandens ciaupas...Toks valymasis i maikute, manau yra netvarkingumo bruozas...
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2007 04 18, 11:06)
Man gaila tokiu vaiku, kuriems draudziama net gi prie zemes prisiliest...Vaiku traumavimas ir tiek irnesakyk.gif

As saviskiams nedraudziu ir smelio dezej kapstytis, ir po balas pasitaskyt ir su akvarele pasiterliot...Na, bet man yra nepriimtinas toks dalykas, rankas valytis i maikute ax.gif Tam yra serveteles, ranksluostis,vandens ciaupas...Toks valymasis i maikute, manau yra netvarkingumo bruozas...

Visiskai pritariu. Pasistengiu išvengt dėmių kai įmanoma, bet nedarau jokios tragedijos, jei jos netyčią atsiranda. Steriliai vaiko juk neauginsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu gaila mamų, kurios augina vaikus be plėmelio, dar labiau gaila vaikų. Jūs man papasakokit ką jūsų vaikai veikia? Tik stovi i graudžiai su pavydu žiūri į iš purvo kepančius bandeles vaikus? Stovi ir žiūri kaip vaikai smėlyje pilis stato? Stovi ir žiūri kaip vaikai po žolę voliojasi? Stovi ir žiūri kaip vaikai gėlytes skina? bigsmile.gif Tikrai įdomu ir tikrai netraumuojat vaikų, toliau taip thumbup.gif doh.gif Nesuprantu kaip galima princesę/princą išvest į lauką ir džiaugtis visa savo povyza "žiekit kokią gražią lėllytę turiu, kokiais prabangiais rūbais velku" ir tuom pačiu vaikui bebėgančiam link kitų vaikų sakyti "neik, išsitepsi, neliesk, purvina, nesėdėk kokie tavo rūbeliai bus" blink.gif
Mes iš lauko pareinam tokios, kad tik akys pas vaikus blizga, bet jos blizga iš malonumo iš pasitenkinimo wub.gif Rūbelius, kurie nebeišsiskalbia naudojam piešimui, ta prasme, kad piešiam jais apsivilkusios, juk negaila ištept, tuom labiau kad vaikas piešia rankomis wub.gif thumbup.gif
Aš už laimingus murzilkas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulka: 22 balandžio 2007 - 08:34
Aisku, kad leidziu. Ir nukristi leidziu, ir pasivolioti. bet kartais siutina, kai dar nespejus iseiti uz duru, jis jau murzinas, kartais tenka namo gryzti ir persirengti. Visdelto bandau jam priminti kad drabuzius reikia saugoti..
Atsakyti
as leidziu savo mazytei ir smely pasikapstyt ir papiest akvarele rankomis ir apskritai viska, ka jinai tik sumasto. ax.gif o kaip gi kitaip? kaip pazinti pasauli?
Atsakyti
ar leidi ar ne vistiek issitepa ax.gif jau pripratau ir dazniausiai nebesinervinu delto...
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2007 04 18, 02:21)
to dar betruko - neleist vaikams tepliotis.
o kaip kitaip pazins pasauli?
sededami vezime su baltom kojinaitem?
tiesiog reikia dziaugtis, kad israstos skalbimo masinos thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu ir visoms mamoms, kurios už.... Neįsivaizduoju, kaip galima užaugint be dėmių, be tepliojimosi. tiek vaikui džiaugsmo atimt schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
as su saviškiu išėjau į lauką ir jis nusprendė prisimint vaikystę-paropot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai pro šalį einanti moteris su panašaus amžiaus vaikučiu pradėjo maniškį protint,kad stotųsi,nes rūbus išsiteps doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Kaip idomiai, atsiliepia cia mamytes, kurios leidzia terliotis vaikams.O kur svaruoles?
Atsakyti